Kuinka sijoittaa bitcoin Intiaan?

Joka päivä, joka kulkee maailman vaikutusvaltaisimman kryptovaluutan kautta; bitcoinista on tulossa erittäin arvostettu omaisuus sijoittaa ja saada voittoja joko lyhyellä, keskipitkällä tai pitkällä aikavälillä.

Tilanne, joka on lisääntynyt vuoden 2020 viimeisellä neljänneksellä ja vuoden 2021 alussa, on esimerkki tästä, että vasta joulukuussa bitcoinin hinta nousi maailmanlaajuisesti 66,78%.

Cointelegraphin mukaan:

Bitcoin (BTC) nousi päivänsisäiseltä matalalta $ 17,573,29: sta 11. joulukuuta päivänsisäiseen korkeimpaan $ 29310,19: ään 31. joulukuuta.”.

Kaikki tämä tarkoittaa, että joka päivä, joka kuluu, monet uudet sijoittajat liittyvät Satoshi Nakamoton luomaan kryptovaluuttaan.

Intia ei pääse tästä tilanteesta, itse asiassa se on yksi maista, jossa bitcoin-investointien määrä on kasvanut enemmän vuoden 2020 ja vuoden 2021 alun aikana. Tämä kaikki johtuu siitä, että Intian korkein oikeus poistanut väliaikaisesti tämän maan varapankin asettaman kiellon.

Toimenpide, joka koostui kansallisten pankkien kaikentyyppisten toimintojen kieltämisestä pörssinä tunnettujen salausmarkkinoiden yritysten kanssa kaikissa muodoissa.

Tämä tilanne yhdistettynä siihen, että vuosi 2020 on ollut hyvä vuosi bitcoinille, on lisännyt Aasian jättiläisen sijoittajien määrää edelleen.

Joten miten sijoittaa bitcoin Intiaan?

Jos asut Intiassa, sinun on ensin analysoitava itsesi ja selvitettävä minkä tyyppinen sijoittaja olet tai josta voi tulla.

Esitä itsellesi kysymyksiä, kuten:

 1. Onko minulla kansainvälisiä tilejä vahvoissa valuutoissa, kuten USD ja EUR?
 2. Onko minulla tarpeeksi tietoa voidakseni käyttää ammattimaisia ​​perinteisiä kryptovaluutan vaihtoa?

Jos vastasit myöntävästi edellisiin kysymyksiin, sinulla on erilaisia ​​tapoja sijoittaa bitcoiniin Intiassa, toisin sanoen erilaisilla pörsseillä.

Kryptovaluutta-välittäjät:

Sen käyttöliittymää on usein helppo käyttää, mutta sinun on tiedettävä, että bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen arvo riippuu välittäjähinnoista (ei maailmanmarkkinahinnoista), tämä tosiasia voi olla sekä negatiivinen että positiivinen, mutta yleensä se on positiivinen, koska kaikki tietyn välittäjän kauppiaat tekevät valtavia taloudellisia liikkeitä suojataakseen tai saadakseen voittoja. Intialaiset bitcoin-sijoittajien käyttäjät pystyvät usein vain osta bitcoin Intia tällä tavalla vahvojen Fiat-valuuttojen, kuten USD ja EUR, kautta. Esimerkki välittäjästä on Coinbase.

Perinteiset kryptovaluutanvaihdot:

Tämäntyyppisessä pörssissä sijoituksellesi sovelletaan kryptovaluuttojen maailmanmarkkinoiden virallisia hintoja. Monet näistä pörsseistä, kuten Binance, mahdollistavat bitcoinin ostamisen ja sijoittamisen vankan kansainvälisen fiat-valuutan kautta, kuten mm. EUR, USD, AUD.

On kuitenkin huomattava, että monet perinteiset pörssit eivät salli bitcoinin ostamista Intiassa kansainvälisen fiat-valuutan kautta, näissä tapauksissa on kätevää käyttää P2P Exchange -modaliteettia ostosportteina, jotka johtavat meidät seuraavien nostojen kautta perinteisiin pörsseihin . Erinomainen esimerkki Exchange P2P: stä on Remitano.com, luotettava, turvallinen ja jonka avulla voit sijoittaa bitcoinia Intiaan, jotta voit jopa vaihtaa sitä myöhemmin perinteisessä ammattimaisessa pörssissä.

Mutta jos minulla ei ole kansainvälisiä tilejä ulkomaan valuutassa, miten sijoitan bitcoinin Intiaan?

Tässä tapauksessa paras tapa on sijoittaa bitcoin Intian fiat-valuutan eli INR: n kautta P2P-pörssiin, kuten Remitano, seuraavan linkin kautta, josta voit ostaa bitcoinia tänään: http://remitano.com/btc/in.

Tässä vaiheessa on huomattava, että ennen Intian kryptovaluuttakaupan kiellon kumoamista kansallisen yksityisen pankkipalvelun kautta P2P-pörssit, kuten Remitano, sallivat bitcoinin ostamisen Intiassa, koska ne toimivat välittäjinä henkilöiden välisessä kaupassa. vakuus, joka lisää osapuolten välistä luottamusta.

Tämän lain poistamisen jälkeen Intian fiat-valuutan paikalliset pankkitilit liitetään suoraan Exchange P2P: hen suoramaksumekanismeina bitcoinin sijoittamiseksi Intiaan, mikä tarkoittaa, että tänään on vieläkin turvallisempaa ja helpompaa ostaa bitcoinia Intiassa P2P Exchange -tilan kautta.

Askel askeleelta kuinka sijoittaa bitcoin Intiaan

 1. Mene yhteen Intian parhaista P2P-pörsseistä ja rekisteröidy. Esimerkiksi Remitano on yksi luotettavimmista, turvallisimmista ja parhaimmilla nostonopeuksilla.
 2. Kun olet rekisteröitynyt ja suorittanut nopean KYC-prosessin, olet valmis sijoittamaan bitcoinia Intiaan, sinun tarvitsee vain mennä bitcoin-ostoon Intiassa -osioon seuraavan linkin kautta: http://remitano.com/btc/in
 3. Kun olet osto-osiossa, järjestelmä opastaa sinut automaattisesti parhaaseen ostovaihtoehtoon, esikatselussa näet yksityiskohdat, kuten: maksutapa jokaisessa bitcoin-myyjän mainoksessa paikallisessa valuutassa fiat INR, tyyppi pankki, summa jne

 4. Valitse paras ostovaihtoehto, napsauta ostopainiketta, sillä hetkellä ostotilaus avautuu ja sen vieressä chat-ikkuna, jonka kanssa olet suorassa ja yksityisessä viestinnässä bitcoin-myyjän kanssa.

 5. Edellä mainitussa chat-ikkunassa sinun on ilmoitettava myyjälle, että hän suorittaa talletuksen paikallisessa valuutassa, fiat INR, myyntiilmoituksessa ilmoitettujen tietojen ja ostotilauksessa sovitun määrän mukaan..
 6. Sitten teet talletuksen bitcoin-myyjälle paikallisessa valuutassa fiat INR ottaen huomioon: sovittu summa ja pankkitunnus.
 7. Kun olet tehnyt talletuksen tai siirron paikallisessa valuutassa, sinun on tallennettava kuitti, jonka lähetät myöhemmin myyjälle PDF-muodossa yksityisessä chat-ikkunassa, jonka olet avannut myyjän kanssa..
 8. Kun bitcoinin myyjä on vastaanottanut laskun PDF-muodossa ja vahvistanut talletuksen pankkitilillesi, tämä vapauttaa bitcoinin ja siinä kaikki, sinulla on jo bitcoin-ostosi ja -sijoituksesi valuutan fiat INR kautta ensimmäistä kertaa.
 9. Lompakossa olevien bitcoinien avulla voit tehdä mitä haluat, pitää ne Exchange P2P -lompakossa tai lähettää ne nostona perinteiselle ammattimaiselle pörssille kauppaa useilla kryptovaluutoilla, jotka tunnetaan nimellä altcoins.

Katso lisätietoja bitcoinin sijoittamisesta P2P-pörssiin seuraavasta oppaasta: https://support.remitano.com/en/articles/3352072-how-to-sell-bitcoin-ethereum.

Johtopäätös

Helpoin tapa ostaa bitcoinia Intiassa, joka soveltuu paljon paremmin ihmisille, joilla on vähän resursseja ja jotka aloittavat vähittäiskauppiasijoittajina, on tehdä se P2P Exchange -modaliteetin kautta, koska kun suoritat maksun INR: stä myyjälle , investoit virallisesti bitcoiniin Intiassa, tämän jälkeen ja kun lompakossasi on bitcoineja (tai bitcoinien murto-osia), universumi mahdollisuuksista ja voittomahdollisuuksista odottaa sinua.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me