Bitcoin (BTC) prisforudsigelse og analyse i november 2020

forudsigelse af bitcoin-pris

Cryptocurrency er blevet en levedygtig investeringsmulighed, især for Bitcoin, som er den første krypto nogensinde. Der er en voksende anvendelse af kryptokurrency, og i denne artikel har vi samlet nogle oplysninger om Bitcoin-forudsigelse for november, så du ved, hvad du kan forvente som en investor eller indehaver af Bitcoin.

Bitcoin-oversigt

Bitcoin-logo png

Bitcoin er ikke bare den første kryptokurrency, der nogensinde er oprettet, den er også nummer et efter markedsværdi. Det tiltrak flest investorer, fordi det fik investorernes tillid og var den dominerende kryptokurrency. Bitcoin tegner sig i øjeblikket for næsten 60% af hele markedet og er meget højere det meste af tiden. Den har en begrænset forsyning på 21 millioner mønter med den nuværende cirkulerende forsyning på 18.518.643 BTC. Nu har Bitcoin en pris på omkring $ 11.376.

Bitcoin-prisforudsigelse: analyse

Bitcoins pris har ikke bevæget sig meget indtil for nylig, da Square meddelte, at den satte $ 50 millioner i den. Meddelelsen skubbede prisen over $ 11.000 for første gang siden 20. september. Før dette har prisen været i et stramt interval i oktober og flyttet mellem $ 10.000 og $ 10.600.

Det er værd at bemærke, at prisen har formået at holde sig over $ 11.000 i den sidste uge, men ikke har været i stand til at bryde niveauet på $ 12.000. En analytiker, Crypto Michael siger, at Bitcoin kan gå så højt som $ 17.000 i år, hvis det formår at bryde over prisområdet $ 12.000 til $ 12.400. Han tilføjede dog, at dette muligvis ikke sker, da prisen hopper mod dette niveau i et skub, som ikke er stærk nok til at bryde igennem og tage et andet ben op.

Bitcoin bliver derefter nødt til at bruge lidt tid under dette niveau og konsolidere for at samle tilstrækkelig momentum til det næste træk, som kan være starten på en anden impulsbevægelse. Ser man på Bitcoins daglige diagram over den amerikanske dollar, er dette klart, da 20 MA er krydset over både 100 og 50 MA, hvilket betyder en vigtig bullish tendens.

Følgende er nøglebestandighed og supportniveauer på diagrammet, der skal bemærkes for forhandlere som beregnet af Walletinvestors.

  • Modstandsniveau (R3): 11873.77
  • Modstandsniveau (R2): 11721.43
  • Modstandsniveau (R1): 11608.27
  • Drejepunkt: 11455.93
  • Supportniveau (S1): 11342.77
  • Supportniveau (S2): 11190.43
  • Supportniveau (S3): 11077.27

Udviklingen

techfans.co.uk

Bitcoin-udviklere har tilføjet to store forbedringer af Bitcoin-kernen. Dette er Schnorr og Taproot Bitcoin Improvement Proposal (BIP) forslag, der søger at forbedre Bitcoins privatliv såvel som transaktioner generelt. Schnorr-forbedringen vil gøre brugen af ​​multisig-tegnebøger nemmere ved at kombinere alle nøglerne i en hybrid, hvilket reducerer datastørrelsen ved multisig-transaktioner og frakobler netværket.

Taproot introducerer en ny transaktionsoutputversion og giver brugerne mulighed for at indstille betingelser, hvorunder de kan bruge deres Bitcoin. Det gør det også muligt under visse betingelser for brugere at få mistede mønter tilbage. Når det implementeres, vil dette forbedre brugeroplevelsen på netværket betydeligt og gøre det mere fleksibelt, end det er lige nu.

Dette er den største forbedring af Bitcoin Core siden introduktionen af ​​SegWit-adresseformat i 2017. Hovedmålet med det nye adresseformat var at øge Bitcoins blokgrænse ved at reducere transaktionsdatastørrelsen, ligesom Taproot vil gøre. Enkeltpersoner eller virksomhedsorganisationer, såsom børser, der udfører store Bitcoin-transaktioner, finder denne nye forbedring særlig nyttig, da de ikke behøver at håndtere kompleksiteten af ​​mange underskrifter i multisig-tegnebøger.

Bitcoin-prisforudsigelse: Markedsudtalelse for november 2020

Følgende er udtalelser fra nogle større prisanalysewebsteder. Deres prisforudsigelser for Bitcoins præstation i november kan hjælpe dig med også at vide, hvad du kan forvente vedrørende investering i Bitcoin, når du går ind i måneden.

Langudsigt

Langudsigt forudsiger Bitcoin at åbne november måned på $ 12.286. Prisen forventes derefter at variere mellem $ 11.260 og $ 14.075, inden den lukkes til $ 13.154.

Handelsdyr

Ifølge Handelsdyr, Bitcoin åbner november måned til en meget lavere pris på $ 10.137,084. Det vil derefter svinge i et bredt interval mellem det maksimale $ 12.736.113 og minimum $ 8.660.557 og lukke til $ 10.188.890.

Forudsigelse af Bitcoin-pris: Bedømmelse

Dette er markedsforudsigelserne for november måned. Generelt antyder Longforecast og Tradingbeasts en bullish tendens til Bitcoin i den kommende måned, men tingene fungerer muligvis ikke nøjagtigt som forudsagt, så investeringer bør baseres på yderligere forskning. Imidlertid forbliver Bitcoins tendens bullish, så en langsigtet investering kan være en mulighed.

Fremhævet billede: forbes.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me