Yksi vuoden 2020 salatuimmista pankkikorteista: BlockCard

Kryptovaluutan maksukortit ovat saamassa vauhtia vuonna 2020. Nämä kortit ovat hyödyllinen silta salausuniversumin ja perinteisen rahoitusmaailman välillä, kun ne työskentelevät VISA: lla tai Mastercardilla. On olemassa monia salausmaksukorttivaihtoehtoja, joiden avulla haltijat voivat vaihtaa Bitcoinin, Ethereumin tai muun salausresurssin käytettävään fiat-valuutaan lennossa. Niin monilla vaihtoehdoilla voi olla ylivoimainen tietää, kumpi, mutta yksi kortti on nousemassa selväksi voittajaksi. 

BlockCard on tehnyt Ternio, yhdysvaltalainen fintech-yritys.  Vuonna 2018 aloitettu Ternio on luonut monipuolisen kortin, joka kilpailee joistakin pitkäaikaisista korttivaihtoehdoista. Se tukee 13 kryptovaluutta ja on saatavana virtuaalisena ja muovisena korttivaihtoehtona. Muiden yksimielisyys salakorttisivustot, kuluttajien arvostelusivustot ja sosiaalisen median käyttäjät ovat olleet positiivisia.

Meidän on haastatteltava @terniotoken toimitusjohtaja @ danielgouldman1 pääkonttorissaan @TourDeCrypto yhden heidän muutamasta ensimmäisestä #Lukituskortti liiketoimet…

Kahvi ☕️?

Saivat myös tavata $ TERN myöhemmin @IamIanKane kiertueen aikana !!! Hienot kaverit, mahtava projekti & tiimi ?? https://t.co/U6hH6J3JTp pic.twitter.com/rDZIVyv8oa

– Jason Ƀerlin (@mrjberlin) 15. toukokuuta 2020

Pidän BlockCard-ominaisuuksista:

  • Käyttäjät saavat kaksi korttia (muoviset ja virtuaaliset) kahdella yksilöllisellä kortin numerolla
  • Tuetaan 13 kryptovaluutta, mukaan lukien joitain ainutlaatuisia, kuten XLM ja BAT
  • Apple + Samsung + Google Pay tukee kelloa tai puhelinta
  • Talleta salaus kortille tai vie korttisi Walmartiin tai 7-11 ja lisää käteistä heti kryptovaluuttaan
  • Rekisteröityminen ja KYC-hyväksyntä on melkein välitöntä, mikä on hyvä pääsy lennolle.
  • Puhdas käyttöliittymä ja helppo navigoida, joka toimii hyvin työpöydällä ja mobiililaitteilla
  • Rajoittamattomat 6,38%: n salaukset

Salauspalautukset BlockCardilla

6,38%: n salauspalkkio-ominaisuus yksinään tekee BlockCardista ainoan käytetyn salauksen maksukortin. Tämä on korkeampi kuin mikään muu markkinoilla oleva kortti, ja se on rajoittamaton. BlockCard-käyttäjä voi käyttää 50000 dollaria ja ansaita 3190 dollaria takaisin salaukseen. BlockCard-verkkosivusto sanoo:

”BlockCardin käyttö on kirjaimellisesti palkitseva kokemus. Mitä enemmän käytät, sitä enemmän saat takaisin. BlockCard tarjoaa yhden alan kilpailukykyisimmistä hinnoista TERN-panosohjelman ansiosta. “

Palkintojen saamiseksi sinun on panostettava TERNiin.  TERN on Ternion kryptovaluutta jota käytetään BlockCard-kortissa. Panostamasi TERN-summan mukaan voit saada 1–6% takaisin palkkioihin. Loput 0,38% tulee kuluttamalla TERN BlockCard-kortille, jossa palkkiot kasvavat.  

1% 2% 3% 4% 5% 6%
30000 TERN 57500 TERN 82000 TERN 105000 TERN 120000 TERN 145000 TERN

TERN on tällä hetkellä pörssissä noin 0,01 dollaria, mikä tekee TERNin panostamisesta suhteellisen halpaa saamiesi palkkioiden perusteella. Palkintojen ansaintakustannukset ovat kuitenkin yhä kalliimpia, kun TERN: n arvo kasvaa.

TERN-salaustalous

CoinGecko kertoo: “TERN: n kiertokuljetus on 430 miljoonaa kolikkoa ja enintään 1 miljardi kolikkoa. BitMart on tällä hetkellä aktiivisin markkina-alue. Voit tutkia osoitteita ja tapahtumia käyttämällä lohkokokeilijoita, kuten stellar.expert. ” TERN on tähtipohjainen omaisuus. TERNin yleinen markkina-arvo on pieni, 3 000 000 dollaria, mutta myös TERN: n kiertävä tarjonta on suhteellisen pieni ja käytettävissä on vain 1 miljardi.  

BlockCard-verkkosivuston mukaan. ”Jokainen BlockCard Visa -kortti käyttää TERNiä oletusarvona kulutettavana omaisuutena. Kaikki muut kuin TERN-talletukset, kuten Bitcoin, muunnetaan TERNiksi, kun ne talletetaan BlockCard Visa Card -kojelautaan. TERN: n arvo on sidottu BlockCard Visa Card -ekosysteemin käyttöön. Kun käyttäjät tallettavat BlockCard Visa -kortille, TERN: n arvo kasvaa. Kun ihmiset käyttävät rahaa, arvo laskee. Olemme tehneet kovasti töitä rakentaaksemme TERNin hyödyllisyyden BlockCard Visa -kortin toimivuuteen.

TERNin käyttötapaus on vahva, joten on mielenkiintoista nähdä, mitä tulevaisuuden markkinakorko voisi olettaa, jos kiertävä tarjonta pysyy samanlaisena.

5 miljoonaa dollaria 10 miljoonaa dollaria 20 miljoonaa dollaria 50 miljoonaa dollaria 100 miljoonaa dollaria 200 miljoonaa dollaria
0,011 dollaria TERN 0,022 dollaria TERN 0,044 dollaria TERN 0,11 dollaria TERN 0,22 dollaria TERN 0,44 dollaria TERN

Mitä BlockCard tarvitsee

Kaiken kaikkiaan BlockCard on loistava kortti, ja jokaisen salauksen haltijan tulisi käyttää sitä, mutta se tarvitsee muutamia asioita markkinoiden valloittamiseksi. 

  • BlockCard on rajoitettu vain Yhdysvaltain asukkaille. Sivuston mukaan eurooppalaiset asiakkaat voivat hakea korttia pian, mutta sen ulkopuolella on monia maita, joissa on vielä työskenneltävä.
  • Mobiilisovellus olisi mukava. Vaikka mobiilisivusto toimi kunnolla, useimmat suuret korttisovellukset tarjoavat mobiilisovelluksen Androidille ja iOS: lle.
  • Käyttäjien arvo pysyy kortissa TERNissä, ja hinta voi muuttua huomattavasti kryptovaluuttamarkkinoilla. USDT- tai USD-sidottu kolikko olisi hyvä vaihtoehto käyttäjille, jotka eivät halua nähdä hintojen vaihtelua. 

Johtopäätös

Kaiken kaikkiaan BlockCard on vuoden salattu maksukortti. Se on monipuolinen ja tarjoaa kuluttajille paljon toiminnallisuutta (jos he voivat saada sen). Vaikka se rajoittuu vain Yhdysvaltojen ja EU: n asukkaisiin (pian), sen tarjoaminen laajemmalle asiakaskunnalle maailmanlaajuisesti voi auttaa heidän TERN-tunnuksensa kokonaisarvossa. Jos aiot käyttää BlockCard-korttia, TERNin kiinnittäminen on välttämätöntä, etenkin sen nykyisellä hintatasolla. Jos Ternio voi jatkaa vauhtiaan uusien ominaisuuksien ja BlockCardin saatavuuden rakentamisessa, sillä on suuri todennäköisyys tulla johtavaksi kryptovaluutaksi tulevaisuudessa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me