5 bedste mobile Bitcoin-tegnebøger (2021-opdatering)

Introduktion

Ligesom med kontanter, vil du have flere forskellige lager til dine Bitcoins. Et sikkert og permanent sted at rumme store summer af kontanter og en mere praktisk placering til mindre beløb, såsom din tegnebog. Den samme logik gælder i Bitcoin. Du vil have en mere sikker placering for store summer (f.eks. En offline tegnebog) og en praktisk placering, så du nemt kan bruge dem.

Dog med en overflod af Bitcoin tegnebøger derude kan det være svært at vælge en sikker, privat og funktionsrig tegnebog, som du gerne vil have. Denne guide fører dig gennem de bedste Bitcoin-tegnebøger til iOS og Android, så du kan beholde det hodling på.

Kriterierne for at komme på listen var:

  1. Understøtter Segwit
  2. Har haft en god historie med at opdatere deres tegnebog
  3. Er open source
  4. Er funktionsrig
  5. Har god status med Bitcoin-samfundet
  6. Involverede sig ikke i ICO’er

Blå tegnebog

blå tegnebog

Mens det er relativt nyt i spillet, tager Blue Wallet let nummer ét sted med sit rige antal funktioner og moderne brugergrænseflade. Tilgængelig både på iOS og Android, de har gjort Segwit support til deres første prioritet siden deres lancering og leverer mange nyttige Bitcoin-funktioner såsom Lightning Wallet, Replace-By-Fee, se kun tegnebøger, support til flere tegnebogstandarder (BIP 39, BIP 44, BIP 49) og sandsynlig benægtelse.

I øjeblikket bruger deres Lightning Wallet en API til at få adgang til Lightning Network, hvilket betyder at du bruger deres node til at få adgang til Lightning Network. Du handler med decentralisering og sikkerhed, men dette er langt en af ​​de nemmeste og enkleste måder at bruge Lightning Network på. 3 vandhaner er alt hvad du skal gøre for at oprette en Lightning Wallet.

Siden lanceringen med Segwit lovede de at arbejde på HD-tegnebøger og Lightning Wallets, og begge løfter er blevet leveret. Med funktioner som multisignatur og forbindelse til din egen Bitcoin Core-node lovet, kan Blue tegnebog blive endnu bedre i fremtiden.

Samourai tegnebog

Samourai tegnebog

Samourai tegnebog har eksisteret siden 2015 og er en af ​​de mest populære Bitcoin-tegnebøger i dag. De er fortrolighedsfokuserede med funktioner som kun se tegnebog, offline-tilstand, stonewall og betalingsnavne. Alle disse funktioner gør det meget vanskeligt for nogen at spore dine Bitcoin-transaktioner.

De har også en ny hardware-fuld node-lancering, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til din Samourai-tegnebog, som vil hjælpe med at køre din Bitcoin-tegnebog så troværdigt som muligt og forbedre privatliv.

Samourai er også en af ​​de mest enkle og intuitive Bitcoin-tegnebøger, der kan bruges sammen med sin forenklede brugergrænseflade. Mens Samourai Wallet ikke er tilgængelig på iOS lige nu, hvis du har en Android-telefon og vil have en tegnebog, der bare fungerer, er Samourai sandsynligvis vejen at gå.

HODL tegnebog

HODL tegnebog

Afskåret fra Breadwallet tilbyder HODL-tegnebogen SPV-tegnebøger uden ICO- og altcoin-distraktioner, som Breadwallet har. I stedet for at stole på en fuld node for dine blokke fra tegnebøger, du kan i stedet vælge at have en SPV-node. En SPV-node downloader kun blokoverskrifterne og verificerer ikke indholdet, men det er dyrt at lave falske blokoverskrifter og er generelt god nok til mindre mængder Bitcoin. Med Segwit-support nu tilføjet, konkurrerer HODL-tegnebogen om en af ​​de bedste Bitcoin-tegnebøger, du kan have på iOS, og er også tilgængelig på Android.

Blockstream Green (aka Greenaddress)

Grøn adresse

Tilgængelig på både Android og iOS, Greenaddress gør det på listen på trods af sin buggy UI, da det tilbyder en funktion, som ingen andre Bitcoin-tegnebøger har: multisignatur 2-faktor-godkendelse. Når du laver en tegnebog i appen, har du mulighed for at oprette en 2-af-2 eller 2-af-3 multisignatur tegnebog. Med 2-af-2 multisignatur tegnebogen Greenaddress og brugeren hver holder en, og med 2-of-3 holder du to, mens Greenaddress beholder 1. Når du vil bruge, giver Greenaddress dig beder dig om en bekræftelse via e-mail, SMS, eller Google Authenticator. På denne måde, selvom din nøgle bliver eksponeret, vil angriberen ikke være i stand til at tage pengene, hvis de ikke også har adgang til din 2FA efter eget valg.

Denne funktion gør Greenaddress til den sikreste mobile Bitcoin-tegnebog derude. De har meddelt, at deres nye tegnebog med en helt ny brugergrænseflade, Green, snart kommer ud. De fortjener måske en højere plads i fremtiden, men for nu forbliver de på 5. pladsen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me