Sådan tjener du penge, mens markedet bløder ved hjælp af PrimeXBT: 3 enkle trin

Den 25. september faldt prisen på Bitcoin – verdens førende kryptokurrency efter markedsværdi – fra lige under $ 10.000 til lidt over $ 8.000 på få minutter og udslettede så meget som 18% af kryptokurrencyens værdi.

Mange krypto-investorer er blevet hånet efter at have købt sig ind i løbet af kryptohypeboblen, for kun at lide gennem et langt bjørnemarked og se værdierne på deres kryptokurver kollapse. Bitcoin kom til sidst igen, men med det rally, der nu er i fare, frygter kryptosamfundet det værste og spekulerer på, om Bitcoins bund virkelig er i.

Men efter at have overlevet et bjørnemarked, har kryptohandlere lært, at de ikke behøver at se værdien af ​​deres portefølje styrt ned, selvom Bitcoin eller andre kryptokurver falder i pris? Nøglen til at låse op for fortjeneste under en nedadgående tendens kræver kun tre enkle trin.

Trin 1 – Tilmeld dig PrimeXBT: Den mest avancerede handelsplatform

Det første skridt i en vellykket forberedelse til fortjeneste fra faldende markeder er at besøge PrimeXBT og registrere en gratis konto. Registrering er hurtig og nem, og da platformen ikke kræver nogen personlige oplysninger eller KYC-processer, kan brugerne være i gang og klar til at handle på ingen tid overhovedet.

PrimeXBT indeholder alle de værktøjer og ordretyper, der er nødvendige for, at en kryptohandler kan tage forud for både faldende og stigende markeder, samt værktøjer designet til at presse yderligere fortjeneste ud af stramme handelsområder. Uden de værktøjer, der tilbydes af PrimeXBT, kan kryptohandlere sidde fast og se prisen på deres foretrukne kryptoaktiver falde, og deres porteføljeværdier falder lige foran deres øjne.

Trin 2 – Lav din første indbetaling til handelsplatformen

Det mindste depositum, der er nødvendigt for at komme i gang med PrimeXBT, er 0,001 BTC. Selv deponering af det mindste mulige beløb giver handlende mulighed for at tage positionstørrelser, der er meget større end hvad deres kapital normalt ville give mulighed for takket være 100x gearing, som PrimeXBT tilbyder på kryptoaktiver.

Deponering på din PrimeXBT-tegnebogskonto er hurtig og smertefri og tilbyder endda en QR-kode til at scanne og gøre tingene endnu enklere. Bitcoin-indskud er den eneste accepterede aktivtype til kontofinansiering, men PrimeXBT har imidlertid implementeret tredjeparts-tjenesten Changelly, der giver brugerne mulighed for hurtigt at veksle deres fiat-valutaer eller altcoins til Bitcoin eller endda købe Bitcoin ved hjælp af et kredit- eller betalingskort.

Når indbetalingen er modtaget i tegnebogen, skal brugerne finansiere deres handelskonto for at begynde at handle og åbne en kort position.

Trin 3 – Kort Bitcoin til rentabilitet

PrimeXBT tilbyder handlende værktøjerne til at åbne både lange og korte positioner og endda tage begge positioner samtidigt for at sikre sig mod uventede markedsbevægelser. Når Bitcoin er i bull-tilstand, anbefales lange positioner eller endda simpelthen at holde Bitcoin. Men med Bitcoin-priser, der falder igen, er den bedste måde at drage fordel af et marked i en nedadgående tendens på at åbne en kort position og at forkorte hver Bitcoin-prisudspring.

Handelsplatformen har indbygget kartsoftware, der hjælper forhandlere med at vælge en post til deres korte positioner, og derefter kan brugerne drage fordel af de avancerede ordretyper for at maksimere overskuddet og samtidig minimere risikoen. Når den erhvervsdrivende har identificeret et muligt indgangspunkt, kan de bruge en af ​​PrimeXBTs mange widgets til at placere en ordre eller placere en ordre direkte gennem diagrammet ved at klikke på det prispunkt, de ønsker at åbne positionen på.

Indtastninger kan være begrænsede ordrer for tidsbestemte poster eller markedsordrer, hvis en erhvervsdrivende søger at indtaste en kort på stedet. Markedsordrer er især nyttige, hvis markedet begynder at bevæge sig i den forventede retning, inden en grænseordre blev afgivet, eller en bestemt post nås.

Korte ordrer tjener den erhvervsdrivendes fortjeneste, jo lavere prisen på Bitcoin falder – det nøjagtige modsatte af hvad der sker med spotinvestorer i kryptokurver som Bitcoin. Investorer er tvunget til at se deres hårdt tjente gevinster forsvinde, mens handlende på PrimeXBT kan øge deres fortjenstmargener yderligere.

Maksimering af nedadgående fortjeneste med kraften af ​​100x gearing

At binde alle de værktøjer, der tilbydes af PrimeXBT sammen, er kraften i 100x gearing. 100x gearing på kryptoaktiver lader handlende multiplicere deres oprindelige handelskapital med så meget som 100 gange. Dette betyder, at selv den mindste indbetaling på 0,001 BTC vil give den erhvervsdrivende magten på 0,1 BTC. En erhvervsdrivende, der deponerer 0,1 BTC, kan handle med 10 BTC og så videre.

Vellykket udførte korte ordrer på 100x gearing kan være ekstremt rentabelt. PrimeXBT-forskning viser der havde en erhvervsdrivende åbnet en kort ordre til en værdi af 1 BTC på toppen af ​​Bitcoins all-time high på $ 20.000, og derefter lukket den korte fortjeneste i Bitcoins bund, ville det have resulteret i en gevinst på 8400% eller $ 1.690.000.

I betragtning af hvor betydelige fortjenstmargenerne er, er det let at se, hvorfor det at tage en kort position på et faldende kryptomarked kan være ekstremt effektiv til at udvide sin portefølje. Endnu bedre er det faktum, at selv om prisen og værdien af ​​det underliggende aktivs værdi kan falde, kan den samlede porteføljeværdi vokse betydeligt.

Tilmeld dig PrimeXBT i dag, og vær klar til at tjene penge på det næste massive Bitcoin-nedbrud.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me