Blockchain 3.0 -projektit, joihin kannattaa kiinnittää huomiota vuonna 2019

Blockchain 3.0 -projektit

Mikä on Blockchain 3.0?

Blockchain-tekniikan kynnyksellä 10 vuotta sitten leimautui Bitcoin. Muutaman vuoden kuluttua tuli tämän uuden tekniikan toinen vaihe, jonka toi esiin Ethereum ja älykkäät sopimukset.

Huolimatta valtavasta kehityksestä, blockchain-tekniikalla on ollut kohtuullinen osuus haasteista. Blockchain 3.0 -projektit ovat uuden sukupolven tekniikkaa, joka keskittyy aiempien versioidensa kiireellisten ongelmien ratkaisemiseen toteuttamalla erilaisia ​​protokollia, algoritmeja ja järjestelmiä. Parempi skaalautuvuus, yhteentoimivuus, yksityisyys ja välittömät tapahtumat erottavat Blockchain 3.0: n esi-isistään.

Tämän päivän artikkelissa käsitellään tärkeimpiä blockchain 3.0 -projekteja, jotka edistävät tämän tekniikan seuraavaa kehitystasoa:

Cardano

Cardano on ainutlaatuinen blockchain-projekti, jonka uskotaan olevan maailman ensimmäinen uuden sukupolven kryptovaluutta, joka pyrkii tuomaan skaalautuvuuden, yhteentoimivuuden, turvallisuuden ja kohtuuhintaisuuden teollisuudelle uudella tavalla.

Se on ensimmäinen vertaisarvioitu blockchain, joka sisältää ainutlaatuisen arkkitehtuurin ja ominaisuuksia, jotka on suunniteltu ratkaisemaan nykyisten blockchain-alustojen kiireelliset kysymykset. Toinen tämän foorumin uusi ominaisuus on sen itsehallintajärjestelmä ja se, että se tuottaa jatkuvan tulovirran, toisin kuin kilpailijat. Nämä rahat investoidaan uudelleen alojensa parhaiden henkilöiden keräämiseksi, jotta foorumi saataisiin ajan tasalle tekniikan uusimmalla kehityksellä..

TLiittyvä kuvahänen projektiaan johtaa Charles Hoskinson, yksi Ethereumin luojista, joka jätti projektin rakentaakseen visionsa paremman lohkoketjun luomisesta. Projektin alkuperäisen kryptovaluutan ADA: n markkina-arvo on 1 045 890 498 USD ja se sijoittuu tällä hetkellä 12. sijalle KolikkoMarketCap.

EOS

EOS on seuraavan sukupolven blockchain-projekti, joka toimii delegoidun panoksen (DPoS) avulla käytettävyyden lisäämiseksi. Tämä erityinen konsensusalgoritmi on suunniteltu ratkaisemaan Ethereum-pohjaisten dApps-ohjelmien ongelmat, kuten transaktiopalkkioiden nousu ja tapahtumien hidas nopeus. EOS-järjestelmän avulla jokainen verkon lompakko voi äänestää edustajaa.

Muiden Blockchain 3.0 -projektien tapaan EOS: lla on lisääntynyt skaalautuvuus, koska se pystyy käsittelemään miljoonia tapahtumia sekunnissa toteuttamalla tehokkaita optimointeja. Toinen tämän verkon merkittävä piirre on sen joustavuus. Sen avulla kehittäjät voivat jäädyttää viallisen sovelluksen käyttämällä lohkotuottajia, kunnes virhe poistetaan, mikä tarkoittaa, että mitään haarukkaa ei koskaan tarvita, jos ohjelmisto-ongelmia ilmenee.

EOS-kolikko on tällä hetkellä CoinMarketCapin 4. sijalla markkina-arvolla 2 945 059 684 USD.

Kuvake

ICON (ICX) on toinen merkittävä Blockchain 3.0 -projekti luettelossamme, joka pyrkii parantamaan viestintää ja yhteyksiä eri lohkoketjujen välillä. Alusta toimii heidän omalla Loopchain-tekniikallaan, mikä mahdollistaa tapahtumien toteuttamisen ja suorittamisen paljon nopeammin. Loopchain käsittelee myös enemmän tapahtumia sekunnissa kuin edellisen sukupolven ikäisensä.

Liittyvä kuva

ICON on saanut strategiset sopimukset tärkeiden yritysten ja laitosten kanssa, mukaan lukien Pantera Capital, Coinsilium ja Kenetic Capital.

Se yrittää luoda globaalin lohkoketjuympäristön, joka yhdistää perinteiset edellisen sukupolven lohkoketjut, kuten Bitcoin ja Ethereum, uuden sukupolven kanssa. ICON (ICX): n sijoitus CoinMarketCapissa on 39 ja markkina-arvo 126197346 USD.

Zilliqa

Zilliqa on seuraavan sukupolven, erittäin läpäisevä julkinen estoketju, joka perustuu uuteen Scilla-nimiseen ohjelmointikieleen, jonka odotetaan olevan parannettu versio Ethereumin Soliditystä. Scilla on suunniteltu korjaamaan Solidityssä esiintyvät tietoturvaongelmat.

Lisäämällä verkon solmujen määrää he haluavat estää nykyiset skaalautuvuusongelmat, jotka vaivaavat Bitcoin- ja Ethereum-lohkoketjuja. Jos verkkoon on kytketty enemmän solmuja, tämä johtaa suurempaan tapahtumanopeuteen ja pienempään viiveeseen.

Huomionarvoista on, että se käyttää Proof-of-Work (PoW) -protokollaa estämään mahdollinen Sybil-hyökkäys, koska kaikkien käyttäjien on suoritettava PoW voidakseen osallistua Zilliqan verkkoon. PoW-algoritmia ei myöskään ole toteutettu yksimielisyyden luomiseksi verkosta, eivätkä kaikki kaivostyöläiset pysty osallistumaan kunkin lohkon kaivoksiin..

Zilliqa (ZIL) sijoittuu CoinMarketCap: n 37. sijalle, koska markkinaosuus on 134 168 671 USD.

Aion

Aion on monitasoinen blockchain-projekti, jonka tarkoituksena on parantaa tähän teknologiaan perustuvien alustojen skaalautuvuutta, yksityisyyttä ja yhteentoimivuutta. Aion toimii välittäjänä, jonka avulla sekä julkiset että yksityiset lohkoketjut voivat kommunikoida tehokkaasti keskenään. Tämä kolmannen sukupolven julkinen lohkoketju luotiin sallimaan eri lohkoketjujen kommunikoida keskenään ja hallita omia hajautettuja sovelluksiaan.

Aionin sijoitus CoinMarketCapissa on 103, markkina-arvo 32 983 255 USD.

Neblio

Neblio on toinen uusi blockchain-foorumi, joka keskittyy enimmäkseen yritysten ja yritysten käyttötapauksiin. Alustan suunnitelmana on käyttää blockchain-tekniikkaa hajautettujen sovellusten tehokkuuden ja kehityksen parantamiseksi toteuttamalla useita avoimen lähdekoodin ominaisuuksia ja sovellusliittymiä.Kuvan tulos Neblio icx -logosta

Neblio antaa kehittäjien luoda dappeja kahdeksalla ohjelmointikielellä: C #, Python, GO, Javascript, Ruby, .NET, Java ja NODE.JS. Tämä tekee alustasta erittäin monipuolisen eikä rajoita sen käyttöä vain yhteen kehittäjien luokkaan. Neblion (NEBL) markkina-arvo on 15 523 454 dollaria USD, mikä sijoittaa sen CMC: n 178-listalle..

Lopulliset ajatukset

Blockchain 3.0 -projektit ovat asettaneet korkeamman tason skaalautuvuudelle, yhteentoimivuudelle ja turvallisuudelle, mikä voittaa jopa kaikkein pätevimmätkin nykyiset rahoituspalvelut. Näillä kryptoilla on kuitenkin vielä pitkä matka adoptoinnin suhteen, ennen kuin ne voivat saavuttaa täysin potentiaalinsa.

Esitelty kuva: KolikkoSutra

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me