5 parasta mobiilia Bitcoin-lompakkoa (2021-päivitys)

Johdanto

Aivan kuten käteisellä, haluat, että sinulla on useita erilaisia ​​tallennustiloja Bitcoineillesi. Yksi turvallinen ja pysyvä paikka suurten käteismäärien säilyttämiseen ja yksi kätevä paikka pienemmille määrille, kuten lompakolle. Sama logiikka pätee myös Bitcoiniin. Haluat turvallisemman sijainnin suurille summille (esim. Offline-lompakko) ja kätevän sijainnin, jotta voit käyttää niitä helposti.

Kuitenkin lukuisalla Bitcoinilla lompakot siellä voi olla vaikea valita turvallinen, yksityinen ja monipuolinen lompakko, jonka haluaisit. Tämä opas vie sinut läpi parhaat Bitcoin-lompakot iOS: lle ja Androidille, jotta voit pitää hodling päällä.

Kriteereille pääsyn kriteerit olivat:

  1. Tukee Segwitiä
  2. Hänellä on ollut hyvä historia päivittää lompakkoaan
  3. On avoimen lähdekoodin
  4. On monipuolinen
  5. On hyvässä asemassa Bitcoin-yhteisön kanssa
  6. Ei osallistunut itse ICO: hin

Sininen lompakko

sininen lompakko

Vaikka Blue Wallet on suhteellisen uusi pelissä, se sijoittuu helposti ykköseksi runsaalla ominaisuuksiensa ja modernin käyttöliittymänsä ansiosta. Sekä iOS: ssä että Androidissa, he ovat saaneet Segwitin tukemaan ensisijaista tavoitettaan julkaisunsa jälkeen ja toimittavat monia hyödyllisiä Bitcoin-ominaisuuksia, kuten Lightning Wallet, Replace-by-Fee, vain katsella lompakot, tuki useille lompakon standardeille (BIP 39, BIP 44, kohdealue 49) ja uskottava kiistettävyys.

Tällä hetkellä heidän Lightning Wallet käyttää sovellusliittymää saadakseen pääsyn Lightning-verkkoon, mikä tarkoittaa, että käytät heidän solmuaan päästäkseen Lightning-verkkoon. Kaupankäynnin kohteena on hajauttaminen ja tietoturva, mutta tämä on ylivoimaisesti yksi helpoimmista ja yksinkertaisimmista tavoista käyttää Lightning-verkkoa. 3 napautusta on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä Lightning-lompakon asettamiseksi.

Segwitin lanseeraamisen jälkeen he lupasivat työskennellä HD-lompakoiden ja Lightning-lompakoiden parissa, ja molemmat lupaukset on annettu. Ominaisuuksilla, kuten moniallekirjoitus ja yhteyden muodostaminen omaan Bitcoin Core -solmuun, luvattu sininen lompakko voi tulla entistäkin paremmaksi tulevaisuudessa.

Samourai-lompakko

Samourai-lompakko

Samourai-lompakko on ollut käytössä vuodesta 2015 lähtien ja on yksi suosituimmista Bitcoin-lompakoista tänään. Ne ovat keskittyneet yksityisyyteen sellaisilla ominaisuuksilla kuin vain kellon lompakko, offline-tila, kiviseinä ja palkkiot. Kaikkien näiden ominaisuuksien vuoksi jonkun on vaikea seurata Bitcoin-tapahtumiasi.

Heillä on myös uusi laitteiston täysi solmu käynnistäminen, jonka avulla voit liittää sen Samourai-lompakkoosi, mikä auttaa Bitcoin-lompakkoasi käyttämään mahdollisimman luotettavasti ja parantamaan yksityisyyttä.

Samourai on myös yksi yksinkertaisimmista ja intuitiivisimmista Bitcoin-lompakoista, joita sen yksinkertaisen käyttöliittymän kanssa käytetään. Samourai-lompakko ei ole tällä hetkellä saatavilla iOS: ssä, mutta jos sinulla on Android-puhelin ja haluat lompakon, joka vain toimii, Samourai on todennäköisesti oikea tapa.

HODL-lompakko

HODL-lompakko

Haaroitettu pois Breadwalletista, HODL-lompakko tarjoaa SPV-lompakoita ilman Breadwalletin ICO- ja altcoin-häiriöitä. Sen sijaan, että luotettaisiin täydelliseen solmuun lohkoillesi lompakot, voit sen sijaan valita SPV-solmun. SPV-solmu lataa vain lohkootsikot eikä tarkista sisältöä, mutta väärien lohkootsikkojen tekeminen on kallista ja on yleensä tarpeeksi hyvä pienemmille Bitcoin-määrille. Kun Segwit-tuki on nyt lisätty, HODL-lompakko kilpailee yhdestä parhaista Bitcoin-lompakoista, joita sinulla voi olla iOS: ssä, ja se on saatavana myös Androidille.

Blockstream Green (alias Greenaddress)

Greenaddress

Greenaddress on saatavana sekä Androidilla että iOS: llä, ja se tulee luetteloon viallisesta käyttöliittymästä huolimatta, koska se tarjoaa ominaisuuden, jota millään muulla Bitcoin-lompakolla ei ole: monisignature 2 factor authentication. Kun teet lompakon sovelluksessa, sinulla on mahdollisuus luoda 2-of-2 tai 2-of-3-moniallekirjoituslompakko. Greenaddressin 2-of-2-moniallekirjoituksella varustettu lompakko ja käyttäjä pitävät kumpikin yhden, ja kaksi-of-3-mallissa kaksi, kun taas Greenaddress-arvo pitää yhden. Kun haluat käyttää rahaa, Greenaddress kehottaa sinua vahvistamaan sähköpostitse, tekstiviestillä, tai Google Authenticator. Näin hyökkääjä ei voi ottaa varoja, vaikka avaimesi paljastettaisiin, ellei hänellä ole pääsyä valitsemaasi 2FA: han..

Tämä ominaisuus tekee Greenaddressistä turvallisimman mobiilin Bitcoin-lompakon. He ovat ilmoittaneet, että heidän uusi lompakkonsa, jossa on upouusi käyttöliittymä, Green, ilmestyy pian. He saattavat ansaita korkeamman sijan tulevaisuudessa, mutta toistaiseksi he pysyvät 5. sijana.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me