Sådan køber du Ripple (XRP) på Binance

Køb Ripple on Binance

Ripple har haft et fænomenalt sidste år med masser af nye udviklinger, nye og spændende partnerskaber og forskellige andre præstationer på trods af det grufulde bjørnemarked. Alle disse havde en sådan effekt på markedet, at XRP, Ripples oprindelige kryptokurrency, nu er nummer to på CoinMarketCap, “Stjæler” den langvarige krone fra Ethereums hoved.

Der ser ud til at være en generel aftale blandt kryptoeksperter og topinvestorer om, at XRP bliver endnu mere ønskeligt i 2019, kun for at styrke sin position yderligere som en meget varm mønt. Hvis du i øjeblikket er interesseret i at investere Ripple, er det første skridt at købe noget XRP.

Køb XRP på Binance

Heldigvis er der mange krypto-udvekslinger, hvorfra enhver nemt kan købe Ripple med næsten næsten ingen anstrengelse. Indtil i dag er Binance dog en af ​​de bedste muligheder derude. På trods af at være en af ​​de nyere krypto-udvekslinger på markedet, har Binance slået sig til toppen af ​​popularitetskortene takket være sine crypto-to-crypto exchange-tjenester, imponerende antal ICO’er, professionel holdning, tjenester af høj kvalitet og funktioner ( to handelsmetoder – grundlæggende og avanceret) samt lave handelsgebyrer.

Nedenfor finder du en ligetil, men alligevel komplet guide til, hvordan du køber Ripple on Binance.

Trin 1 – Registrer en Binance-konto

For at bruge børsen skal du først oprette en konto. Processen er temmelig ukompliceret. Gå over til den officielle hjemmeside og klik på “Tilmeld”Mulighed fra øverste højre del af skærmen.

Trin 2 – Bekræft din konto (valgfri)

For at bekræfte din konto skal du udfylde registreringsformularen. Bemærk, at du ikke er forpligtet til at bekræfte din konto, hvis du ikke planlægger at trække mere end 2 BTC dagligt (niveau 1). Niveau 2 tillader op til 100 BTC om dagen, men det kræver, at du uploader et foto-id og venter, indtil holdet godkender verifikationen.

Trin 3 – Finansier din konto

For at finansiere din konto skal du gå til afsnittet “Funds”. Vælg indstillingen “Indskud / udbetalinger”, vælg den ønskede kryptokurrency, der skal deponeres, fra rullemenuen. Klik på knappen “Indbetaling” ved siden af ​​den, og brug den angivne tegnebogadresse til at fuldføre processen ved at sende pengene til den angivne adresse. Bekræftelsestiden for denne proces varierer afhængigt af den valgte mønt. Normalt er bekræftelsestiderne for de fleste kryptokurver hurtigere end Bitcoin, hvilket kan tage et stykke tid.

Trin 4 – Start handel

En af funktionerne, der gør Binance til en så velrenommeret udveksling, er dens unikke grænseflade, der kan prale med to tilstande: grundlæggende og avanceret. Da der er en meget god chance for at du er en begynderhandler, vil vi fokusere mere på den første tilstand. Når Grundlæggende tilstand er fuldt indlæst, gå over den øverste højre side af grænsefladen og find det kryptopar, du vil handle.

Når du har valgt den ønskede valuta, kan du se priser, som folk er villige til at sælge til i den øverste halvdel i rødt, og priser, som folk er villige til at købe til i grønt i den nederste halvdel. Nummeret i midten viser den sidste salgspris.

www.binance.com

Brug centerboksen under grafen til at placere en købsordre, og du skal se købsboksen fremhævet i grønt på højre side. Du kan manuelt indtaste den pris, du ønsker at købe, eller klikke på et tal i kolonnen til venstre.

En ting at bemærke er at sikre, at fanen “Begræns” er aktiv. Du finder denne fane under parprisdiagrammet. Hvis du vil købe XRP til den aktuelle pris, skal du klikke på fanen “Marked” og indtaste det beløb på XRP, du vil købe. Ordren skal udføres næsten øjeblikkeligt.

Når en ordre er placeret, skal den være synlig under afsnittet “Åbn ordrer”, indtil den er udfyldt. Du kan trække de nyligt købte mønter fra menuen “Indskud / udbetalinger”.

Binance-gebyrer

For at købe Ripple on Binance, uanset din erfaring med kryptohandel, er det vigtigt at kende platformens gebyrsystem. Binance opkræver et gennemsnitligt gebyr på 0,1% for hver handel, du foretager. Men hvis du vælger at betale med Binance Coin (børsens officielle token), får du 50% rabat på alle handelsgebyrer. Tilbagetrækningsgebyrerne har tendens til at variere for hver kryptovaluta. I XRPs tilfælde er tilbagetrækningsgebyret 0,25 XRP. Flere oplysninger om gebyrer kan findes på det officielle afsnit.

Konklusion

I betragtning af alt, hvad der er blevet sagt, er køb af XRP på Binance bestemt en af ​​de bedste muligheder i øjeblikket på markedet. Selvom Binance er en relativt ny kryptobørs. Det er en af ​​de mest sikre børser i øjeblikket (på trods af hackingsforsøget i marts 2018), det har meget konkurrencedygtige gebyrer, og det er i stand til at behandle cirka 1,4 millioner ordrer hvert sekund. Du kan også læse denne artikel på XRPNow om Sådan køber du Ripple fra forskellige børser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me