MXC Exchange ændrer fremtiden for kryptovalutaindustrien gennem udvikling af compliance

Før det skøre rush på kryptokurrencymarkeder, der så Bitcoin (BTC) overgå sin højeste pris nogensinde for at indstille nye all-time højder, $ 23.800, da der i skrivende stund var et populært tema, der dukkede op i rummet – sikkerhedsoverholdelse. I løbet af året er flere kryptovalutaudvekslinger rundt om i verden som BitMEX blevet målrettet af finansielle tilsynsmyndigheder på grund af dårlig lovgivningsmæssig overholdelse og sikkerhedsproblemer.

Den grimme side af KYC / AML-overholdelse

I begyndelsen af ​​oktober blev BitMEX, en krypto-handelsplatform, sagsøgt af US Department of Justice og US Commodity Futures Trading Commission (CFTC) for overtrædelse af bankhemmeligholdelsesloven. Kort efter at have bekræftet, at alle brugeres midler er sikre på børsen, fulgte en enorm udstrømning af Bitcoins de næste to uger med henholdsvis 46.200 BTC og 10.600 BTC, der blev trukket ud af børsen henholdsvis 2. oktober og 7. oktober.

Efter en lang trækkende saga blev flere ledende medarbejdere i BitMEX inklusive dets administrerende direktør, Arthur Hayes suspenderet og afskediget fra deres roller på børsen. Som en af ​​de største Bitcoin evige swaps ser brugere, regulatorer og myndigheder over hele verden stadig mere på krypto-udvekslinger og deres overholdelse af sikkerhed og overholdelse af lovgivning.

Uanset om det er i USA, Japan, Det Forenede Kongerige eller andre større krypto-aktivmarkeder, ligger de regulerende myndigheders konsistens i nøje overholdelse af KYC-kravene og undgår tilvejebringelse af ulovlige hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme.

En ny måde at se på overholdelse af

Teknologi og innovation vil altid bevæge sig hurtigere end de gældende love, derfor behovet for harmonisering. Cryptocurrency-tjenesteudbydere fornyer altid nye måder at skabe et handelsmarked på en overholdelsesvenlig måde i et forsøg på at holde sig inden for regulatorernes målestok og give et bredere marked mulighed for at handle og bruge kryptokurver.

For eksempel, MXC Exchange, en af ​​de 10 bedste futures trading exchange på Coingecko placeringer, er kendt for sin nøje overholdelse af globale KYC // AML-regler for at give en glat og problemfri oplevelse til deres brugere.

“Overholdelse og sikkerhed er nøglen til at have en stabil og fungerende udveksling af kryptokurrency. Den største test, der står over for kryptoaktimarkedet i 2020, er ikke markedstesten, men hvordan man udfører driften af ​​sikkerhedskrav overalt i verden, ”Alex Zha, direktør for Global Operations på MXC exchange.

MXC blev lanceret i 2018 og har fået et antal licenser inklusive den estiske MTR-licens, US Money Service Business-licens, australsk compliance-licens, canadisk MSB-licens og schweizisk compliance-licens. At få lokale licenser til at gennemføre overholdelse af krypto-aktivoperationer på sin platform har tilladt et bredere markedsgrundlag for MXC Exchange i disse lande.

Med et antal tilsynsmyndigheder, der trækker MXC Exchange-nakke ned, føler brugerne sig sikre på at handle på platformen med næsten 1 milliard dollars i mængder, der handles dagligt.

To ærter i en bælg: Sikkerhed og overholdelse

Det er meget svært at have en kompetent kryptokurrencyudveksling, hvis enten overholdelse eller sikkerhed svigter. Dette har været et stort problem i den raserende decentraliserede finansieringsverden (DeFi), hvor trods decentraliserede børser (DEX), der omgår overholdelseshindringen, har sikkerhed mislykkedes applikationer igen og igen.

Centraliserede børser har ikke klaret sig bedre med milliarder dollars værd af kryptokurrency stjålet i hacks på tværs af børser. Imidlertid har nogle børser som Coinbase, Gate.io og MXC Exchange taget ekstra skridt for at sikre maksimal sikkerhedsprotokol på deres platforme. Sidstnævnte omfatter fem-mands sikkerhedsbeskyttelsesfirmaer for at sikre brugernes aktiver – KnownSec, SlowMist Technology, Palmim Technology, Beosin og Chainsguard.

Til dato mangler MXC Exchange endnu en enkelt mønt i et sikkerhedshack på deres platform. Sådanne imponerende sikkerhedsposter har sat udvekslingen højt på Coingeckos rangliste over cybersikkerhed med en samlet score på 9,5. Dette sætter det højere i sikkerhed end velkendte børser som Binance, Huobi, Gemini og Coinbase Pro.

MXCBillede: Coingecko Cybersecurity Score placeringer

For at forbedre deres overholdelse, sikkerhed og tjenester til deres kunder annoncerede MXC Exchange også et partnerskab med BlockRating, et firma der er specialiseret i vurdering af digitale aktiver, teams, projekter og udvekslinger. Partnerskabet sigter mod at øge gennemsigtigheden i kryptoøkosystemet, et bekendtgørelse læser.

Tredjepartsrevision

Bortset fra at have stærke sikkerhedsprotokoller er cryptocurrency-tjenesteudbydere også forpligtet til at udføre ensartede kodevisninger for at snuse eventuelle fejl eller problemer. Sikkerhedsrevision forbedrer en platforms overholdelse og generelle sikkerhed. CertiK, et smart kontraktsrevisionsfirma, har set sine indsatser stige med den stigende efterspørgsel efter tredjepartsrevisionstjenester på tværs af DeFi-produkter i 2020.

MXC Exchange tog sine chancer med “Copper Leakage Bonus” i SlowMist Zone, et tredjeparts sikkerhedsselskab som sin revisionspartner. Virksomheden har specialiseret sig i trusselsunderretning og kryptotyverisikkerhed, der sikrer, at børsen fungerer sikkert hele tiden.

Afsked skudt

Overholdelse og sikkerhed er hjørnestenene i enhver god udveksling symboliseret ved den sindssyge vækst i MXC Exchange. Høje overholdelsesstandarder for KYC / AML-krav er nøglen til at undgå tilfælde af hvidvaskning af penge og brud på bankhemmeligholdelsesloven på en børs. Derudover har kryptokursudvekslinger større chance for at ekspandere til andre lokale markeder i flere nationer, hvis de følger høje overholdelses- og sikkerhedsstandarder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me