Myyvätkö Bitcoin-uhkapelisivustot koskaan Bitcoinia suoraan?

Crypto-uutiset kaikkialla verkossa ilmoittavat siitä PayPal saattaa olla tekemässä salaista valuuttaa suurella tavalla. Arviolta 325 miljoonalla aktiivisella PayPal-tilillä, jotka ovat levinneet ympäri maailmaa, maksujätteen virallinen hyväksyminen olisi iso askel eteenpäin Bitcoinille ja kaikille muille kryptovaluutoille. Se ei ole vielä virallinen, mutta ei myöskään ole mikään salaisuus, että PayPal palkkaa blockchain-kehittäjiä, mikä tarkoittaa, että PayPalin käyttäminen salausvaihtoehtona kryptovaluuttaan (ja PayPalin kerääminen siitä, mitä yritys parhaiten tekee) ei ole poissa.

Tällainen iso siirto avaisi todella portit niin pitkälle kuin mahdollisuudet kryptovaluuttojen nopeutettuun käyttöönottoon lopullisella tavalla. Kuinka tämä vaikuttaa Bitcoiniin uhkapelien kohdalla?

Luonnollisesti uhkapelisivustot ansaitsevat rahaa antamalla talolle etulyöntiaseman pelaajan suhteen, mutta ne voivat myös ansaita rahaa keräämällä maksuja. Koska uhkapelioperaattorit käyttävät kryptovaluuttaa yrittäessään välttää tekemisissä kolmansien osapuolien maksupalvelujen tarjoajien, kuten PayPalin kanssa, voi olla järkevää, että nämä operaattorit myyvät myös Bitcoinia suoraan.

Liittyykö rahapelisivustot lopulta PayPaliin ja tarjoamalla pelaajille salakirjoituksen salaukseen ilman, että heidän on käytettävä kolmannen osapuolen kauppiaita?

Kuinka uhkapelisivustot voisivat tarjota Bitcoinia suoraan

Kuten minkä tahansa ison liikkeen kohdalla, joka lisää salauksen käyttöönottoa, uhkapelimaailman tarvitsisi ison dominon putoavan, jotta kovapelaajat ottavat sen vakavasti. Joten toivoa olisi, että Bovadan kaltainen suuri uhkapelioperaattori voisi olla ensimmäinen domino.

Bovada omisti aiemmin kanadalaisen miljardööri Calvin Ayren, joka sattuu olemaan myös Antiguan kansalainen, Karibian kansakunta, joka tarjoaa rahapelioperaattoreille suotuisan sääntely-ympäristön. Ayrella on tarpeeksi syvät taskut, jotta hän voi palkata blockchain-kehittäjiä ja luoda oman pörssin. Hän on myös riittävän osaava edistämään kryptovaluuttojen hyveitä. Ayre on suuri Bitcoin SV: n fani, ja hänen mediayhtiönsä ylläpitää myös merkittävää kryptovaluutta-verkkosivustoa.

Jos hän haluaisi, Ayre voisi yksinkertaisesti rakentaa salakirjoituksen, löytää varakkaita ihmisiä tarjoamaan likviditeettiä kyseiselle pörssille ja palkata kehittäjiä suorittamaan sen turvallisuuden näkökulmasta. Olisi luonnollista, että hän tarjoaa mainittua palvelua entiselle yritykselleen Bovada. Tietysti Bovadan johto voisi helposti palkata kolmannen osapuolen kauppiaiden palveluntarjoajan Bitcoin-tilaan, kuten BitPay tai Coinbase, yksinkertaisesti integroimaan lompakon ominaisuudet suoraan Bovadan alustalle. Se olisi todella helppoa siirtyä niin suurelle ja yhtä suositulle tuotemerkille kuin Bovada, jotta pelaajat voisivat ostaa Bitcoinia suoraan Bovada-verkkosivustolta.

Blockchainin käyttäminen Bitcoinin tarjoamiseen suoraan uhkapelisivustoille

Sen lisäksi, että joudut palkkaamaan kehittäjiä tai ottamaan suoraan yhteyttä salausvaihtoon, pienemmille rahapelioperaattoreille vaihtoehto on yksinkertaisesti käyttää blockchain-hankkeita, jotka on tarkoitettu tarjoamaan kauppiaspalveluja hajautetusti suurella alennuksella verrattuna Visa-, MasterCard- tai jopa PayPal-palveluihin..

Yksi tällainen projekti on nimeltään Flexa. Flexa käyttää hajautettua verkkoa ja vakuusystävällistä mallia, joka suorittaa maksut alle sekunnissa. Sen verkko takaa nollariskin petoksista ja takaisinperinnöistä. Se antaa myös käyttäjille mahdollisuuden käyttää kryptovaluutta, kun taas näiden maksujen vastaanottaja (tässä tapauksessa rahapelioperaattorit) voi valita maksunsa salaus- tai perinteisissä kansallisissa valuutoissa. Tämä tekee kryptovaluutan hyväksymisestä tehokasta, kannattavaa ja turvallista ilman, että tarvitsee palkata kehittäjiä, rakentaa vaihtoa tai harjoittaa liiketoimintaa kalliimpien kolmansien osapuolten maksupalvelujen kanssa, kuten Paypal.

Jos se on niin helppoa, miksi uhkapelioperaattorit eivät myy Bitcoinia suoraan?

Todellisuus on jopa suurelle rahapelioperaattorille, kuten Bovada Bitcoin Casinolle, joka jo hyväksyy kryptovaluutan panostamiseen, pelaajien markkinat, jotka ovat nälkäisiä ostamaan Bitcoinia suoraan operaattorilta, ovat todennäköisesti edelleen melko pienet. Jos PayPal todellakin vahvistaa suuren siirtymisen Bitcoinin ostamiseen ja myyntiin seuraavan vuoden aikana, jokaisen yrityksen, joka käyttää PayPalia tai muita kolmannen osapuolen maksuprosessoreita, kuten Visa tai MasterCard, on harkittava saman asian tekemistä..

Verkkopeliteollisuus, joka on jo osoittautunut salaukselliseksi, on todennäköisesti yksi ensimmäisistä toimialoista, joka seuraa mallia, kun PayPal osoittaa, että salaustoimiin osallistuminen ja suoran rampin tarjoaminen on kannattavaa. Hauska asia on, että PayPal tekee ison liikkeen, joka voi lopulta opettaa ihmisiä olemaan käyttämättä PayPalia ja vastaavia palveluja, mutta samaa vaaraa ei ole uhkapelimaailmassa, koska pelisivustot kääntävät lopulta suurimman osan voitostaan ​​talon edun ansiosta, ei niin paljon maksuihin liittyvien palkkioiden takia.

Etsi tarjoamalla suoria Bitcoin-osto- ja myyntimahdollisuuksia olla uhkapeli uhkapelioperaattoreille tulevaisuudessa. Se on vain ajan kysymys.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me