Stratus – Yksi sosiaalisen median ekosysteemi hallitsemaan kaikkia

Sosiaalisen median alustat ovat olleet käytössä jo kauan aikaa keinona olla vuorovaikutuksessa yksilöiden kanssa maailmanlaajuisesti. Ne ovat yleisimpiä tapauksia, joissa verkko tarjoaa pääsyn digitaaliseen mediaan, helpottaa viestintää ja puheluita, tutustuttaa ihmisiä mahdollisuuksiin, markkinointitapoihin ja muuhun.. 

Tällä hetkellä, tilastot osoittavat, että yli 3,4 miljardia ihmistä on aktiivista sosiaalisessa mediassa, yli 95% tästä määrästä vähintään neljällä sosiaalisen median alustalla. Ihmiset viettävät maailmanlaajuisesti keskimäärin noin 3 tuntia päivässä tällaisilla sivustoilla. Facebook, Viserrys, LinkedIn, Instagram ja YouTube ovat suosituimpien sosiaalisten alustojen joukossa. Yli 90% käyttäjistä käyttää näitä sivustoja matkapuhelimen kautta. Yli 90% markkinoijista käyttää näitä keinoja bränditietoisuuteen sponsoroitujen sivujen kautta. 

Mitkä ovat nykyisten sosiaalisten foorumien haitat?

On yhtä selvää kuin päivänvalossa, että sosiaalisen median alustat ovat täällä jäädäkseen. Blockchain-harrastajat ympäri maailmaa ymmärtävät muutoksen tarpeen tutkimalla näitä alustoja vaivaavia ajankohtaisia ​​kysymyksiä.

  • Olemassa olevat mediaalustat ovat täynnä puolueellisuutta sisällön esittämisessä ja hakutulosten saavuttamisessa. Läpi sarja algoritminen valinta, käyttöympäristöt valitsevat, mitä katselet käyttäjänä jokaisessa syötteessä. Siksi he esittävät sen, minkä heidän mielestänne haluat ehkä nähdä, sen mukaan, miten he suhtautuvat sinuun ihmisenä. Ongelmana on, että sinun pitäisi päättää, mikä on sinulle parasta, tietokonealgoritmien sijaan.
  • Epävarmuus on toinen huomioitava asia, koska verkkorikolliset pääsevät näihin alustoihin helposti. Ilmeisin näyttö tästä tekijästä on massiivisin Twitter-hyökkäys se tapahtui äskettäin, vaarantamalla tilinpäätöksen merkittävimmistä henkilöistä finanssissa ja tekniikassa. Bitcoin haltijat kärsivät huijauksesta suuria tappioita. YouTube on myös ollut alttiina petollisten mainosten sallimiselle eri kanavilla. Nämä eivät ole ainoat alustojen läpi kulkevat ristiriidat turvallisuuden suhteen.
  • Muita aiheita ovat tietojen kerääminen käyttäjiltä mielipiteen mainonnan luomiseksi. Se on epäsuora tapa heijastaa kuluttajapäätöksiä ihmisiin vaikuttavista asioista maailmanlaajuisesti tai antaa väärät direktiivit ihmisille alustojen hyödyksi. 

Mikä on Stratus?

Apollo Fintech on fintech-yritys, joka johtaa merkittävien ratkaisujen kehittämistä jokaisen sektorin nykyisiin ja tuleviin kipupisteisiin. Stratus-sosiaalisen median alusta on maailman kattavin ekosysteemi, joka tarjoaa kaikkien tällä hetkellä toimivien sosiaalisen median alustojen ominaisuudet. Ympäröivä konsepti kuulostaa monimutkaiselta, ja saatat miettiä, “Kuinka voin kiertää kaiken tämän?” Se on suoraviivaista; Stratus helpottaa käyttäjäystävällistä ympäristöä esteettömyyden helpottamiseksi.

Sosiaalisen median alustana, joka hyödyntää lohkoketjua, Stratus käyttää Apollo-lohkoketjua tarjotakseen kaikille käyttäjille tarvittavat ominaisuudet. Apollo Fintechin toimitusjohtaja Steve McCullah mainitsee, että Stratusin alustoille on pääsy keskitetyn sivuston ja sovelluksen kautta.

Stratus-alustan ominaisuudet

Apollo toivoo voivansa käynnistää vaiheen 1 vuoden 2020 kolmannella neljänneksellä nimellä Stratus 1.0. Ensimmäisessä vaiheessa integroidaan Facebookin, Twitterin komponentit, Keskitaso, ja Paypal. Lisäksi odotettavissa oleviin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa lähellä olevat ystävät, tietojen lataaminen, ääni- ja videopuhelut, vertaisoperaatiot, yleislompakot ja tilit, päivä- ja yötila, tarinat, foorumit, artikkelit, markkinapaikka, tapahtumat , sivut, ryhmät, sovellukset, verkkokalvo, sininen merkki, hashtagit, maininnat, sanapilvi-kommentit ja paljon muuta.

Toisessa vaiheessa otetaan käyttöön Instagram, Coinbase, Robinhood ja YouTube. Kolmas vaihe puolestaan ​​esittelee TikTokin, LinkedInin, WhatsAppin ja sähkeen vaiheet. Lopuksi voit odottaa Travelocity, Hyvä isä, Upwork, ja Envato

Edellä mainituista laajoista ominaisuuksista Stratus on keskitetty blockchain-pohjainen sosiaalisen median verkosto, joka korvaa tunnetut Internet-verkot tänään. Se toivoo edelleen poistavansa kipupisteet operatiivisilla media-alustoilla.

Stratus-ekosysteemin yläosat

  • Stratuksen ensimmäinen ja tärkein etu on mukavuus, koska kaikki palvelut ovat saatavilla yhdessä paikassa. Sen lisäksi, että Stratus on sosiaalinen foorumi, se tarjoaa muita palveluja, kuten rahoitus ja pankkitoiminta, matkustaminen, ostokset ja muut. Siksi käyttäjät voivat selata kaikkia palveluja yhden tilin, hallintapaneelin ja lompakon kautta. 
  • Turvallisuus ja yksityisyys ovat Apollo Fintechin etusijalla. Blockchain-tekniikka helpottaa turvallista ympäristöä kaikkien toimintojen suorittamiseen pelkäämättä hakkerointia, tietojen menetystä ja muuta. Lisäksi se eliminoi mahdollisuudet myydä kuluttajatietoja muille yksiköille säilyttäen järjestelmän uskottavuuden. 
  • Järjestelmän käytettävyys menee kyseenalaistamatta. Stratus erottaa aktiviteetit niiden eri luokkien mukaan. Käyttäjä voi luoda eri profiilin kullekin ryhmälle. Kaiken kaikkiaan he pääsevät pääsyötteeseen pääsyötteessä. Maksuja varten Stratus tukee sekä salausta että fiat-vaihtoa Apollo-lompakko ja fiat-lompakko. 
  • Stratus pyrkii luomaan vapaan ekosysteemin vision sanomaan mitä vain mielessäsi on. Siinä tapauksessa se on sensuuriton ympäristö, jossa on puolueettomia algoritmeja. Siitä huolimatta se ei salli laitonta sisältöä alustalla käyttäjien turvallisuuden ja sääntelyn ylläpitämiseksi. 

Kirjoittajan huomautus

Se on vallankumouksellinen maailma, jossa elämme, ja Apollo Fintech todistaa tämän. Yritys omistautuu ajamaan blockchain-tekniikkaa rajoilleen tarjoamalla asianmukaiset yhdyskäytävät yhteiskuntaa vaivaaviin erilaisiin ongelmiin. Stratus-sosiaalisen median alusta on keskitetty sosiaalisen median verkosto, joka toimii Apollo-lohkoketjun alla ja toivoo nielemään kaikki tällä hetkellä suosittujen sosiaalisten keskusten ominaisuudet.

Toisin kuin useimmat valtavirran sivustot, Stratus pyrkii tuomaan luotettavuutta, turvallisuutta ja sensuurittoman ympäristön. Lisäksi se asettaa muiden alustojen puutteet ja ennakoi paremman huomisen Internetille, palveluille ja vuorovaikutuksille. Lisää on tulossa, kun alustaa päivitetään ajoissa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me