Aloittelijan opas kaivostoimintaan NEM (XEM)

kaivos nem

Tietoa henkilöstä NEM (XEM)

Uuden talouden liike (NEM) on lohkoketju, joka tarjoaa samanlaisia ​​toimintoja kuin Ethereum, suunniteltu yrityskäyttöön.

XEM on merkki, joka toimii NEM-alustalla. XEM: n tarjonta on yhteensä 8 999 999 9999, ja kaikki tunnukset on annettu geneesilohkossa. Kolikko on tällä hetkellä 22. sijalla markkina-arvoltaan 437702 335 USD. XEM: n nykyinen kauppahinta on 0,048634 USD.

Todistus tärkeydestä (PoI)

NEM-lohkoketjualusta käyttää omaa protokollaa nimeltä Proof of Importance hallitsemaan solmujen kilpailua ja tarkistamaan seuraava lohko. Tämä järjestys perustuu kunkin solmun “tärkeyteen”, joka määritetään pisteytyksellä, joka koostuu tekijöistä, kuten hallussa olevien kolikoiden lukumäärä, viimeisen kuukauden tapahtumien määrä ja muut yksityiskohdat.

Kuvan tulos todisteen tärkeydestä

NEM: n PoI-algoritmi on Eigentrust ++: n modifioitu algoritmi, joka on järjestelmä maineen mittaamiseksi vertaisverkoissa. Se toimii antamalla solmujen valvoa muita verkon solmuja ja luoda maine niille luottaen aiempiin toimiinsa.

Kuvalähde: Planet Blockchain

Sadonkorjuu ja ryöstö

PoI määrittää, mitä käyttäjät pystyvät “keräämään” NEM-lohkoja. Korjuulohkoihin kuuluu lohkojen tallentaminen ketjuun ja XEM-palkkioiden ansaitseminen. Sadonkorjuua on kahta tyyppiä: paikallinen korjuumoodi ja delegoitu korjuu.

Kummassakin tapauksessa sadonkorjuussa on edelleen käytettävä kaivos NEM (XEM) -vaihtoehtoa, joka ei liity niiden tärkeyspisteisiin. Haittapuoli on, että et voi ostaa vain ylimääräistä XEM: ää pörssissä ja aloittaa sadonkorjuun heti.

Kun talletat uusia kolikoita NEM-lompakkoosi, ne kuuluvat “sijoittamaton” -luokkaan. 10% talletetuista varoista siirretään päivittäin “omistettuihin” luokkaan. Kun lompakkossasi on yli 10000 XEM: ää, korjuuprosessi alkaa. Esimerkiksi, jos sinulla on 20000 XEM: ää, ansaintaprosessi voi kestää noin viikon.

Paikalliseen hakuun sisältyy oletusasetusten käyttäminen omalla palvelimellaan NIS: n (NEM Infrastructure Server) sijaan. Paikalliseen korjuuseen vaaditaan kolme sääntöä:

  • Käyttäjien on napsautettava “Aloita paikallinen korjuu” -painiketta
  • Käyttäjien on oltava verkossa
  • He eivät voi käyttää NIS: ää sadonkorjuun aikana

Toinen tyyppi on delegoitu sadonkorjuu. Sen avulla NEM-haltijat voivat käyttää työnsä etäpalvelinta siirtämällä tärkeyspisteet välityspalvelimeen. Toinen tärkeä ero on se, että he voivat kerätä NEM: ää, kun tietokone sammutetaan, koska ohjelma siirtää tärkeyden toiseen solmuun.

Kuvan tulos ei png: lle

Kolme sääntöä, joita sovelletaan tällaiseen korjuuseen, ovat:

  • Kolikoiden keräily toimii keskeytyksettä
  • NIS on toiminnassa pienempi virrankulutus
  • Tilin aktivointi voi vaatia muutaman tunnin (noin kuusi) ja hinnan 6 XEM.

Kuten olet ehkä huomannut jo nyt, NEM ei ole kaivettavissa kuten muut kryptot, siinä mielessä, että käytät laskentatehoa lohkojen tuottamiseen kuten Proof of Work -protokollakolikoilla.

Mutta niille teistä, jotka ovat edelleen kiinnostuneita kaivamaan NEM: ää grafiikkakortilla tai ASIC: lla, on mahdollisuus kaivaa muut altcoiinit ja muuntaa ne sitten automaattisesti XEMiksi valuuttakursseillaan ennen kuin ne lähetetään lompakkoon.

Kuinka voit käyttää kaivostoimintaa NEM: n tuottamiseen?

Luo XEM-lompakko

Sinun on ensin luotava lompakkotili, joka tukee XEM-tallennusta ja -korjuua. Täällä lähetät XEM: si. Tällä hetkellä käytettävissä on muutama vaihtoehto: NEM NanoWallet, NEM Mobile Wallet ja NCC (NEM Community Client).

Valitse kaivosmies

On olemassa erilaisia ​​kaivosohjelmistoalustoja, jotka louhivat useita altcoineja joko yksin-, uima-allas- tai pilvikaivokseen. Joitakin esimerkkejä ovat MinerGate, BFGMiner, EasyMiner, CGMiner jne. Etsi tietokoneesi käyttöjärjestelmän kanssa yhteensopivia, lataa ja asenna ne.

Valitse kaivostyyppi

On olemassa useita vaihtoehtoja, joiden avulla voidaan kaivaa kryptovaluutta. Jotkut ovat kannattavampia kuin toiset, mutta sinun on valittava itsellesi ja tilanteellesi sopivin.

CPU Mining

Salausvaluutan ensimmäisinä päivinä monet ihmiset voisivat käyttää prosessoria kaivokseksi. Voit ladata asiakkaan ja ottaa käyttöön älykkään kaivostoiminnon, joka louhitsee automaattisesti kolikon, jolla on eniten kannattavuutta tällä hetkellä..

JavaScript-kaivos

Jos et halua sekoittaa levytilaa latauksilla, voit valita JavaScript-kaivoksen. Sinun tarvitsee vain käyttää MinerGaten “Web Mining” -välilehteä ja kytkeä Monero-kaivos päälle. Moneron on todettu olevan kannattavin kolikko JavaScript-kaivostoiminnan kautta. Kaivostoiminnan jatkamiseksi sinun on pidettävä sivu auki. Tämä kaivos-NEM-vaihtoehto käyttää edelleen suorittimesi laskelmiin.

GPU-kaivos

GPU-kaivostoimintaa pidetään kannattavimpana vaihtoehtona, koska ne ovat huomattavasti tehokkaampia ratkaisemaan laskennallisia ongelmia kuin suorittimen. Jos sinulla on jo kaivoslaite Ethereumin (kaivetuin altcoin) louhintaan, voit vain osoittaa kaivostyöläiset Minergateen. Se toimii seuraavasti:

Ethminer: ethminer -C -F http://eth.pool.minergate.com:55751/YOUR_EMAIL –disable-submit-hashrate (GetWork)

Genoil OpenCL: ethminer -G -S eth.pool.minergate.com:45791 -O YOUR_EMAIL (Stratum)

Genoil CUDA: ethminer -U -S eth.pool.minergate.com:45791 -O YOUR_EMAIL (Stratum)

Poistu XEM: stä

Kun olet louhinut joitain kolikoita, voit muuntaa ne uima-altaan pörssissä tai siirtää ne toiseen, jotta voit muuntaa ne, ja lähettää sitten XEM: n NEM-lompakkoosi..

Yhteenveto

NEM: llä on hyvin ainutlaatuinen lohkojen generointijärjestelmä, joka ei ole yhteensopiva tavallisen POW-kaivostyylin kanssa, olemme tottuneet näkemään, mutta on olemassa tapa käyttää NEM-kaivostoimintaa ja saada jonkin verran XEM: ää. Helpompi tapa saada XEM on ostaa tai myydä niitä suoraan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me