Mitkä ovat Blockchainin käyttötavat mainonnassa?

Ethereumin vallankumouksen alusta lähtien Blockchainille on ollut lupaava kenttä mainosmaailmassa. Tekniikan mahdollisia sovelluksia markkinointiliiketoiminnassa koskeva ahdistus alkoi vuoden 2018 alkupuolella. Silti kolme vuotta myöhemmin, eikä vaikuta siltä, ​​että alkuperäinen työntö olisi antanut tietä konkreettisille aloitteille ja Dappsille.

Avoimuus oli aina hajautetun kirjanpidon painopiste ja ensisijainen käyttö markkinointimaailmassa. Täällä nuo varhaiset projektit päättivät kohdistaa energiansa ja resurssinsa. Mahdollisuuden rajat näyttävät muuttuvan, ja Blockchain on ensisijainen innovaatioiden ajuri.

Jos seuraamme Gartnerin vuotta 2019 Hype-sykli Decentralized Ledger Technologies, voimme lukea, että Blockchain ei vaikuta mainokseen vasta 2020-luvun puolivälissä. Silloin voisiko olla, että tekniikan on vielä aikaista tunkeutua mainosmaailmaan?

No, tuskin näin on. Tällä hetkellä Blockchain-maailmassa on yli sata projektia, jotka keskittyvät erityisesti Blockchainiin. Nämä kehitystiimit luovat uusia mahdollisuuksia markkinoille ja uusia jännittäviä alustoja.

Blockchainin todellisten ominaisuuksien takia aikataulu kohti uusien tekniikoiden käyttöönottoa lyhenee ja aiemmat ennusteet puuttuvat. Itse asiassa 2020 voisi olla vuosi, jolloin Blockchain otettiin käyttöön teollisuudessa. Ei ole mikään salaisuus, että mainosala on kuluttajien vähiten luottama, ja Blockchain voi olla ratkaisu negatiiviseen käsitykseen.

Potentiaalin ja mahdollisuuksien havainnollistamiseksi korostamme joitain alan mielenkiintoisimpia projekteja. Blockchainin ja markkinoinnin voimakas yhdistäminen on vasta alussa, ja tulevaisuus näyttää valoisalta molemmille.

Enemmän teollisuudenaloja muuttuu Blockchainin takia. Yksi on musiikkimarkkinat oppia siitä tässä artikla.

Blockchain4Media

Blockchain4Media käyttää täydellistä ylhäältä alas -lähestymistapaa mainoskampanjoihin ja niiden putkiin. Kaikki heidän mainoksensa sijoitetaan alustalleen ja tallennetaan Blockchainiin täydellisen avoimuuden varmistamiseksi. He ovat merkinneet tämän menetelmän tuhatta ihmistä kohti, jonka tarkoituksena on vakuuttaa mainosyrityksille ja kampanjoille, että heidän tuotteitaan näkevät vain ihmiset. He tarjoavat myös konsultointia mainoskampanjoissa ja laadunvarmistuksessa.

He investoivat myös voimakkaasti hermoverkkojen käyttöönottoon yhdessä Blockchainin kanssa mainoskampanjaostojen virtaviivaistamiseksi ja kohdentamiseksi asiakkailleen. Ne tarjoavat reaaliaikaisen kampanjaseurannan, joten kampanjapäälliköt voivat mukauttaa strategioitaan sopeutuakseen markkinoihin., Heidän tekniikkansa väittävät parantavan sijoitetun pääoman tuottoprosenttia mainospainikkeen suorittamisesta.

Blockchain4Media sai ensimmäisen läpimurronsa markkinoille yhdessä maailman suurimmista CPG-tuotemerkeistä ja elektroniikkavalmistajista. Heidän hermoverkkonsa löysivät seitsemänkymmentä prosenttia vilpillistä toimintaa kampanjan aikana. Tällä hetkellä yhtiö investoi voimakkaasti laajentumiseen Yhdysvaltoihin, Euroopan unioniin ja Aasian ja Tyynenmeren markkinoille. IAB Tech Lab -ryhmän varsinaisina jäseninä heillä on useita tutkimus- ja kehitystiloja pitääkseen teknologisen edunsa kilpailun edessä.

Lohkokaavio

Tämä on Comcastin FreeWheelin ohjaama projekti, jonka tarkoituksena on mahdollistaa television väestötietojen ja taipumusten jakaminen turvallisesti kaikille kiinnostuneille osapuolille. Blockgraph-alusta isännöi tutkimustietoja yritystason Blockchainissa ja antaa pääsyn tuloksiin mainostajille, mainostoimistoille, konsultteille ja alan osallistujille. Kolmansien osapuolten tiedot ovat suojattuja, koska vain yhteenvetotulokset ovat käytettävissä alustalla.

Lisäksi jokaisella Blockgraph-alustan jäsenellä on mahdollisuus jakaa tai estää muita verkon osanottajia. Heidän lopullinen tavoite tuomalla Blockchain TV-tilaan on tarjota turvallista, skaalautuvaa, dataa tukevaa TV-mainontaa.

Yhtiö on toiminut jo kaksi vuotta toimialalla Yhdysvalloissa ja Euroopan markkinoilla.

Kiip

Projekti alkoi mobiilikampanjoiden palkinto- ja kanta-asiakaspalveluina. Nyt he ovat siirtyneet niin sanottuun “hetkiin perustuvaan” mainosmalliin, jonka avulla brändit voivat sijoittaa mainoksia, kun käyttäjä on keskeyttänyt sovelluksen.

Kiip tarjoaa ohjelmistokehityspaketin, joka mahdollistaa mainosten integroinnin kumppaneidensa kanssa tietojen läpinäkyvyyden ja analyysin tarkoituksiin. He käyttävät näitä tietoja ja tallentavat Ethereum-lohkoketjuun, joten jokainen mainososto on näkyvissä ja julkinen. Single Ledger on järjestelmän nimi, ja siinä on myös tunnuskomponentti mainosajan ostamiseen, joka on myös asennettu Ethereumiin.

Lisätietoja Ethereumin kehityksestä tässä.

Ternio

Ternio on skaalautuva lohkoketjuprotokolla, joka on luotu Hyperledger Fabricille & Tähtien. Projektin tavoitteena on ratkaista Hyperledger-protokollan skaalausrajoitukset. He ovat kehittäneet mukautetun tekniikan kannan tämän saavuttamiseksi. Niiden päämarkkinat ovat mainostajat ja tuotemerkit, jotka haluavat kirjautua itsenäisesti jokaiseen ketjussa ostamaansa ainutlaatuiseen mainosnäyttökertaan. Jokainen tapahtuma on nyt kirjattu turvallisesti läpinäkyvään pääkirjaan, ja sen suorituskykyä voidaan analysoida tulevia muutoksia varten.

Protokolla sallii myös erilaiset kolikot mainosten ostamiseen ja kampanjoiden kehittämiseen. Salausmaksuja reaaliajassa käsittelevä Ternio varmistaa, ettei mainosyritysten taloudellisessa toiminnassa ole pullonkauloja. Perinteiselle pankkijärjestelmälle ominaiset pitkät odotusajat suurten mainoskampanjoiden järjestämiseksi pienennetään minimiin käyttämällä Tornion Blockchainia.

Lopuksi Ternio on kehittänyt maksukortin, joka käyttää Blockchainia maksujen suorittamiseen. Korttiin mahtuu useita kolikoita ja rahakkeita turvallisesti nopeaa maksamista varten. Kortti on täysin muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kuten näemme, mainosmaailma on kypsä muutokseen. Muutamat tässä korostamamme projektit ovat vain pieni näyte koko tilasta. Teollisuus ei ole huomannut Blockchainin kykyä tuottaa läpinäkyvyyttä, turvallisuutta, laajempaa ulottuvuutta ja pienempiä kustannuksia.

Kun innovaatiot ajavat markkinoita ja teollisuutta eteenpäin, voimme odottaa lisää avoimuutta ja rehellisyyttä suurelta yleisöltä epäluottamasta maailmasta. Seuraava isojen mainosyritysten aalto on Blockchain-pohjainen, ja tämä voi olla vuosi, jonka näemme sen alkavan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me