Katsaus takaisin vuoteen 2019: Mikä ajoi Bitcoin-hintaa?

Kaikki ja heidän äitinsä näyttävät haluavan tehdä seuraavan rohkean Bitcoin-hintaennusteen. Saako hinta 20 000 dollaria vuonna 2020? Entä 50000 dollaria? Kukaan jopa 100 000 dollaria? Totuus on, että tuleva Bitcoinin puolittamistapahtuma, piste, jossa kolikoiden louhinnan palkkio puolittuu (kuten verkon sisäänrakennettu algoritmi on ennalta ohjelmoinut vuonna 2008), ei välttämättä tee hinnasta kaksinkertaista tai kolminkertaista heti. Aikaisemmat puolittamistapahtumat on sisällytetty hintaan hyvissä ajoin ennen puolittamista. Tämä pätee Bitcoiniin, Litecoiniin ja muihin kolikoihin, jotka rajoittavat toimitusta ajan myötä.

Joten sen sijaan, että tekisit suuren, rohkean ennusteen vuodelle 2020, on tärkeää pohtia, mitkä perustavanlaatuiset kehitykset Bitcoinin ja muiden projektien kehityksessä lisäivät arvoa vuonna 2019. Totuus on, että on olemassa monia virstanpylvään esimerkkejä, joihin kannattaa viitata, mutta pieni määrä todella erottuvat.

Mitä hinnoille tapahtuu vuonna 2020, on kenenkään arvaus, mutta jos historia todistaa jotain, mielekkäät kumppanuudet, eri lohkoketjujen auttaminen kommunikoimaan yhdessä ja rahoituksen hajauttamisen ideoiden jatkotutkimukset ovat kaikki avainasemassa Bitcoinin ja muiden salausten käyttöönotossa.

Salausluottokupla osuu Bitcoin-hintaan

Jo lokakuussa joukko Wall Streetin kauppiaita kehotti varovaisuutta sijoittajien keskuudessa salausteollisuuden kasvavien luotonantoprojektien suhteen. He totesivat erityisesti, että lainausprojektit, kuten Salt, BlockFi ja Nexo yhdessä muutamien muiden kanssa, ovat luoneet 5 miljardin dollarin kuplan, joka voi ponnahtaa milloin tahansa. Markkinoiden lainasegmentin puolustamiseksi BlockFi: n toimitusjohtaja Zac Prince toteaa, ettei yksikään henkilö ole viivästynyt maksuistaan ​​alustalleen. Mutta silti, kun kryptovaluuttateollisuus on edelleen todella pieni verrattuna laajempiin perinteisiin rahoitusmarkkinoihin, jopa pieni salauksen luottokupla voi lähettää hintoja alaspäin. Tämä ongelma saattaa jatkua vuonna 2020 ja sen jälkeen, kun otetaan huomioon, että blockchain-hankkeiden hajautettu rahoitussegmentti kolminkertaistui viime vuonna.

Facebook Libra testataan

Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerberg teki vuonna 2019 otsikoita yksityiskohtaisesti suunnitelmistaan ​​käynnistää sosiaalisen median alustan ylläpitämä stablecoin kesäkuussa. Hänen ilmoituksensa herätti salauksen puristien lisäksi myös hallitusten, erityisesti Yhdysvaltain kongressin, vihaa. Muutaman viikon kuluessa kuulemisesta, jossa Zuckerberg vastasi koviin kysymyksiin useiden kongressimiehien ja naisten edessä, sveitsiläisen Libra Associationin tärkeimmät kumppanit vetäytyivät projektista. Suurimmat nimet, jotka ovat jättäneet vaakoja mukaan lukien PayPal, eBay, Visa ja maksuratkaisujen tarjoajan lakko.

Samankaltaiset projektit yrittävät päästä irti maasta mukaan lukien Universal Dollar ja SGA-tunnus. Vielä on nähtävissä, mitkä näistä hankkeista todella saavat merkittävän markkinaosuuden eteenpäin, mutta yksi asia on selvä, kapitalistit ovat huomanneet, että seuraavan suuren digitaalisen vakiomallin luomisessa on paljon rahaa.

Bitcoin-vedonlyöntisivustot, Altcoins ja Englannin Premier League

Bitcoin-vedonlyöntisivustot, kuten 1XBit.com, ovat mainostaneet Englannin Valioliigan peleissä jo jonkin aikaa. Nämä mainontatarjoukset auttavat herättämään kiinnostusta yksittäisten klubien keskuudessa, jotka haluavat käteistä salausvillalle, ja se on johtanut moniin merkittäviin sponsorisopimuksiin. Newcastle Unitedilla on sopimus StormGain-nimisen kryptovaluuttakauppapaikan kanssa. Marraskuussa Wolverhampton Wanderers FC ilmoitti yhteistyöstä CryptoMillionsLotton kanssa, arpajaiset ja peliyhtiöt, jotka maksavat voittoja Bitcoinissa.

E-urheilu Blockchainissa

E-urheiluteollisuuden kukoistamiseksi tarvitsee vain tarkastella ihmisten määrää, jotka ilmestyvät katsomaan turnauksia livenä. Koko stadionit myydään täynnä faneja, jotka haluavat katsella maailman parhaita pelaajia pelaamassa League of Legends, Starcraft, World of Warcraft ja muita suosittuja pelejä. Salaa rakastavien nörttien ja pelaamista rakastavien nörttien yhdistäminen on luonnollinen sovitus.

Vaikka Bitcoin-skeptikko ja Dallas Mavericksin omistaja Mark Cuban on jo pelin edellä sijoitus Unikrniin, e-urheilupelialusta, uusi saapuminen on paikalla. Sitä kutsutaan Kronoverseiksi. Vaikka Unikrn pyrkii tekemään e-urheilun uhkapelistä tuulta, Kronoverse on pikemminkin sen varmistaminen, että e-urheilutapahtumat tarjoavat todistettavasti oikeudenmukaisia ​​tuloksia, asettamalla tulokset lohkoketjuun, jonka fanit voivat tarkistaa.

Kummassakin tapauksessa on selvää, että nopeasti kasvava miljardin dollarin e-urheiluteollisuus on tarkoitus olla monien mielenkiintoisten salaus- ja blockchain-projektien hautomo tulevina vuosina. Vuoden 2019 kehitys osoittaa yhtä paljon.

Lukuun ottamatta neljää suurta kehitystä, jotka vaikuttivat viime vuoden Bitcoinin hintaan, oli useita muita kehityksiä, jotka vaikuttivat salausmaailmaan positiivisesti, mukaan lukien esimerkiksi Litecoinin puolittuva tapahtuma ja Tronin kumppanuus Samsungin kanssa.

Koska teollisuus jatkaa kehitystään vuonna 2020 ja sen jälkeen, vuotta 2019 pidetään aina Bitcoinin suurena vuotena.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me