Itsetehdyt miljonäärit paljastavat kaupankäyntitekniikkansa

Kannattavat verkkokauppastrategiat voivat tuoda miljoonia dollareita, eikä niillä ole ylösalaisin rajoja. Olipa kyse osakkeista, futuureista tai kryptovaluutoista, maailmassa on tuhansia menestyviä kauppiaita, jotka elävät villeimpien unelmiensa ulkopuolella toteuttamalla säännöllisesti kannattavia strategioita, käymällä kauppaa kannettavalla tietokoneellaan mistä päin maailmaa tahansa..

Verkkokaupan kauneus on, että kenestä tahansa voi tulla miljonääri koulutuksesta, työkokemuksesta, kansalaisuudesta jne. Riippumatta.

Kun löydät strategian, joka todella toimii, aloitat vauhdin rakentamisen ja sen laajentamisen avaamalla suurempia positioita joka kerta, kun varaat voiton – lopulta nostat päivittäiset voittosi kymmeniin tuhansiin dollareihin. Tämä on jokaisen menestyvän kauppiaan luonnollinen kehitys ja eteneminen.

Mutta mikä on resepti niin kannattavalle kaupankäynnille? Mikä kaupankäyntimenetelmä tai -strategia voi tehdä sinusta rikkaan? Juuri tämän on selvitettävä tässä artikkelissa.

Huolellisen tutkimuksen jälkeen, keskusteltuamme useiden menestyvien kauppiaiden kanssa, olemme löytäneet kaksi tapaa rakentaa varallisuuskauppaa verkossa, jotka todella toimivat – KOVA tapa ja HELPPO (nopea) tapa.

Vaikeamman kautta

TIMOTHY Sykes on matkan “addikti” ja korkeapainepyörä, jossa on paljon rahaa salamavaloon, mutta se ei aina ollut niin. Miami Beachillä toimiva osakekauppias ja opettaja rakensi muutaman tuhannen dollarin imperiumin ja on nyt omistautunut osoittamaan muille, kuinka elää samanlaista elämäntapaa. Se vei hänet yli 6 vuotta oppia todella toimiva kaupankäyntistrategia.

“En ole syntynyt rahalla, aloitin muutamalla tuhannella dollarilla … haastin itseni ansaitsemaan miljoonan dollarin ja tein sen”, herra Sykes sanoi Instagramissa.

Hän on intohimoinen, eikä hänellä ole aikaa laiskalle tai niille, jotka yrittävät kyseenalaistaa hänen menestystään. Hänen Instagram-tilinsä on kiehtova ja sisältää lausuntoja, kuten: “Lähetän joskus vastenmielisiä käteiskuvia innostaa sinua opiskelemaan kovasti.”

salaus

“Vaihdan osakkeita melkein joka päivä ja ansaitsen tällä hetkellä noin 5 000 dollaria (6500 dollaria) viikossa kaupankäynnillä mistä päin maailmaa tahansa, ja ansaitsen sitten myös enemmän rahaa opettamalla muillekin prosessini”, Mr. Sykes selitti.

salaus

Osakekaupan hallitseminen ja riittävän pääoman rakentaminen pienten hintaliikkeiden hyödyntämiseksi kesti kuitenkin vuosia.

Tämän kaupankäyntistrategian ongelmana on, että osakekurssit eivät liiku paljon päivän aikana. Osakkeet vaihtelevat korkeintaan 1-3%, mikä tarkoittaa, että tarvitset huomattavaa pääomaa ansaitaksesi rahaa niin pienistä hintamuutoksista. Se tarkoittaa myös, että on lähes mahdotonta saavuttaa tämä tavoite aloittelijoille tai ihmisille, joilla on vähän alkupääomaa.

“Se on ehdottomasti unelmatyö, mutta olen myös tehnyt sitä jo melkein 20 vuotta ja minun on sanottava, että opiskelu vie paljon aikaa ja vaivaa ennen kuin pääsen tällaiselle tulotasolle”, Tim kommentoi.

Mutta onneksi on olemassa pikakuvake ja paljon nopeampi tapa tehdä voittoa verkossa.

HELPPO (nopea) tapa

Vastaus tärkeimpään kysymykseen “kuinka nopeasti rikastua?” ei ole kovin yksinkertainen, vaatii paljon tutkimusta, mutta se on ehdottomasti sen arvoista. Lyhyt versio vastauksesta on: kaupankäynti Bitcoinilla vipuvaikutuksella, alustoilla, kuten PrimeXBT. Avainsana on “vipuvaikutus”, mutta alustan ja omaisuuden valinta on myös äärimmäisen tärkeää.

Vipu (tai marginaalikauppaa) Investopedian mukaan “on sijoitusstrategia, jota käytetään lisäämään sijoituksen potentiaalista tuottoa”. Vipuvaikutus voi olla tehokas työkalu kauppiaalle. Voit käyttää sitä hyödyntämään suhteellisen pieniä hintaliikkeitä, “vaihda” salkkuasi suuremman position koon vuoksi ja tekemään pääomasi kasvamaan nopeammin. Vipuvaikutus on innovatiivisten kaupankäyntialustojen, kuten PrimeXBT, keskeinen piirre.

Tämä tarkoittaa, että PrimeXBT-kaupankäyntialustan avulla voit käydä kauppaa paljon suuremmalla pääomalla kuin alkuperäinen saldosi ja sinulla on mahdollisuus saada suurempi voitto. Esimerkiksi kun tarjotaan 100-kertainen vipuvaikutus – 100 dollarin talletuksesi muuttuu automaattisesti 10000 dollarin kaupankäyntipääomaksi. Kaupankäyntivoittojen prosenttiosuus lasketaan uudesta, suuremmasta kaupankäyntipääomasta, ja nyt pienimmätkin hinnanmuutokset tarjoavat hämmästyttäviä voittomahdollisuuksia kaikille, jotka käyttävät vipua.

Olet todennäköisesti kuullut tarinoita miljoonista, jotka ostivat Bitcoinin aikaisin ja menestyivät PrimeXBT elinkeinonharjoittajat, jotka muuttivat 100–300 dollarin tilin miljooniksi kaupankäynnillä vivulla.

salaus

Erik Finman ei ole seurannut Yhdysvalloissa kasvavien opiskelijoiden perinteistä polkua. Toukokuussa 2011, 12-vuotiaana, Finman solmi sopimuksen vanhempiensa kanssa voidakseen ohittaa yliopiston epätavallisen koulutuksen tavoin edellyttäen, että hän pystyi sijoittamaan menestyksekkäästi. Sopimus? Hänen täytyi maksaa 1000 dollaria käteisenä, jonka isoäiti antoi hänelle vaikuttavaksi miljoonaksi dollariksi.

Toinen loistava esimerkki onnistuneesta Bitcoin-kauppiaasta, joka muutti pienen määrän alkupääomaa miljoonien arvoiseksi omaisuudeksi, on Rob Graham. Rob Graham on sarjayrittäjä ja itse tekemä kryptovaluuttakauppias-miljonääri, joka tekee jatkuvasti 10–30 000 dollaria päivittäin kaupankäynnin aikana Bitcoinilla PrimeXBT-alusta.

salausRyöstää kaupankäyntiviikon tuloksia

Hän käyttää yksinkertaista Bitcoin RSI -strategiaa, jonka hän selittää yksityiskohtaisesti hänen henkilökohtaisella verkkosivustollaan jonka hän tarjoaa ilmaiseksi kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan kauppaa.

Tässä on pieni osa hänen vaiheittaisesta oppaastaan:

“Bitcoin, samoin kuin useimmat muut kryptovaluutat, ovat erittäin epävakaita ja tilastollisesti se vaihtelee vähintään 0,3% päivässä. 80% ajasta. Se tarkoittaa, että se saa päivittäin vaihtelut vähintään 0,3% kumpaankin suuntaan joka päivä, mikä saa RSI-nimisen teknisen indikaattorin toimimaan kuin sveitsiläinen kello! (jos et ole koskaan kuullut RSI: stä ennen sen tarkistamista: https://en.wikipedia.org/wiki/Relative_strength_index

Et voi sanoa samaa valuuttamarkkinoista tai hyödykemarkkinoista – siksi tämä kaupankäyntistrategia toimii VAIN Bitcoin-kaupassa! 0,3% ei ole paljon, mutta kun käytät 100-kertaista vipuvaikutusta, voit muuttaa 0,3%: n hintamuutoksen 30%: n voitoksi!”

Rob käy kauppaa yksinomaan PrimeXBT-kaupankäyntialustalla, koska se on ainoa luotettava alusta, joka sallii 100-kertaisen vipuvaikutuksen BTC: ssä ja tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet onnistuneeseen strategian toteuttamiseen kokemuksensa mukaan..

Hän ei välitä jakamasta strategiaa ilmaiseksi, koska hän uskoo “kaikille on tilaa voitoille”.

Robin seuraajat, jotka ovat liittyneet PrimeXBT: n jäseneksi ja kokeilleet hänen strategiaansa, jakavat usein kiitoksensa twitterissä ja facebookissa ja kertoivat kuinka nopeasti he pystyivät muuttamaan elämäänsä niin pienellä pääomalla. Robinin strategia, jolla uudet kauppiaat muuttavat itse tehtyjä miljonäärejä, puhuu puolestaan.

Tärkein askel on aloittaminen, ja koska tarvitaan vain vähän pääomaa, riskeihin liittyy hyvin vähän – mutta mahdollisuus palkkioon ja voittoon sekä mahdollisuus elää villimpiä unelmiesi yli on niin suuri – tämä on tilaisuus, jonka pitäisi ei saa hukata.

Olitpa sitten valinnut pitkän kaupankäynnin osakekaupasta tai nopeamman vaihtoehdon Bitcoin-vipuvaikutuksesta, muista, että molemmat vaativat aikaa, omistautumista, tutkimusta ja johdonmukaisuutta menestyäkseen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me