Dominante handelsplatforme opkræver handlende op til 13 gange mere end CPH Crypto

 Nylige beregninger dokumenterer tydeligt, at de dominerende kryptohandelsplatforme er op til 13 gange dyrere for aktive kryptohandlere at bruge end de nye Skandinavisk udveksling CPH Crypto.  

16. december 2020, København, Danmark – Enhver svinghandler, dagshandler og skalper på kryptomarkedet kender vigtigheden af ​​handelsgebyrer, og hvordan disse gebyrer ofte gør det ekstremt vanskeligt at forfølge handelsstrategier baseret på højfrekvent handel. Det er almindeligt kendt blandt forhandlere, der koster simpelthen en dræbende fortjeneste. 

Manglende konkurrence og gennemsigtighed forhindrer erhvervsdrivende i at tjene penge. Problemet er simpelt: Indtil nu har konkurrencen om gebyrer på kryptohandelsmarkedet næsten været fraværende, og de dominerende handelsplatforme har været i stand til at opkræve ublu transaktionsgebyrer og slippe af sted med uigennemsigtige prisstrukturer, hvilket har gjort det ekstremt vanskeligt for kunder at finde ud af, hvad de rent faktisk betaler for de tjenester, de bruger.  

Årsagen til problemet er umodenhed på kryptomarkedet. Når vi går tyve år tilbage, var det traditionelle aktie-, obligations- og valutamarked på samme udviklingsstadium som kryptomarkedet er i dag, og i lighed med kryptomarkedet var det traditionelle marked domineret af få meget store aktører, der var i stand til at opkræve meget høje priser på grund af manglende konkurrence og gennemsigtighed.  

Umiddelbar afbrydelse af gebyrstrukturer 

”Til sidst kom nye spillere ind på markedet og begyndte at forstyrre de dominerende spilleres prismodeller og sænke priserne. Og i dag er handelsgebyrer på traditionelle 

produkter er kun brøkdele af det niveau, vi ser i det nuværende kryptomarked, ” 

siger CEO Jan Andersen, CPH Crypto, og fortsætter: 

”Vores team ved dette, fordi vi har rødder i den gamle handelsverden. Og vores erklærede mission er at forstyrre de dominerende kryptospillere ved at tilbyde vores kunder gebyrer, der ligger langt under disse spilleres gebyrer. Historien gentager sig åbenbart, kun denne gang skal handlende ikke vente tyve år, før gebyrerne er nede på et rimeligt niveau. CPH Crypto har besluttet at nedbringe gebyrerne med det samme. ” 

Pas på skjulte gebyrer 

For at få et komplet overblik over en bestemt mæglers eller børsens handelsgebyrer skal du tage begge kommissioner og spredes i betragtning. Forhandlere har en tendens til at glemme spændingens indvirkning på de samlede omkostninger, selvom spredningen ofte er, hvor den mest betydningsfulde del af de samlede gebyrer er skjult, især når der handles på såkaldte kommissionsfrie mæglere eller børser.  

Typisk har disse mæglere / børser en tendens til at kompensere for manglende gebyr ved provision ved kraftigt at øge spændet – forskellen mellem budkursen og salgsprisen – hvilket gør det muligt for dem at tjene deres margin på spredet i stedet. Oven i dette bør forhandlere ikke glemme, at høje gebyrer for pengestyring – som indskud og udbetaling – også føjes til de samlede omkostninger.  

Ekstreme prisforskelle op til 1.249% 

For at bevise de ekstreme forskelle i gebyrer mellem CPH Crypto og fire globalt dominerende handelsplatforme har CPH Crypto gennemført en linje med prissammenligning baseret på konkrete eksempler. Fire store platforme er Binance, Kraken, Coinbase Pro og eToro, og eksemplerne er baseret på en måneds kryptohandelsvolumen på henholdsvis 1.000 USD, 10.000 USD, 200.000 USD og 500.000 USD. Sammenfattende er resultaterne af sammenligningerne:  

Med 1.000 USD pr. Måned  

 • Billigste platform: CPH Crypto med gebyrer i alt: 0,6 USD 
 • Dyreste platform: Coinbase Pro med gebyrer i alt: 5,0 USD 
 • Forskel 4,4 USD / 733% 

Med 10.000 USD pr. Måned 

 • Billigste platform: CPH Crypto med gebyrer i alt: 6 USD 
 • Dyreste platform: eToro med gebyrer i alt: 37,5 USD 
 • Forskel: 31,5 USD / 525% 

Med 200.000 USD pr. Måned

 • Billigste platform: CPH Crypto med gebyrer i alt: 79 USD 
 • Dyreste platform: eToro med gebyrer i alt: 750 USD 
 • Forskel: 671 USD / 849% 

Med 500.000 USD pr. Måned

 • Billigste platform: CPH Crypto med gebyrer i alt: 139 USD 
 • Dyreste platform: eToro med gebyrer i alt: 1.875 USD 
 • Forskel 1.736 USD / 1.249% 

(Tal indsamlet i 2. kvartal 2020. Se denne side for mere information)

“Alt-i-en” fast gebyr. Ubegrænset handel for 39 USD / måned 

I henhold til CPH Cryptos filosofi skal forhandlere kun skulle fokusere på deres strategi og ikke på omkostningerne, når de handler. Derfor går CPH Crypto imod tendensen med høje handelsgebyrer på kryptomarkedet og tilbyder et fast “alt-i-en” -gebyr på kun 39 USD / måned for ubegrænset handel eller en provision på kun 0,04 pct. pr. transaktion til enkelthandel.   

For at lære mere, besøg CPH Crypto-webstedet: https://cphcrypto.com/

Mediekontaktoplysninger

Kontakt navn: Jan Andersen

Kontakt nummer: +45 4060 3239

Kontakt Email: [e-mail beskyttet]

CPH Crypto er kilden til dette indhold. Denne pressemeddelelse er kun til orientering. Oplysningerne udgør ikke investeringsrådgivning eller et tilbud om at investere. Virtuel valuta er ikke lovligt betalingsmiddel, støttes ikke af regeringen, og konti og værdisaldoer er ikke underlagt forbrugerbeskyttelse. Kryptovalutaer og tokens er ekstremt ustabile. Der er ingen garanti for en stabil værdi eller nogen værdi overhovedet. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me