Turvallisin Bitcoin-pörssi, jota voidaan käyttää vuonna 2020

Bitcoinia mainostetaan usein yhtenä turvallisimmista tavoista hoitaa liiketoimintaa verkossa. Tämä pätee enimmäkseen, koska kryptovaluutta on rakennettu hajautettuun verkkoon, jolla on julkinen pääsy tapahtumarekistereihin. 

Mutta samaa ei voida sanoa kaikista paikoista, joissa ostat ja myyt Bitcoinia. Itse asiassa melko monilla kryptovaluutanvaihdoilla on pudonnut hakkereiden saalis vuosien saatossa. 

Saatat muistaa Japanin Bitcoin-pörssin Mt. Gox. Se aloitti toimintansa vuonna 2010 ja siitä tuli maailman suurin pörssi vuoden 2011 jälkeen. Se oli myös vuoden hakkereita tehty pois 2609 BTC: llä käyttäjien vahingoksi. Hakkerit ovat iskeytyneet eri Bitcoin-pörsseihin joka vuosi siitä lähtien. 

Joten missä on turvallista ostaa ja myydä Bitcoinia? Lue lisää saadaksesi selville. 

Mikä tekee salausvaluutanvaihdosta haavoittuvan hakkeroinnille? 

Ennen kuin pääsemme tiettyihin Bitcoin-pörsseihin, on hyödyllistä tarkastella, miksi jotkut pörssit ovat turvallisia ja toiset eivät. Tässä on viisi yleisintä syytä hakkereiden menestykseen. 

 1. Tietovuodot 

Kirjautumistiedot ovat avain käyttää kaikkea Bitcoinia vaihdossa. Jos työntekijä tallentaa nämä tiedot henkilökohtaiseen tietokoneeseen, hakkereilla on hyvät mahdollisuudet saada niihin käsiinsä. 

 1. Sisäpiirin työpaikat 

Hakkerit voivat myös yhdistyä jonkun kanssa joka työskentelee vaihdossa pääsyn saamiseksi. Tällä tavoin he yksinkertaisesti antavat hakkereille kirjautumistiedot vastineeksi osuudesta varastetusta Bitcoinista. 

 1. Haittaohjelma 

Haittaohjelma on haittaohjelma naamioitu jotain hyvänlaatuista. Jos työntekijä asentaa vahingossa vaihto-tietokoneelle, hakkerit voivat helposti käyttää Bitcoinia. 

 1. Tietojenkalastelu 

Tunnistat todennäköisesti tietojenkalastelun omasta postilaatikostasi. Hakkerien ei tarvitse rikkoa mitään, jos he voivat yksinkertaisesti vakuuttaa työntekijä luovuttaa Bitcoin sähköpostilla. 

 1. Lompakon suojaus 

Useimmissa pörsseissä on “kuumia lompakoita”, joissa kauppiaat pitävät Bitcoiniaan. Jos näitä lompakoita ei ole suojattu kunnolla, hakkerit voivat käyttää erilaisia ​​menetelmiä varastaa niihin tallennettu Bitcoin. 

Tässä ovat turvallisimmat kryptovaluutanvaihdot vuonna 2020 

Nyt kun tiedät, miksi jotkut Bitcoin-pörssit hakkeroidaan, kun taas toiset eivät, on aika tarkastella parhaita vetojasi. Olemme valinneet käsin turvallisimmat vaihdot käytettäväksi täällä – tarkista ne. 

 1. Kolikkopohja 

Kolikkopohja sijaitsee Yhdysvalloissa ja on yksi maailman tunnetuimmista Bitcoin-pörsseistä. Niitä ei ole koskaan hakkeroitu tähän päivään saakka, vaikka hakkerointiyrityksiä on varmasti tehty. 

Miksi on turvallista käyttää: Coinbase on erittäin varovainen hakkereille, phishing mukaan lukien. Lue heidän blogikirjoituksensa vuodelta 2019, jossa he selittävät miten heidän suojausprotokollansa havaittiin ja estettiin hyökkäys. 

 1. Kraken 

Kraken on toinen suosittu amerikkalainen Bitcoin-pörssi, jota ei ole hakkeroitu. Vuodesta 2011 lähtien he viettivät kaksi vuotta tiukkaa beetatestausta, ennen kuin he jopa avasivat ovensa kaupankäynnille. 

Miksi on turvallista käyttää: Kraken vie sen hitaasti eikä lisää uutta kryptovaluutta kaupankäyntisalkkuunsa, kunnes he ovat varmoja, että se on turvallista. Tämä tarkoittaa, että he joskus jäävät jälkeen – mutta pysyvät turvassa. 

 1. NordikCoin 

NordikCoin on uusi eurooppalainen Bitcoin-vaihto, jonka aloitti lakimiesten, tilintarkastajien ja teknologien tiimi. Joukkueen laaja kokemus tarkoittaa, että vaihto käyttää uusimpia turvatoimia. Suurin osa varoista tallennetaan kylmävarastoinnin moniallekirjoitettuihin lompakkoihin, jotta vältetään yhden pisteen epäonnistuminen ja vaikeutetaan huomattavasti vaihdon vaarantumista. Lisäksi NordikCoin käyttää laajaa joukkoa rahanpesun ja KYC: n menettelyjä varmistaakseen nopean ja turvallisen asiakkaan pääsyn alukseen.. 

Yksi esimerkki tästä on NordikCoinin innovatiivinen virallisten sähköisten henkilöllisyystodistusten, kuten BankID, NemID ja MobileID, käyttö kirjautumiseen ja rekisteröitymiseen. Tämä antaa NordikCoinille mahdollisuuden suorittaa pakolliset KYC-tarkistukset uusille asiakkaille, lyhentämällä rekisteröinti- ja vahvistusaikaa minuutteihin, ellei sekunneihin. 

Miksi on turvallista käyttää: NordikCoin on yksi maailman ensimmäisistä kryptovaluutanvaihtoista edistynyt henkilöllisyystodistus ja suojaa käyttäjien Bitcoinia moniallekirjoituksella. 

 1. Nash 

Nash on toinen uusi kryptovaluutanvaihto, joka käyttää uusia turvatoimenpiteitä käyttäjiensä suojaamiseksi. Vaikka he ovat keskittyneet pääasiassa Ethereumiin, he ovat äskettäin ottaneet käyttöön Bitcoinin. 

Miksi on turvallista käyttää: Nash poistaa kolmannen osapuolen tarpeen varastointi oman Bitcoin. Se on järjestelmä, joka on samanlainen kuin Smart Contract -tekniikka, jonka saatat tunnistaa Ethereumista. 

 1. Kaksoset 

Kaksoset aloitti Winklevoss-kaksoset, jotka ovat kuuluisia voittaessaan 65 miljoonan dollarin oikeusjutun Mark Zuckerbergistä. He muuttivat myös 11 miljoonan dollarin sijoituksen Bitcoiniin voitoksi, jonka arvo on 1 miljardi dollaria. 

Miksi on turvallista käyttää: Geminiä ei myöskään ole koskaan hakkeroitu, ja sitä kehutaan yhtenä turvallisimmista kryptovaluutanvaihdoista – siksi varmisti ensimmäisen ratkaisun Bitcoin-futuureista

Vinkkejä pysyä turvassa, kun käytät Bitcoin-pörssejä 

Tiedät, miten Bitcoin-pörssejä ei ole hakkeroitu ja miksi on epätodennäköistä, että ne eivät koskaan. Siitä huolimatta on silti hyvä pysyä turvassa – joten tässä on joitain vinkkejä, joita voit käyttää. 

 1. Varo tietojenkalastelua 

Bitcoin-vaihto ei ole ainoa tietojenkalasteluyrityksen uhri. Varmista, että etsit epäilyttävien sähköpostien lähettäjät, jotka kuulostavat liian hyviltä ollakseen totta. 

 1. Suojaa laitettasi 

Käytitpä sitten pöytätietokonetta, älypuhelinta tai tablet-laitetta, varmista, että olet asentanut oikean haittaohjelmien ja virustorjunnan. Näin voit vähentää hakkerointihyökkäysten riskiä. 

 1. Levitä Bitcoin-talletuksiasi 

Saat Bitcoin-lompakon, kun luot tilin pörssiin. Älä kuitenkaan pidä kaikkia varojasi yhdessä paikassa. Levitä ne, jotta et menetä kaikkea hyökkäyksen sattuessa. 

 1. Käytä kaksivaiheista todennusta 

Koska kirjautumistiedot voivat vuotaa tai varastaa, on tärkeää, että todennat kirjautumistietosi ylimääräisellä askeleella. Käytä tekstiviestejä tai sähköpostin kaksivaiheista todennusta pysyäksesi turvassa. 

 1. Käytä vaikeita salasanoja 

Älä käytä syntymäpäivääsi, äitisi tyttönimeä tai muuta, mitä hakkeri voi helposti selvittää. Muista, että heillä on ohjelmia, jotka pystyvät arvata miljoonan todennäköisen salasanan sekunnissa. 

Löydä turvallinen kryptovaluutanvaihto tänään 

Toivottavasti tiedät nyt mitä etsiä, jotta voit valita turvallisimmat Bitcoin-pörssit käytettäväksi vuonna 2020. 

Kerrotaan nopeasti, mitä olemme käsitelleet. 

Muista, että vaihto on haavoittuvaa, jos se ei ryhdy toimenpiteisiin tietojen vuotojen, sisäpiiriläisten, haittaohjelmien, tietojenkalastelun ja lompakon suojaushaittojen välttämiseksi. 

Voit pysyä turvassa käyttämällä Bitcoin-vaihtoa, kuten Coinbase, Kraken, NordikCoin, Nash ja Gemini. 

Mutta sinun tulisi myös suojata itseäsi olemalla varovainen sähköpostiviestien kanssa, suojaamalla laitettasi, pitämällä bitcoiniasi useissa paikoissa ja käyttämällä kaksivaiheista todennusta ja vaikeita salasanoja. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me