Mikä on epävakaampaa: Bitcoin tai vedonlyöntistrategiasi?

On uhkapeliä, ja sitten on ydinpelaamista. Bitcoin Gambling Guidein uskolliset seuraajat, me ilmoitamme sinulle asiasta. Jos olet kiinnostunut Bitcoinista ja pelaamisesta, on todennäköistä, että riskin taipumus on hyvin elossa ja hyvin. Loppujen lopuksi otat mahdollisuuden pöytäpeleihin ja vedonlyöntiin, ja otat myös mahdollisuuden Bitcoiniin ja muihin digitaalisiin valuuttoihin. Salausvaluutan hinta voi nousta 30–40% päivässä taivaan tähden, älä välitä viikosta tai kuukaudesta.

Mikä mielestäsi on kuitenkin epävakaampaa, investoinnit kryptovaluuttaan tai vedonlyöntistrategiasi?

Kertoimet ovat vastaamiseksi kysymykseen sinun on osallistuttava henkilökohtaiseen pohdintaan ja oltava rehellinen itsellesi siitä, miten panostat panoksesi ja kuinka päätät mihin kryptovaluuttoihin sijoittaa. Tässä viestissä käydään läpi joitain asioita, jotka sinun pitäisi ajatella noin sen suhteen, minkä tyyppistä volatiliteettia voit käsitellä ja rokkaavatko vene tällä hetkellä vähän liikaa tuossa osastossa vai ei.

Mikä tekee järkevästä sijoitusstrategiasta?

Aloittelevalle sijoittajalle, riippumatta siitä, onko sijoitusinstrumentti osake, joukkovelkakirjalaina, sijoitusrahasto vai Bitcoin, dollarin kustannusten keskiarvoistaminen toimii hyvin. Sitoudut sijoittamaan määrätyn summan joka viikko tai joka kuukausi tai jopa joka vuosi, ja pidät kiinni siitä summasta riippumatta siitä, mitä markkinat tekevät kulloinkin.

Toisaalta edistyneemmät sijoittajat saattavat viettää aikaa yrittäessään selvittää, meneekö markkinat nousuun ja laskuun muutamassa tunnissa, ja yrittää hyödyntää volatiliteettia. Se on päivän kauppa. Vain päivän kauppiaiden ylin prosenttipiste ansaitsee vakavaa rahaa. Suurin osa ihmisistä epäonnistuu strategiassa.

Päivän päätteeksi se, mikä tekee järkevästä sijoitusstrategiasta, riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä. Keskimääräinen ihminen riippumatta siitä, kuinka paljon hän tietää kryptovaluutasta tai muista omaisuusluokista, sijoittamalla parhaiten hajautettuun salkkuun, joka koskettaa erilaisia ​​luokkia ja sijoittaa varallisuutesi eri toimialoille ja erityyppisiin sijoituksiin.

Mikä tekee hyvästä vedonlyöntistrategiasta?

Hyvän vedonlyöntistrategian avulla voit kasvattaa pankkitiliäsi toivottavassa tahdissa ilman, että sinun tarvitsee riskiä menemästä täysin rikki. Osa menemisen välttämisestä rikkoi joko sen, että hän pystyi pelaamaan kertoimet todella hyvin pöydissä, tai ymmärtämään urheiluvedonlyöntiä tarpeeksi voittajien valitsemiseksi jatkuvasti. Jos et pysty tekemään niin, mikään pankkitilin hallintastrategia ei pelasta sinua.

Useimmat älykkäät urheilupelaajat panostavat korkeintaan 5% pelikassastaan ​​yhteen peliin, ja näitä 5% pelaamista ei koskaan tapahdu, koska parhaat pelaajat tietävät, että sinun tulee tehdä tällainen panos vain, jos sinulla on varmuusaste annettu tulos on erittäin korkea. Paras tapa lyödä vetoa on todennäköisesti lyödä vetoa 1-2% omistuksestasi milloin tahansa.

Toinen strategia on panostaa pelikassasi yksikköjen perusteella. Yksikkö on yksinkertaisesti yhtä suuri panos, että voit laittaa tapahtumia uudelleen ja uudelleen. Jos tunnet olosi mukavaksi lyödä vetoa 10 dollarin arvosta Bitcoinia kerrallaan, panostat 10 dollaria ja kasvatat 10 dollarin lisäyksien määrää vain, jos olet todella varma vedosta.

Kaikkein epävakain vedonlyöntistrategia

Martingale-järjestelmä on epäilemättä kaikkein epävakain vedonlyöntistrategia kaikista. On totta, että jos menetät vedon tapahtumasta, joka maksaa lähellä parillisia kertoimia, kaksinkertaistat panoksesi seuraavaan panokseen. Tuplasi panoksesi, kunnes voitat, ja aloitat sitten prosessin uudelleen pienemmällä panoksella. Toisaalta tämä strategia voi olla todella nopea tapa kasvattaa pankkitiliäsi. Toisaalta panoksen koon kasvaminen eksponentiaalisesti ei vaadi kovin monia tappioita peräkkäin, ja tunnustetaan tosiasia, että useimmilla ihmisillä ei ole rajoittamatonta pelikassaa pelaamiseen.

Joten mikä on epävakaampaa?

Koska pelaajat ja Bitcoin-harrastajat olisivat kaikki rehellisiä itsellemme, pitkällä aikavälillä on todennäköistä, että uhkapelistrategiamme eivät välttämättä tee meistä rikkaita, mikä tarkoittaa, että keskimääräisen ihmisen rahanhallinta on paljon epävakaampaa kuin salausmarkkinat. Tämä pätee erityisesti, kun otetaan huomioon, että Bitcoinin arvo oli lähellä $ 20,000 USD vuoden 2017 lopussa, se on kadonnut niinkin alhainen kuin 3100 dollaria viime maaliskuussa ja on nyt palautumassa jälleen 11 000 dollarin rajan ympärille. Jokainen, jolla on pitkäaikainen ennen vuotta 2017, nauraa nyt aina pankkiin, mutta vain jos heillä olisi rohkeutta pysyä pelissä läpi. Se on oikeastaan ​​mitä voittaa pitkällä aikavälillä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me