Dvision Network integreres med Chainlink for at bringe fair tilfældig belønningsdistribution og NFT-omkostninger til deres VR-økosystem

7. januar 2021, Seoul, Korea – Sydkoreansk-baseret VR Content Ecosystem Dvision Network har annonceret en integration af sin teknologi med markedsledende blockchain-oracle-løsning Chainlink. Chainlink’s decentrale prisfeeds gør det muligt for Dvision Network-brugere at nøjagtigt estimere omkostningerne ved oprettelse af NFT-varer på sin VR-markedsplads. Derudover vil ChainLinks Verificerbare Tilfældige Funktion (VRF) muliggøre en sikker, beviseligt fair tilfældig generering og distribution af on-chain-belønninger til sine brugere. 

Hvad er Dvision Network? 

Dvision-netværk er en banebrydende ny VR-metavers på blockchain, der stræber efter at sætte den nye standard for, hvad der er muligt for VR-brugeroplevelsen. Ved at udnytte det eksponentielle potentiale i Blockchain og VR-teknologier vil Dvision-netværket skabe et hidtil uset og inkluderende virtuelt økosystem for virksomheder, designere og almindelige brugere. 

Det sydkoreanske kraftværk sigter mod at etablere et effektivt VR-økosystem med et nyt koncept, der løser de opståede problemer i VR-branchen. Dvision tilbyder indhold af høj kvalitet i VR-byen og en tilpasning af det virtuelle rum i VR-rummet og udvider i det væsentlige VR-økosystemet via dets VR-marked og introducerer dets hidtil usete NFT-økosystem.

Blockchain-orakler og smarte kontrakter: Et perfekt match?

Blockchain-orakler er enheder eller programmer, der gør det muligt for (on-chain) smarte kontakter at interagere med off-chain-data og -systemer uden for deres oprindelige blockchain. Dette forhold giver de smarte kontrakter mulighed for at udføre on-chain-funktioner baseret på virkelige data og begivenheder såsom web-API’er, IoT-netværk og blockchain-datacentriske netværk. 

Denne nye evne til at bruge eksterne data i smarte kontraktapplikationer har været et massivt gennembrud, der i høj grad udvidede antallet af mulige brugssager på blockchains. Den eneste advarsel med dette optimale forhold er, at oraklet er ansvarligt for at udføre den smarte kontrakt og skal have et niveau af sikkerhed og pålidelighed svarende til den underliggende blockchain. 

Chainlink Decentralized Oracle

Chainlinks decentraliserede blockchain-oracle bruger en unik fleksibel ramme, der forhindrer ethvert fejlpunkt, samtidig med at brugerne kan modtage data fra eksterne kilder. Den indledende integration med Division Netværk vil udnytte Chainlinks enormt vellykket decentrale prisfeeds som den primære oracle-løsning på NFT-markedet. 

Chainlink-prisfeeds vil blive brugt til at beregne de nøjagtige gasafgifter, der opstår, når der oprettes NFT’er, hvilket sikrer, at brugerne har adgang til nøjagtige, opdaterede data om de sande omkostninger ved at bruge netværket. Prisfeeds til kædelinks blev udelukkende valgt for deres bedste funktioner i klassen, herunder:

  • Højkvalitetsdata: Prisdata kommer fra premium off-chain dataaggregatorer, hvilket fører til en volumenjusteret markedsomfattende pris samlet fra hundreder af børser i modsætning til en hvilken som helst børs.
  • Decentraliseret: Prisfeeds er decentraliseret på både datakilde og oracle-niveau og leverer meget tilgængelige og manipulationsresistente oracle-tjenester.
  • Sikre noder: Alle oracle-noder drives af kendte og erfarne blockchain DevOps, hvilket giver brugerne pålidelige tjenester til brugerne.

Dvision Networks giver rimeligt tilfældige spilbelønninger

Dvision Network integreres Chainlink VRF at styrke fordelingen af ​​chance-baserede belønninger til brugere, der udfører bestemte opgaver. Chainlink VRF er en on-chain tilfældig talgenerering (RNG) -løsning, som oracle-noder, eksterne enheder eller endda Dvision-udviklere kan manipulere med.

Dette skift repræsenterer en enorm fremgang i rummet, hvilket muliggør en beviseligt retfærdig og verificerbar kilde til sikker tilfældighed, som enhver bruger uafhængigt kan revidere. elementer i spillet eller NFT-attributter kan nu bevises som tilfældigt bestemt og distribueret, hvilket sikrer, at hver bruger har en rimelig chance for at modtage belønninger.  

Dvision Network CEO Jung Hyun Eom sagde: 

“Ved at bruge Chainlink til at få adgang til pålidelige prisfremføringer og bestemme fordelingen af ​​tilfældige NFT-belønninger har Dvision-brugere forsikringer om, at de digitale varer, der oprettes ved deres gameplay, vil være baseret på beviseligt retfærdige systemer samt kan udskiftes på det åbne marked for fair- markedsværdier og styret af økonomiske og permanente og stabile modeller, ” 

Dvision og Chainlink: En decentral vision

Kerneværdierne, der understøtter Chainlink-blockchain-oraklet, passer perfekt sammen med visionen for Dvision Network, som har til formål at opbygge en virkelig decentraliseret blockchain-platform. Dvisions ny integration med Chainlinks Verificerbar tilfældig funktion og decentraliserede prisfeeds er en game-changer for VR-branchen med et nyt fundet niveau af tillid og sikkerhed for ikke kun økosystemet, men hele VR-branchen. 

For at lære mere besøg Dvision Network – https://dvision.network/

Deltag i samfundet på Telegram [EN]https://t.me/dvisionnetworkglobal

Deltag i samfundet på Kakao [KOR]https://open.kakao.com/o/gBOQAQlc

Læs om Dvision Network on Mediumhttps://medium.com/dvisionnetwork

Find på Facebookhttps://www.facebook.com/Dvision-Network-119255129870212

Mediekontaktoplysninger

Kontakt navn: Boburjon Muydinov

Kontakt Email: [e-mail beskyttet]

Dvision Network er kilden til dette indhold. Denne pressemeddelelse er kun til orientering. Virtuel valuta er ikke lovligt betalingsmiddel, støttes ikke af regeringen, og konti og værdisaldoer er ikke underlagt forbrugerbeskyttelse. Kryptovalutaer og tokens er ekstremt ustabile. Der er ingen garanti for en stabil værdi eller nogen værdi overhovedet

Om Bitcoin PR Buzz: Bitcoin PR Buzz har stolt tjent krypto-pressemeddelelsens distributionsbehov for blockchain-startups til over 8 år. Få din Distribution af Bitcoin pressemeddelelse i dag. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me