Sådan ser du Netflix ved hjælp af en VPN

Ser Netflix med en VPN er mere end et nørdet eksperiment for elskere af privatlivets fred. Det er en mulighed for at opdage indhold, der kun er tilgængeligt i visse dele af verden.

For eksempel er Rowan Atkinson’s show “The Black Adder” fra 1982 kun tilgængelig på Netflix UK. Så selvom du er engelsk som modersmål fra USA, kan du ikke få adgang til det uden en VPN.

Politikkerne for indhold synes altid at være vilkårlige. De afhænger sandsynligvis af kontrakter med studier og skaber geografiske begrænsninger. Men hvis du bruger en VPN, behøver du ikke bekymre dig om sådanne detaljer. Hvis der findes noget på Netflix i et hvilket som helst land, kan du se det.

Fjernelse af blokering af Netflix Geo-Restrictions med en VPN

Selvom det lyder som en kompliceret proces, er det meget simpelt at se Netflix med en VPN. Alt hvad du behøver er en internetforbindelse, et Netflix-abonnement og adgang til en god VPN-tjeneste.

Den vigtigste del af processen er at vælge den bedste VPN til streaming. Og hvis dit mål er at nyde så meget indhold som muligt, skal du ikke gå på kompromis. Der er snesevis af VPN-tjenester derude, men de fleste af dem bruger servere, som Netflix sortlistede.

Hvis du bruger en dårlig VPN, registrerer Netflix, at du bruger en proxy, og beder dig om at slå den fra. Dette sker normalt med gratis VPN-tjenester eller billige. Men når det kommer til denne underholdningsfunktion, skal du ikke gå på kompromis. Du har brug for en premium VPN for at få arbejdet gjort.

ExpressVPN, SurfsharkVPN og NordVPN er de bedste valg til streaming. De tilbyder hurtige servere i hundreder af lande og fremragende privatliv. Også de fleste af deres servere låser Netflix op uden problemer.

Bang for the buck er Surfshark, når du får premium-tjenester til $ 1,99 / måned. Selv multi-hop-serverne (to forbindelser) låser Netflix op med stor pålidelighed.

Så hvis du vil se Netflix med din VPN, skal du bare tænde den og derefter få adgang til streamingwebstedet. Det er også vigtigt at være opmærksom på serverens placering. Afhængigt af landet vil din Netflix-oplevelse variere. Så hvis du kan lide fransk biograf, skal du helt sikkert vælge en VPN-server fra Frankrig.

Hvis en bestemt server bliver afvist af Netflix, skal du vælge en anden fra samme land. Premium VPN-tjenester som Surfshark, Nord og Express får jobbet gjort. De er hurtige, pålidelige og tilbyder en masse servere til hvert land.

Hvorfor skal du se Netflix med en VPN?

Der er mange grunde til, at du skal se Netflix med en VPN. Først og fremmest beskytter det dit privatliv. Hvis din VPN er tændt, kender streaminggiganten ikke din internetudbyder og placering.

Netflix ved stadig, hvem du er, baseret på betalingsoplysninger. Også dine seevaner tæller stadig med de interne statistikker. Men det er vigtigt at bevare en vis grad af privatlivets fred. Hvis du giver nogle data væk, betyder det ikke, at du skal give alt.

For at præsentere et lignende eksempel ved medarbejderne fra en biograf muligvis noget om dig. De kan muligvis finde ud af, hvilken genre af film du foretrækker. De kan muligvis holde styr på mængden af ​​popcorn og drikkevarer, du spiser. De ved bestemt hvilket sæde du har valgt. Men det betyder ikke, at de skal kende din identitet, eller hvor du bor.

De personlige data, du giver, skal være kontekstuelle og ikke universelle. Og der er ingen grund til, at Netflix ved, hvor du er, og hvem din internetudbyder er.

Oplåsning af indhold er en anden stor grund til, at du skal bruge en VPN til at se Netflix. Streamingwebstedet har snesevis af eksklusiviteter i hvert land.

Nogle film og tv-udsendelser er endda undertekster og døbt på det lokale sprog. Hvilket betyder, at låsning af Netflix også kan være lærerigt. Ved hjælp af en VPN kan du lære og øve et fremmed sprog.

Der er også nogle urimelige situationer, hvor Netflix UK har indhold, der ikke findes i USA. Og for at se disse serier eller film er alt, hvad du skal gøre, at oprette forbindelse til den rigtige VPN-server. Hvis du vælger en pålidelig og hurtig server, vil du nyde mere indhold, end du havde forventet.

VPN’er gør Netflix til et bedre valg for pengene: Du får flere film på flere sprog. Dette kan hjælpe dig med at lære et fremmedsprog eller vænne dig til en anden kultur. Og oven på det hele nyder du mere privatliv. Det er en vindende situation, hver gang du ser på det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me