Ansaitse passiivista tuloa kryptovaluutalla

Kaikki haluavat ansaita passiivisia tuloja. Se on helppoa rahaa ja tunnustetaan, kuka todella haluaa työskennellä käteisensä puolesta, eikö? Tytäryhtiömarkkinointia hoitaa tonnia eri yrityksiä yhdestä pääsyystä: se toimii. Käytetään esimerkkiä. Fortnite, maailmanlaajuinen ilmiö, on vallannut lapset, teini-ikäiset ja nuoret aikuiset. Se on ilmaista peliä, ja jotkut Internetin suurimmista suoratoimittajista / sisällöntuottajista käyttävät sitä sisältöön. Aikana, jolloin se ei ollut yhtä suosittua kuin nykyään, Fortniten kehittäjä Epic Games hyödynsi tytäryhtiömarkkinointia tarjoamalla suosituimmille suoratoistolaitteille tytäryhtiölinkkejä pelin mainostamiseksi. Tämän kumppanilinkin avulla suoratoistolaitteiden fanit voivat rekisteröityä ilmaiseksi mainitun linkin avulla. Tytäryritykset (tai tässä tapauksessa suoratoistolaitteet) saisivat sitten korvausta pelin mainostamisesta.

Se on melko moderni esimerkki, mutta sukelkaamme teknisiin asioihin.

Mikä on tytäryhtiömarkkinointi?

Määritelmän mukaan tytäryhtiömarkkinointi on “markkinointijärjestely, jolla verkkokauppias maksaa palkkion ulkoiselle verkkosivustolle viittauksistaan ​​saadun liikenteen tai myynnin perusteella”. Maallikkokielellä se on strategia, jossa yksittäinen yritys tekee yhteistyötä yrityksen kanssa saadakseen palkkion viittaamalla lukijat tai vierailijat yrityksen tiettyyn tuotteeseen tai palveluun. Se on yksi suosituimmista tavoista ansaita rahaa verkossa, ja kun se on perustettu, se voi toimia suurena passiivisena tulona. Vaikka se näyttää tarpeeksi yksinkertaiselta, siinä on paljon enemmän.

Tässä on toinen esimerkki, oletetaan, että olet bloggaaja ja haluat tulla tietyn yrityksen tytäryhtiöksi. Sinun tehtäväsi olisi sijoittaa linkki, painike tai banneri blogikirjoitukseen, jotta lukijasi ohjataan kyseisen yrityksen tuotteisiin tai palveluihin. Tämän sanottuaan hyvä bloggaaja ja tytäryhtiö käyttää useita eri markkinointikanavia sisällön mainostamiseen.

Kumppaniohjelmat ja kryptovaluutta

Nyt kun tiedät enemmän tai vähemmän tytäryhtiömarkkinoinnin, miten se liittyy kryptovaluuttaan? No, se on melkein sama asia. Suurimmat pörssit tarjoavat käyttäjilleen tietyn prosenttipalkkion kaikista tytäryhtiöiden tekemistä kaupoista. Hinnat vaihtelevat vaihtokohtaisesti, joten tietyt kaupat ovat parempia kuin toiset.

Nämä kumppaniohjelmat on suunniteltu houkuttelemaan enemmän ihmisiä näihin vaihtoihin, mikä auttaa heitä kasvamaan ja laajentamaan liiketoimintaansa. Tässä on joitain saatavilla olevia kumppani- tai viittausohjelmia:

Paxful – yhteistyökumppaniohjelma (PARAS VAIHTOEHTO)

Paxful on yksi johtavista peer-to-peer bitcoin -markkinoista maailmassa. Ne tarjoavat satoja tapoja ostaa ja myydä bitcoinia yli 300 maksutavalla. Huolestuttava kumppaniohjelma on ylivoimaisesti yksi parhaista ohjelmista siellä, koska se tulee kahteen tasoon. Ensimmäisen tason tytäryhtiöt ovat niitä, jotka kirjautuvat Paxfuliin suoraan kumppanilinkin kautta. Näiden tytäryhtiöiden tekemistä kaupoista saat 50% Paxfulilta veloitettavasta talletusmaksusta. Tason 2 tytäryhtiöt ovat niitä, jotka kirjautuvat Paxfuliin Tier 1: n tytäryhtiölinkin avulla. Näiden tytäryhtiöiden tekemistä kaupoista saat 10% Paxfulilta veloitetusta talletusmaksusta.

Kuten näette, Paxful antaa käyttäjilleen suurimman mahdollisuuden saada passiivisia tuloja, mikä tekee siitä yhden parhaista kumppaniohjelmista siellä. Onko sinulla vielä kysyttävää? Katso lisätietoja Paxful Affiliate Program -opastusvideosta.

Changelly – Kumppaniohjelma

Changelly on kryptovaluutan vaihto, jossa ihmiset voivat muuttaa fiatinsa laajaksi kryptovaluutaksi. Se etsii parasta valuuttakurssia ja sitten he ostavat sen sinulle hintaan. Heidän tytäryhtiönsä tarjoaa tytäryhtiöilleen 50%: n tulo-osuuden asiakkaan koko elämästä. Tämä tarkoittaa, että saat 50%: n palkkion kyseisen käyttäjän tekemistä kaupoista. Ne sallivat yleensä maksun seuraavana päivänä tapahtuman suorittamisen jälkeen. Maksut suoritetaan bitcoinissa.

Coinbase – Viiteohjelma

Coinbase on yksi suurimmista bitcoin-pörsseistä maailmassa, joten ei ole yllätys, että heillä on viittausohjelma. Vaikka Coinbasen viittausohjelma eroaa kumppaniohjelmasta, se saattaa olla jotain, mitä haluat tutkia. Coinbase tarjoaa 10 dollaria jokaiselle viittaamallesi henkilölle, joka ostaa tai myy vähintään 100 dollaria tai enemmän 180 päivän kuluessa rekisteröinnistä. Sekä sinä että viittauksesi saat 10 dollaria oston / myynnin jälkeen. Se ei ole yhtä kannattava tai käytännöllinen kuin kumppaniohjelma, mutta se on silti tapa, jolla voit ansaita vähän ylimääräistä rahaa käyttäessäsi yhtä maailman suurimmista pörsseistä.

Lue myös: Cryptocurrency Technologies: Where, Why & Kuinka opiskelija pääsee Bitcoin-areenalle?

Coinmama – Kumppaniohjelma

Coinmama on bitcoin- ja Ethereum-pörssi. Ne tarjoavat 15%: n palkkion kaikista viitteistäsi, jotka ostat heidän alustaltaan henkilökohtaisen viittauslinkin avulla, mukaan lukien tulevaisuuden ostot. Ne tarjoavat myös bannereita, jotka voit sijoittaa verkkosivustollesi. Kumppaniohjelman haittapuoli on, että heidän maksunsa ovat kuukausittain, kuukausien loppupuolella, ja vähintään kolmen käyttäjän on tehtävä kolme onnistunutta tilausta, jotta voit saada maksun.

Ansaitse passiiviset tulosi tänään!

On olemassa useita tapoja ansaita passiivista tuloa kryptovaluutalla, mutta kumppaniohjelmat ovat paras tapa tehdä se. Tutustu joihinkin annettuihin esimerkkeihin ja tutki kutakin alustaa, jotta löydät itsellesi parhaan. Kun olet tehnyt, voit olla tapa ansaita rahaa kumppaniohjelmalla!

Tämä on maksettu posti. Suorita omat tutkimuksesi, joka liittyy ylennettyyn yritykseen tai johonkin sen tytäryhtiöön tai lehdistötiedotteessa mainittuun palveluun. Coingape.com ei ole vastuussa vahingoistasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me