Kuinka katsella Netflixiä VPN: n avulla

Netflixin katselu a VPN on enemmän kuin nörtti kokeilu yksityisyyden ystäville. Se on mahdollisuus löytää sisältöä, joka on saatavana vain tietyissä osissa maailmaa.

Esimerkiksi Rowan Atkinsonin 1982 esitys “The Black Adder” on saatavilla vain Netflix UK: ssa. Joten vaikka olet englanninkielinen puhuja Yhdysvalloista, et pääse siihen ilman VPN: ää.

Sisältöä koskevat käytännöt näyttävät aina olevan mielivaltaisia. Ne riippuvat todennäköisesti studioiden kanssa tehdyistä sopimuksista ja luovat maantieteellisiä rajoituksia. Mutta jos käytät VPN: ää, sinun ei tarvitse huolehtia tällaisista yksityiskohdista. Jos jotain on Netflixissä missä tahansa maassa, voit katsella sitä.

Netflixin maantieteellisten rajoitusten eston purkaminen VPN: llä

Vaikka se kuulostaa monimutkaiselta prosessilta, Netflixin katselu VPN: llä on hyvin yksinkertaista. Tarvitset vain Internet-yhteyden, Netflix-tilauksen ja pääsyn hyvään VPN-palveluun.

Tärkein osa prosessia on paras VPN-suoratoisto. Ja jos tavoitteesi on nauttia mahdollisimman paljon sisältöä, sinun ei pidä tinkiä. Siellä on kymmeniä VPN-palveluja, mutta suurin osa niistä käyttää palvelimia, jotka Netflix on lisännyt mustalle listalle.

Jos käytät huonoa VPN: ää, Netflix havaitsee, että käytät välityspalvelinta, ja pyytää sinua sammuttamaan sen. Tämä tapahtuu yleensä ilmaisten tai edullisten VPN-palveluiden kanssa. Mutta kun kyse on tästä viihdeominaisuudesta, sinun ei pidä tinkiä. Tarvitset premium-VPN: n työn saamiseksi.

ExpressVPN, SurfsharkVPN ja NordVPN ovat parhaat valinnat suoratoistoon. Ne tarjoavat nopeita palvelimia satoissa maissa ja erinomaisen yksityisyyden. Lisäksi suurin osa heidän palvelimistaan ​​avaa Netflixin ilman mitään ongelmia.

Buckin bang on Surfshark, kun saat premium-palveluja hintaan 1,99 dollaria kuukaudessa. Jopa monihyppypalvelimet (kaksi yhteyttä) avaavat Netflixin lukituksen erittäin luotettavasti.

Joten jos haluat katsella Netflixiä VPN: n avulla, sinun tarvitsee vain kytkeä se päälle ja käyttää sitten suoratoistosivustoa. On myös tärkeää kiinnittää erityistä huomiota palvelimen sijaintiin. Maasta riippuen Netflix-kokemuksesi vaihtelee. Joten jos pidät ranskalaisesta elokuvasta, sinun kannattaa ehdottomasti valita VPN-palvelin Ranskasta.

Jos Netflix hylkää tietyn palvelimen, valitse eteenpäin toinen samasta maasta. Ensiluokkaiset VPN-palvelut, kuten Surfshark, Nord ja Express, saavat työn aikaan. Ne ovat nopeita, luotettavia ja tarjoavat joukon palvelimia kullekin maalle.

Miksi sinun pitäisi katsoa Netflixiä VPN: n avulla?

On paljon syitä, miksi sinun pitäisi katsoa Netflixiä VPN: n avulla. Ensinnäkin se suojaa yksityisyyttäsi. Jos VPN on päällä, suoratoistojätti ei tiedä Internet-palveluntarjoajaasi ja sijaintiasi.

Netflix tietää silti kuka olet maksutietojen perusteella. Myös katselutottumuksesi lasketaan edelleen sisäisiin tilastoihin. Mutta on tärkeää säilyttää tietynlainen yksityisyys. Jos luovutat joitain tietoja, se ei tarkoita, että sinun pitäisi antaa kaikki.

Vastaavan esimerkin saamiseksi elokuvateatterin työntekijät saattavat tietää sinusta tietoja. He saattavat selvittää minkä elokuvalajin haluat. He voivat seurata popcornin ja juomiesi määrää. He tietävät varmasti valitsemasi paikan. Mutta tämä ei tarkoita, että heidän on tiedettävä henkilöllisyytesi tai asuinpaikkasi.

Antamiesi henkilötietojen tulee olla asiayhteyteen liittyviä, ei yleisiä. Eikä ole mitään syytä Netflixille tietää missä olet ja kuka Internet-palveluntarjoajasi on.

Sisällön lukituksen avaaminen on toinen suuri syy, miksi sinun pitäisi käyttää VPN: ää Netflixin katseluun. Suoratoistosivustolla on kymmeniä yksinoikeuksia jokaisessa maassa.

Jotkut elokuvat ja TV-ohjelmat on jopa tekstitetty ja kopioitu paikallisella kielellä. Mikä tarkoittaa, että Netflixin avaaminen voi olla myös opettavaista. VPN: n avulla voit oppia ja harjoitella vierasta kieltä.

Joissakin epäoikeudenmukaisissa tilanteissa Netflix UK: lla on sisältöä, jota ei ole Yhdysvalloissa. Ja näiden sarjojen tai elokuvien katsomiseksi sinun tarvitsee vain muodostaa yhteys oikeaan VPN-palvelimeen. Jos valitset luotettavan ja nopean palvelimen, voit nauttia enemmän sisältöä kuin odotit.

VPN: t tekevät Netflixistä paremman bangin: saat enemmän elokuvia useammalla kielellä. Tämä voi auttaa sinua oppimaan vieraan kielen tai tottua toiseen kulttuuriin. Ja kaiken lisäksi, nautit enemmän yksityisyydestä. Se on voittava tilanne joka suuntaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me