COIN360-arvostelu | Vaihtopalkkiot, turvallisuus, edut ja haitat

coin360-arvostelu

Tänään tutkimme COIN360-katsauksessamme, mitä ominaisuuksia tällä salauksen aggregaattorilla on tarjottavanaan, samoin kuin sen palkkiot, edut ja haitat.

COIN360 -katsaus: Yleiskatsaus pörssiin

COIN360 arvostelut | Lue coin360.com-asiakaspalvelun arvostelutCOIN360 on salausvaluutta ja salausvaihto, interaktiiviset infografiikat ja aggregaattori, joka näyttää tietoja, kuten erilaisten kolikoiden, rahakkeiden ja vaihdon suorituskykyä visuaalisesti kiinnostavalla kartalla. Tiedot päivitetään 8 sekunnin välein, jolloin sijoittajat saavat viimeisimmät muutokset markkinoilla.

Sivusto on luotu hyödylliseksi kauppiaille, jotka haluavat seurata eri omaisuuksia yhdestä paikasta ja yksinkertaistaa niiden seurantaa.

Tuetut valuutat ja käytettävissä olevat maat

Alustalla on 3336 salaustunnusta ja kolikkoa, joista löydät perustiedot ensimmäisistä 1000 kolikosta markkina-arvon mukaan.

Tiedot kerätään 225 vaihdosta, mukaan lukien Binance, Bitmex, Bittrex, OKEx, Huobi, HitBTC, Bithumb, Coinbase Pro, UPbit, Bitfinex, Kraken, Coinone, Gemini, Bitstamp, Liquid, bitFlyer, Gate.io, Poloniex, Exmo, itBit , CEX.IO, IDEX, vain muutamia mainitakseni. Sekä kolikoiden että pörssien tiedot voidaan suodattaa eri tavoin, mutta lisää siitä myöhemmin COIN360-katsauksessamme.

Käyttäjät kaikista maista voivat käyttää alustaa.

COIN360-yhteensopivuus

COIN360 on käytettävissä verkkoselaimen kautta missä tahansa käyttöjärjestelmässä. Tällä hetkellä ei ole erikoistunutta mobiilisovellusta, mutta yritys on ilmoittanut käynnistävänsä sen pian.

Käyttöliittymä ja kokemus

Salaus- ja vaihtotiedot näytetään värikkäässä tiilikaaviossa, jonka käyttäjät voivat helposti muokata näyttämään kolikot, joita he ovat kiinnostuneita seuraamaan. “Kolikko” ja “Pörssit”Sivut sekäTarkkailulistat,”Voidaan myös vaihtaa taulukonäkymään napsauttamalla hakutoiminnon alla olevan sivun oikeassa yläkulmassa näkymän vieressä olevia neliöitä..

FAQ: Mikä on salauksen kokonaismäärä | Kolikko360

Sivusto on melko helppo ymmärtää, ja siinä on vain vähän osioita. Sivun vasemmassa yläkulmassa on seuraavat kohdat: “Kolikot”, “Vaihdot”, “Tarkkailulista”, “Likviditeettikirja,””Kaaviot,””Noin.”Jos napsautat Tietoja-kohdan vieressä olevia kolmea pistettä, on myös” FAQ “,” Lehdistötiedotteet “ja” Tapahtumat “-osioita.

COIN360: n maailmanlaajuinen päivitys | Fintech Zoom - Maailman talous

Kryptovaluuttojen hintamuutokset näkyvät alustalla värimerkkien avulla, ja hinnan nousevat krypto-valuutat on merkitty vihreällä, kun taas hinnat, joiden hinnat laskevat, ovat punaiset.

Kun napsautat yksittäistä kolikkoa, se vie sinut sivulle, jolla on tietoja, kuten uudistetut kaaviot, Markets-välilehti ja Aiheeseen liittyvät uutiset -osa. Siellä on myös muokattava widget-osio sekä painike, jolla kolikko lisätään suoraan tarkkailulistallesi. Muita tilastoja ovat kaivostoiminta, likviditeetti ja spread.

Kolikkosivun kaaviot näyttävät graafisesti markkina-arvon ja hinnan valitulla aikavälillä. “Markkinat” -välilehdessä luetellaan kaikki pörssit, joissa salausta voi käydä kauppaa, ja näet muut kaupankäyntiparit, 24 tunnin volyymin, nykyisen hinnan, kiertävän tarjonnan, palkkiot ja muut mittarit. Tavallaan se muistuttaa CoinMarketCapin käyttämää rakennetta.

Suodatinpainikkeet ovat aina näkyvissä ja otsikon alla, jossa käyttäjät voivat lajitella tietoja haluamiensa kolikoiden, niiden suorituskyvyn perusteella tiettyihin aikakehyksiin, suosituimpiin voittajiin ja häviäjiin, markkina-arvoalueeseen tai valita, mihin perusvaluuttaan tilastot näytetään . Perusvaluutaksi on asetettu USD, mutta voit muuttaa sen valuutaksi GBP, CNY, EUR, JPY, CAD, RUB, TRY, IRR, BRL, UAH ja USDT, BTC, ETH, EOS.

Vaihtosivulla on myös suodattimia, joiden avulla voidaan löytää parhaat voittajat ja häviäjät, aikataulun suorituskyky, volyymialue, markkinat ja perusvaluutat. Siellä on myös erityinen suodatin, joka lajittelee vaihdot, jotka on varmistanut COIN360-analytiikka, ja ne, jotka eivät ole.

Sivun alaosassa on liikkuva nauha, joka sisältää joitain salausmaailman uusimpia uutisotsikoita. Jos napsautat otsikkoa, sinut ohjataan sen lähteelle.

Tarkkailulista-osioon voit lisätä kolikoita, joita olet kiinnostunut seuraamaan.

Likviditeettikirja

Erittäin hyödyllinen osa, jonka COIN360 on kehittänyt, onLikviditeettikirja,”Jonka avulla kauppiaat voivat löytää parhaan likviditeetin pörssit ja siten kätevimmän osto- tai myyntivaihtoehdon kryptoilleen.

Pörssinvalitsimen avulla käyttäjät voivat verrata pörssin hintoja muiden kaupankäyntialustojen hintoihin saadakseen markkinoiden parhaat hinnat. Jokaisessa ruudussa näkyy kerroin, joka lasketaan valitun pörssin hinnan ja saman pörssin muiden pörssien hintojen välisenä suhteena..

Kuinka saada COIN360-tili

Käyttäjien ei tarvitse luoda tiliä käyttääksesi COIN360: ta.

COIN360 Vaihtopalkkiot

Sivusto ja sen palvelut ovat täysin vapaasti käytettävissä.

Asiakaspalvelu

Koska alusta näyttää vain useista lähteistä kerätyt tiedot, eikä sinun tarvitse luoda tiliä palvelun käyttämiseksi, asiakaspalvelua ei ole. Sivustolla on yksityiskohtainen UKK-sivu, joka vastaa useimpiin COIN360: een liittyviin kysymyksiin.

COIN360 vaihto maine

COIN360-tarkastelun tulokset olivat niukat, koska harvat käyttäjät lähettivät kokemuksensa aggregaattorista.

COIN360 arvostelut | Lue coin360.com-asiakaspalvelun arvostelutPäällä TrustPilot, alustan luokitus on 4 viidestä, mutta luokitus perustuu vain 4 käyttäjäarvosteluun. Tästä alustasta ei kuitenkaan todellakaan voida sanoa mitään pahaa, koska se ei vaadi käyttäjiä rekisteröitymään, linkittämään lompakkojaan jne. Tiimiltä ei ole hallinnoitavia tilejä, ja algoritmi vetää tietoja niin monista lähteistä ja päivittää niitä niin usein, että se heijastaa tarkasti markkinoita milloin tahansa.

Se on myös alusta, joka ei veloita mitään palvelustaan. Ihmiset olisivat todennäköisesti kirjoittaneet enemmän arvosteluja, jos heillä olisi todella jotain valitettavaa.

COIN360-arvostelu: Tuomio

COIN360 on aggregaattorin lämpökarttatyökalu, joka yhdistää salauksen valuuttatiedot ja vaihtaa lukemattomista lähteistä. Ilmainen, helppokäyttöinen ja värikäs tämä foorumi voi auttaa kauppiaita pitämään silmällä kiinnostuksen kohteitaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me