Hvad er en ‘Shitcoin’?

hvad er en shitcoin?

Introduktion

Der er to slags mennesker, der ønsker at vide, hvad en shitcoin er. Den første er en person, der hører “shitcoin” overalt: “det er en shitcoin!” og “stop med at skille dine shitcoins”, men de ved ikke nøjagtigt, hvad det betyder for noget at være et shitcoin. Den anden slags person får ideen om, hvad en shitcoin er, men ved ikke, hvilke kryptokurver der er shitcoins, og hvilke der ikke er. Så for dem der giver et lort, her er nogle definitioner.

Shitcoin

Definitionen af ​​’Shitcoin’

Der er flere definitioner derude:

Det Urban Dictionary definerer en shitcoin som “en fantastisk måde at tabe penge” og “en kryptokurrency uden hjælpeprogram eller unikke funktioner.” Med andre ord er en shitcoin en kryptokurrency, der en dag vil være helt værdiløs.

Investopia giver en detaljeret definition, at sige, at en shitcoin er ”et pejorativt udtryk, der bruges til at beskrive et altcoin, der er blevet værdiløst. Shitcoin-værdi kan forsvinde, fordi interessen ikke kunne realiseres, fordi selve altcoin ikke blev oprettet i god tro, eller fordi prisen var baseret på spekulation. ” Denne artikel fortsætter derefter med at nedbryde ‘shitcoin’ mere med yderligere 500 ord med beskrivelse og analyse.

En Quora-plakat kalder det et ”altcoin (det) betragtes som værdiløst på grund af manglen på … nyttige funktioner i udviklingen af ​​dets blockchain. Mens shitcoins betragtes som værdiløse, forhindrer det ikke nødvendigvis dem i at gå ’til månen’ “.

Har du flere af dem Shitcoins?

Ruben Somsen, en vært for Unhashed Podcast, og arrangør af Seoul Bitcoin-møde var venlig nok til at få sit sind til at arbejde på en ordentlig ‘shitcoin’-definition:

Skærmbillede af Twitter

Hvilke mønter er Shitcoins?

Intet i denne artikel er økonomisk rådgivning. Jeg er ikke finansiel rådgiver. Kontakt en professionel finansiel rådgiver, hvis du leder efter økonomisk rådgivning.

Køb Bitcoin

Men sandheden bliver sagt, definitionerne ovenfor er alle ret gode. Men i sidste ende er hvilke mønter der er ‘shitcoins’ virkelig en mening. Alle har en, ikke? Dekryptering løfter det hvide flag og definerer bare en shitcoin som “enhver kryptovaluta, der ikke kan lide af den person, der taler om det.” Og selv det har en vis fortjeneste. Nogle mennesker tror, ​​at alle kryptokurver er shitcoins.

Noriel Roubini

Tag Noriel Roubini, en amerikansk økonom, der underviser på Stern School of Business i New York University. I oktober 2018 trådte udtrykket ‘shitcoin’ faktisk ind i det amerikanske senats vidnesbyrd i bankudvalget takket være Roubinis 37-siders vurdering med titlen “Crypto er mor til alle svindler og (nu bustede) bobler, mens Blockchain er den mest overhypede teknologi nogensinde, ikke bedre end et regneark / en database.

Twitter Screebshot Rubini

I sit vidnesbyrd bruger han “shitcoin” og “shitcoins” hver gang, før han noterer en mindre undskyldning til senatet for at gøre det og citerer en google-søgning som bevis for udtrykket som nomenklatur i kryptokurrencyrummet.

Roubini vidnesbyrd

Du kan se Roubinis fulde senat-vidnesbyrd nedenfor:

Så tilbage til spørgsmålet. Hvilke kryptokurver er shitcoins?

Er Bitcoin en shitcoin?

Det mener Noriel Roubini. Men på dette tidspunkt er det den mindst sandsynlige mønt at være en shitcoin.

Er Litecoin et shitcoin?

Skaberen af ​​Litecoin, Charlie Lee, tror det – den bedste shitcoin derude!

Er Ethereum en shitcoin?

BitMex kalder Ether en “tocifret shitcoin.”Og ja … det er det.

For hver kryptovaluta vil der være en debat om, hvorvidt det er en shitcoin. I virkeligheden vil Father Time have det sidste ord om, hvorvidt en given kryptokurrency er en shitcoin. Og i mange tilfælde har han allerede talt, da utallige projekter allerede er død, gået til nul eller helt blevet forladt. For mange andre er dagene nummererede.

Oprindelse af ‘Shitcoin’

Hvor udtrykket “shitcoin” kom fra i kryptovalutaverdenen, og hvornår det blev populært, er et mysterium. Men det begyndte sandsynligvis kort efter, at Bitcoin blev født i 2008-2009. Den tidligste omtale af udtrykket “shitcoin”, som vi kender til, er på en BitcoinTalk-diskussionsforum dateret 2. november 2010, 22:21:57.

første kendte brug af shitcoin

De tidligste omtaler af “shitcoin” på reddit dukkede op for 7 år siden, i 2011. Og ifølge Google Analytics var der ringe eller ingen interesse for ordet indtil 2017-18 under kryptokurrencyboomen..

google shitcoin søgninger

I dag kastes ordet shitcoin rundt med henvisning til kryptokurver som både i et hav. Det er for altid en del af kryptokurrencyområdet. Der er bare noget ved det, som Forklarer Eric Lombrozo, ordet har bare den virale ring til sig, der gør det muligt at dominere.

TechCrunch skrev for nylig en artikel stege Coinbase til tilføjelse af shitcoins i en artikel, der overskrifter som “Coinbase opgiver sin forsigtige tilgang, men alligevel linker som” coinbase-dabbles-in-shitcoins. “

Twitter-skærmbillede Meltem

Og hvis navnet Meltem Demirors lyder forfærdeligt kendt for dig, kan det være, fordi du lige har set hende på nationalt tv… taler til kongres … med fuldstændig alvor forklaret, hvad en Shitcoin er.

Du kan se dette vidnesbyrd her:

Så lad os afslutte denne forklaring på, hvad shitcoins er med lidt shitcoin-musik til at afspille os – tak for læsningen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me