Viisi parasta merkkiä panostamiseen 2020

Koko kryptovaluuttojen alue uudistaa uusia käsitteitä, jotka mahdollistavat paremman pääsyn kryptovaluuttoihin. Lisäksi näiden käsitteiden avulla käyttäjät voivat hakea enimmäisvoitot kryptovaluuttaomaisuudestaan. Vaikka DeFi ja satoviljely ovat yksi niistä, toinen suosittu käsite on erilaisten kryptovaluuttojen sijoittaminen. 

Panostus on Proof of Stake (PoS) -lohkoketjujen verkostojen kannalta merkityksellinen käsite ja se helpottaa tapaa ansaita passiivisia tuloja kryptovaluutoissa. Tässä artikkelissa tarkastelemme panostamisen perusteita, mitä kolikon panostaminen on ja mitkä ovat parhaat panokset vuonna 2020. 

Mikä on panostus?

Salausvaluutoissa on mekanismi, jossa salauksen käyttäjät lukitsevat kolikkonsa tietyksi ajaksi. Vastineeksi käyttäjät saavat palkkioita kryptovaluutta-tunnuksen muodossa. Samanlainen tapa, jolla pankit antavat sinulle prosenttiosuuden koroista lukitessasi varoja pankkitililleen. 

Tämä panostusprosessi helpottaa toimintaa lohkoketjuverkossa. Se suoritetaan tukemaan Proof of Stake (PoS) -lohkoketjuja. Työn todistuksella (PoW), lohkoketjuilla, kuten Bitcoin, saavutetaan kaupan konsensusmekanismi kaivostoiminnalla. PoW-verkot vaativat kuitenkin huomattavaa laskentatehoa ja rajoittavat siten skaalautuvuustekijää. 

Sen sijaan Proof of Stake -mekanismi valitsee erityisen validoijan yksimielisyyden helpottamiseksi ja lohkon validoimiseksi. Useimmissa tapauksissa käyttäjä, jolla on tietyn lohkoketjun maksimikolikot, valitaan vahvistettavaksi. Vaikka PoS-mekanismi vähentää hajauttamistekijää verrattuna PoW-mekanismiin, se helpottaa pienempää laskentatehoa ja parempaa skaalautuvuutta. 

Käyttäjät lukitsevat varat helpottaakseen PoS-lohkoketjun toimintaa. Vastineeksi salauksen tekemisestä käyttäjille maksetaan vastaavan lohkoketjuverkon tunnukset. Korkotuotto vastineeksi salaustunnusten lukitsemisesta on tehnyt konseptista suositun erityisesti viime aikoina.

Parhaat panokset

Vuosien varrella Proof of Stake -kolikkolista on kasvanut merkittävästi panostuskonseptin suosion kasvun vuoksi. Katsotaanpa joitain parhaita PoS-kolikoita, jotka ovat saatavilla vuonna 2020. 

NYT tunnus (NYT)

NYT tunnus on natiivi digitaalinen voimavara yhdelle merkittävistä ChangeNOW-salausvaihdoista. Tunnus helpottaa käyttäjien pääsyä lukemattomiin NOW-ekosysteemissä saataviin sisäisiin tuotteisiin. Vuosien varrella NOW-tunnuksen arvo on kasvanut merkittävästi tuotteiden suosion ja käyttöönoton myötä. 

Alustan avulla käyttäjät voivat nyt panostaa salausvaluuttaan ja saada vuosittaisia ​​palkkioita sen keston mukaan, jonka panostat NOW-tunnuksen. Mitä kauemmin panostat sen tunnuksen, sitä suurempia etuja saat. Käyttäjä voi aloittaa jopa 10 NYT-tunnuksella ja jäädyttää tapahtuman toimitetut työkalut: BEPToolsin Token Freezer tai Guarda Walletin panostusmekanismi. Tämän jälkeen sen protokolla laskee ja tuottaa palkkion automaattisesti viikoittain. NOW-rahakkeen arvostus, pienemmät panostuksen esteet, suurempi prosenttiosuus koroista ja viikoittaiset palkkiot ovat syitä, jotka ovat yksi tärkeimmistä todisteista panoskolikoista panostavien kolikoiden luettelossa. 

Tezos (XTZ)

Seuraava kolikkolistaamme on Tezos, blockchain-verkko, joka toimii Proof of Stake -mekanismilla. Se on virallistanut luontaisen hallintoprosessinsa antamalla sidosryhmien äänestää verkon muutoksista. 

Tezosin natiivi kryptovaluutta-tunnus on XTZ. Käyttäjät ansaitsevat XTZ-tunnuksen panostamalla, joka tunnetaan nimellä ‘leivonta’ tässä blockchain-verkossa. Leipurit hyväksyvät tapahtumat ja vahvistavat lohkot XTZ-tunnuksen vastaanottamiseksi vastineeksi. Mitä enemmän sidosryhmällä on XTZ-tunnusta, sillä on myöhemmin sananvaltaa Tezos-verkon ketjun hallinnassa. XTZ: stä on myös tullut yksi suosituimmista kolikoista, jotka delegoidaan validoijille. Vahvistimet ottavat vastuun tapahtumien hyväksymisestä ja XTZ-tunnuksen tallentamisesta. Vastineeksi he perivät maksun toimintojen suorittamisesta. Stez Tezos palkitsee käyttäjiä 5-6%: n vuosituottolla. 

Kosmos (ATOM)

Toinen lohkoketjuverkosto todistuksessamme panoksesta on Cosmos. Se on foorumi, joka mahdollistaa erilaisten blockchain-sovellusten kehittämisen ja helpottaa yhteentoimivuutta eri verkkojen välillä. Vuonna 2019 lanseerattu Cosmos toimii Tendermint-protokollalla ja sisältää PoS-mekanismin. 

Cosmos ATOM voidaan ansaita panemalla kolikko. Käyttäjät voivat käyttää Cosmosia joko delegoimalla tai suorittamalla validointisolmu. Kun kyseessä on delegointi, siirrät vastuun validointisolmulle, joka on vaarassa puolestasi. Vastineeksi validointisolmu veloittaa tietyn prosenttiosuuden palvelujen suorittamisesta. Validointisolmua tai valtuutusta käyttävät käyttäjät voivat ansaita vuotuista tuottoa missä tahansa välillä 8-10%. 

Decred (DCR)

Lanseerattu vuonna 2016, Decred perustuu ainutlaatuiseen malliin, joka yhdistää sekä työn todistamisen (PoW) että osuuden todistuksen (PoS). Hybridimekanismi helpottaa parempaa turvallisuutta PoW: n hajauttamisen avulla ja mahdollistaa PoS: n hallinnan ketjussa. 

PoW: n avulla kaivostyöläiset voivat myös osallistua Decredin protokollaan käsittelyinä ja validointina. PoS: n avulla käyttäjät voivat sijoittaa olemassa olevat DCR-tunnuksensa, joita voidaan käyttää myös ketjun hallintoehdotuksissa. PoW-kaivostyöläiset saavat 60% lohkopalkinnoista, kun taas PoS-haltijat 30%. Käyttäjät voivat osallistua blockchain-verkkoon joko äänestämällä tai delegoimalla. Sidosryhmät voivat siirtää validointivaltuudet sidosryhmille. DCR-tunnuksen vuotuinen tuotto on tällä hetkellä noin 6%, mutta käyttäjien on investoitava vähintään 138 DCR-tokeniin. 

Algorand (ALGO)

Algorand on lohkoketjuverkosto, joka ratkaisee lohkoketjun ekosysteemin välittömät ongelmat: skaalautuvuuden, turvallisuuden ja hajauttamisen. Lohkoketjuverkko toimii Pure Proof of Stake (PPoS) -mekanismilla. 

Käyttäjät voivat käyttää Algorandin natiivia kryptovaluutta-tunnusta ALGO panostamalla. Toisin kuin edelliset esimerkit, tämä verkko ei edistä delegointia muille solmuille. Näin ollen se mahdollistaa hajauttamisen, koska se eliminoi mahdollisuuden käyttäjäryhmälle, jolla on suurin äänivalta. Siinä on suhteellisen yksinkertainen panostamisprosessi. Käyttäjien on pidettävä ALGO-salausvaluuttatunnusta ei-vapausrangaistuksessa. Vähintään yhden ALGO: n pitäminen antaa käyttäjille mahdollisuuden ansaita palkintoja panostamalla. Tällä hetkellä 5-6 prosentin vuosipalkkio saadaan saamalla tämä salausvaluutta. 

Loppuhuomautukset

Kryptovaluutateollisuus on innovaatioilla uusilla menetelmillä, jotta saisit tuloja kryptovaluutoissa. Staking on yksi niistä. Suosituimpien kolikoiden luettelossa olemme tarkastelleet lohkoketjujärjestelmiä ja niiden myöhempiä kolikoita. Lisäksi olemme tarkastelleet myös vuosittaista tuottoa, jonka käyttäjä voi odottaa erilaisten merkkien sijoittamisesta. Nämä salausvaluutat ovat yksi parhaista todisteista panokolikoista vuonna 2020 ja helpottavat passiivista tuloa salausteollisuudessa.

Vastuuvapauslauseke: Tämä on maksettu viesti, eikä sitä tule pitää uutisena / neuvona.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me