Kryptovaluuttojen tekeminen jälleen suureksi

Viime syyskuussa suurin riskipääomasijoittaja ja useiden teknologiayrityksiin sijoittuneiden pääomasijoitusten johtaja Tim Draper sanoi, että seuraavien 15 vuoden aikana salausmarkkinoiden kokonaispääoma ylittää 80 biljoonaa dollaria.

”Internet alkoi samalla tavalla. Se tuli isoin aaltoin, sitten putosi tavallaan päähänsä ja sitten seuraava aalto kasvoi paljon suuremmaksi. Epäilen, että sama tapahtuu myös Bitcoinin kanssa ”, Draper totesi puhuessaan DealStreetAsia PE-VC 2018 -tapahtumassa Singaporessa. Draperin mukaan nykyinen tilanne kryptovaluuttamarkkinoilla on jonkin verran samanlainen kuin Internet-kehityksen päivät, jolloin Wall Streetin suurimmat titaanit eivät vielä ymmärtäneet, mistä globaalista verkosta voisi tulla tulevaisuudessa.  

Tänä vuonna Internetin käyttäjien määrä on yli 3 miljardia. Jopa ihmiset, jotka eivät aivan napanneet päivityspainiketta kaikilla blockchain-blogeilla, ovat alkaneet toivottaa kryptovaluutta todellisuudestaan. Joten tämä suuntaus on kiistaton.

Mitä salausmarkkinoilla tapahtuu juuri nyt?

Oletko nähnyt salausautomaatin tai -portaalin, jonka avulla voit vaihtaa fiat-rahaa nopeasti kryptovaluutaksi? Jos et ole, älä ihmettele, jos näet heidän nousevan esiin paikalliseen ostoskeskukseen tai ostoskeskukseen. Kyllä, hyvät naiset, salaus on täällä pysyä – se on taskuissamme ja tarkemmin älypuhelimissamme.

Otetaan esimerkiksi Facebook ja WhatsApp. Molemmat aikovat käynnistää oman kryptovaluuttansa. Video Gramista (Telegram’s cryptocurrency) joko tahattomasti tai osana markkinointikampanjaa on ilmestynyt verkossa. Tämä kaikki puhuu siitä, että sosiaalisen median verkostot alkavat samankaltaisesti sisällyttää salauksen aluksiinsa pian. Tämä on kaikki erittäin jännittävää, varsinkin jos aiot hankkia. Ja yrityksillä, joilla on jo sekä valta että valtava käyttäjäkunta, on tilanne jalalla.

Saatat kuitenkin yllättää tietäessäsi, että kiinnostuksen arvoinen ei ole vain kotitalouden nimet. Joten kun kahlaat salausvaluutan vesiin, varmista, että harkitset kaikkia vaihtoehtojasi. Erityisesti, jos et halua tehdä kuusinumeroisia sitoumuksia, voit yrittää ostaa kryptoja, joilla ei välttämättä ole paljon hypejä, mutta joilla on todistetusti tasainen kasvu.

Mikä vie meidät seuraavaan kohtaan …

Cryptocurrency Smart Way -sovelluksen käytön aloittaminen

Joten jos olet opiskellut kryptovaluutta, olet todennäköisesti huomannut, että arvo vaihtelee rajusti. Vuoden 2018 alussa Bitcoin, tunnetuin kryptovaluutta, kävi kauppaa $ 16,665: llä 5. tammikuuta alkaen. Kolikkopohja. Vuoden loppuun mennessä BTC: n arvo oli kuitenkin vain 3700 dollaria. Luonnollisesti jokaiselle kiinnostuneelle tämä on syytä epäröidä. Saatat miettiä, onko salaus edes sen arvoinen.

Totuus ei ole, että kaikki kryptovaluutat tulevat digitaaliseen valuutanvaihtoon (DCE) samalla tavalla. Tällä on usein kriittinen ero siinä, kuinka niiden arvo joko kasvaa tai laskee tulevaisuudessa. Tässä on esimerkki sosiaalisesta verkostosta, jolla on kaikki mahdollisuudet olla 100 parhaan salausvaluutan joukossa vuoden kuluessa.

Kaikki, on maailman ensimmäinen digitaalinen verkosto, joka yhdistää sosiaalisen median, verkkokaupan ja sisällön kaupallistamisen innovatiivisella tavalla. All.me antaa käyttäjille sosiaalisen median mukavuudet ja ansaitsee mahdollisuuden kaupallistaa sosiaalista toimintaa. Vaikka käyttäjät viettävät aikaa sosiaalisessa verkostossa, he ansaitsevat ME-tunnuksen, joka voidaan vaihtaa fiat-valuuttoihin tai tehdä ostoksia sovelluksen sisämarkkinoilla.

Me Token Exchange -listaus

ME Token listattiin CoinAll on 11. helmikuuta 2019. KolikkoKaikki on upouusi vaihto, joka ylläpitää vahvaa yhteistyötä myös OKExin kanssa. CoinAllin järjestelmä on täysin integroitu OKEx: n kanssa, mikä antaa kauppiaille mahdollisuuden rekisteröityä ja käydä kauppaa CoinAllilla yhden tilin kautta ilman muita muodollisuuksia. Tästä päivästä lähtien ME: llä voidaan käydä kauppaa BTC: lle ja USDT: lle.

Tässä on nopea erittely hyödyllisiä lukuja:

  • Tunnuksen hinta markkinoille tultaessa: 0,014 dollaria
  • Tunnuksen hinta kirjoitushetkellä: 0,10 dollaria
  • Alle kahden kuukauden kuluttua pörssissä noteeratusta all.me-merkintähinta nousi 1000% ja todennäköisesti kasvaa edelleen. Tosiasia on, että ME: n kustannuksiin vaikuttaa paitsi kiinnostus itse tunnukseen myös käyttäjien lukumäärä sosiaalisessa verkostossa all.me.

Tässä yhteydessä tässä on joitain nopeita tietoja all.me-sosiaalisesta verkostosta. (Keskitymme vain ominaisuuksiin, jotka erottavat alustan muista.)

  • All.me väittää, että sen käyttäjät voivat ansaita jopa 50% mainostuloista
  • Maksut suoritetaan sisäisesti ME: llä
  • Sisältää kaupankäyntialustan, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä tuotteita toisiltaan (C2C) ja suoraan kansainvälisiltä tuotemerkeiltä (B2C)
  • Sisältää FinTech-ratkaisun (mePay), joka yhdistää blockchain-tekniikan, digitaalisen omaisuuden, sähköisen rahan sekä klassiset maksupalvelut.
  • Käyttäjät voivat tallentaa tuloja, nostaa tai tallettaa varoja meWalletiin. Jokaisella tilillä on oma verkkolompakko. Sisäistä laskutusjärjestelmää käyttämällä tapahtumat voidaan suorittaa välittömästi ilman palkkioita verkon sisällä.

Lisäksi käyttäjillä on mahdollisuus liittää meWalletit Etherum-lompakkoon.

Miksi me ennustamme minulle, että tunnuksen arvo kasvaa

Kun Me Token listataan useampaan pörssiin, uskomme sen arvon nousevan vielä enemmän. Siihen on muutama syy. Ensinnäkin, ME Tokenia on mahdoton kaivaa. On vain tietty määrä rahakkeita, joita voi ostaa ja myydä. Siksi markkinoiden riski on tulva ja valuutan heikkeneminen on epätodennäköistä. Lisäksi ME Token on täysin maksuvalmius. Ennakkomyynti onnistui ja saavutti pehmeän korkin tason 24 tunnissa.

All.me on sosiaalinen verkosto, jossa ihmiset voivat ansaita sosiaalisen aktiivisuutensa perusteella. Mainostajien on ostettava ME-tunnus mainostamiseksi, mikä lisää valuutan kysyntää. Samaan aikaan käyttäjät voivat ansaita jopa 50% mainostuloista. Ansaitsemansa ME: n avulla käyttäjät voivat ostaa alustan palveluita, ostaa ja myydä tuotteita verkon markkinoilla tai vaihtaa niitä, mikä tekee kaupasta vakaampaa. (On syytä huomata, että all.me: n markkinat hyväksyvät vain ME Tokenin. Pelkästään tämä pitää valuutan merkityksellisenä.)

Koska verkosto yhdistää saumattomasti sosiaalisen median, verkkokaupan ja ansaitsemisen, luotamme siihen, että ME Token on edelleen sekä merkityksellinen että arvokas markkinoilla. All.me -sovelluksen takana oleva joukkue on valtava ja kasvaa edelleen. Toimistot ympäri maailmaa ja visionäärit johtavat projektia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me