Ultimate Ledger Nano X Hardware Wallet -katsaus

Ledger Nano X

Muutaman viime vuoden aikana kryptovaluutoista on tullut melko iso juttu monille ihmisille ympäri maailmaa. Huolimatta siitä, että olet pienikokoinen HODL-eraaja tai iso salattu sijoittaja, salauslompakkoa ei tarvitse kiertää pitämään yksityisiä avaimiasi.

Salauslompakoteollisuus on mennyt pitkälle “vanhoista” ajoista lähtien, ja meitä hemmotellaan tällä hetkellä lukuisilla erittäin hyvillä valinnoilla. Vaikka laitteistolompakon markkinat ovat luultavasti kannattavimmat (ja mielenkiintoisimmat), mikään nimi ei erotu toisistaan ​​kuin Ledger, pitkään jatkunut laitteistovalmistaja.

Tähän mennessä Pariisissa toimiva Ledger-yritys on myynyt yli miljoona Ledger-laitteistolompakkoa, joihin kuuluu kuuluisa Ledger Nano S ja kapealla oleva Ledger Nano Blue. Äskettäin CES 2019 -tapahtumassa ilmoitettu Ledger Nano X on yrityksen uusin tuote, ja se on suunniteltu pelinvaihtajaksi salauksen laitteistolompakkoalalla..

Mikä tekee Ledger Nano X: stä erityisen?

Ensinnäkin on syytä mainita, että Ledger Nano X on suunniteltu parantamaan kaikkia Ledger Nano S: n kaikkia ominaisuuksia. Vaikka se näyttää suhteellisen samankaltaiselta kuin vanhempi tuote (se on itse asiassa kaksinkertainen ja hieman isompi), siinä on paljon uutta tekniikkaa hupun alla.Ledger Nano X osta nytMerkittävin ero Nano S: n ja uuden Nano X: n välillä on mobiiliystävällisyys. Se on Bluetooth-yhteensopiva lompakko (aivan kuten CoolWallet S), mikä tarkoittaa, että varojen käyttäminen Nano X: stä on yhtä helppoa kuin yhdistää se puhelimeesi Bluetoothin kautta, asentaa uusi Ledger-sovellus (saatavana sekä iOS: lle että Androidille), ja napauttamalla muutaman kerran puhelimen näytöllä.

Ledger Nano S: stä tuli legendaarinen kilpailija käytännöllisyyden, monipuolisuuden ja äärimmäisen turvallisuuden yhdistelmän ansiosta, joten Nano X seuraa vain sen jalanjälkiä. Yksi tämän tuotteen houkuttelevimmista näkökohdista on se, että se tukee yli 100 sovellusta ja että sen avulla voit tallentaa siihen 100 erilaista kryptovaluutta 1100: sta..

Muita eroja Bluetooth-yhteensopivuuden lisäksi ovat paljon suurempi muisti useampia sovelluksia ja salaustallennustilaa varten (kuten edellä mainittiin), korkealaatuisempi näyttö (siinä on nyt 128 × 64 pikseliä 128 × 32 pikselin sijaan) sekä tehokkaampi ja turvallisempi siru.

Turvallisuus

Ledger Nano X -turvallisuusTurvallisuus on ensisijainen painopiste, varsinkin kun haluat ostaa laitteistolompakon. Toisin kuin monet uskovat, uusi Bluetooth-elementti ei lisää tuotteeseen minkäänlaisia ​​turvallisuusriskejä. On syytä pitää mielessä, että Bluetooth-yhteys antaa puhelimesi sovelluksen käyttää lompakkoa tapahtuman suorittamiseksi (joten sinun ei tarvitse tehdä sitä manuaalisesti, kuten Nano S: n tapauksessa sen pienten painikkeiden kautta). Pohjimmiltaan yksityiset avaimet tuodaan puhelimeesi.

Hyvä uutinen on, että Bluetooth-yhteys on salattu päästä päähän ja lompakossa on edelleen erittäin turvallinen PIN-järjestelmä. Lisäksi yksityiset avaimesi on eristetty laitteen sisällä CC EAL5 + -sertifioidulla tekniikalla (samaa sirua käytetään passien ja luottokorttien suojaamiseen).

Varmuuskopioi Ledger Hardware Wallet CRYPTOTAG: lla

Yksityinen avain ja siemen tallennetaan suojattuun siruun. Eristettyjä yksityisiä avaimia ei koskaan altisteta Internetille tai muille laitteille, kuten tietokoneelle. Ainoa asia, joka sinun on tehtävä, on säilyttää siemen turvallisessa paikassa, jota käytät varojesi saamiseen tai lompakon palauttamiseen, jos se varastetaan tai vahingoittuu. Elvytyssiementen pitäminen paperinpalassa tai tietokoneella ei ole hyvä idea. Saadaksesi parhaan mahdollisen salauksen varmuuskopiointijärjestelmän, voit tarkistaa CRYPTOTAG joka käyttää titaania ja on suunniteltu kestämään koko eliniän.

CRYPTOTAG

Kuinka asetan Ledger Nano X: n?

Jos olet koskaan perustanut Ledger Nano S: n, se on periaatteessa sama asia, vain mukana on puhelinelementti. Siitä huolimatta prosessi on erittäin käyttäjäystävällinen. On syytä huomata, että lompakon mukana toimitetaan USB-kaapeli, ohjekirja / esite, kolme yksityisten avainten palautuslevyä ja avaimenperän hihna.

Lompakko voidaan asettaa kahdella tavalla: liität sen joko tietokoneeseen (kuten Nano S) tai älypuhelimeesi USB: n tai Bluetoothin kautta. Asenna se tyypillisen tietokoneen (yhteensopiva Windows 8+, MAC OS 10.8+ ja Linux) kautta lataamalla Ledger Live -ohjelma ja noudattamalla yksinkertaisia ​​ohjeita..

Määritä se älypuhelimen kautta (yhteensopiva iOS 9+: n ja Android 5: n kanssa) lataamalla Ledger-sovellus joko App Storesta tai Google Play Kaupasta ja noudattamalla vaiheittaista asennusta. Valitusta vaihtoehdosta riippumatta prosessi on melko samanlainen: liitä lompakko jompaankumpaan laitteeseen, valitse tai kirjoita kirjautumistiedot ja PIN-koodi, varmuuskopioi palautuslause tai toimitettu palautuslomake. ”Ja asenna kaikki haluamasi sovellukset.

Ledger Nano X perustettu

99bitcoins.com

Kuinka saan sellaisen?

Nano X on saatavana ennakkotilattuna virallisella verkkosivustolla, ja sen hinta on 199 dollaria osavaltioissa ja 119 euroa Euroopassa ja muualla maailmassa.

Viimeiset sanat

Ledger Nano XNano X on epäilemättä muuttanut tapaa, jolla koemme laitteistolompakot ja suhtaudumme niihin. Ledger Nano X tulee kilpailuun (tämän kirjoituksen aikaan ainoa laitteistolompakko, joka tarjoaa samanlaisen paketin, CoolWallet S)..

Suurin etu on se, että se tuo mobiilitoiminnon, jonka avulla voit viedä kirjanpidon minne tahansa tien päällä, Bluetooth-yhteensopivuuden avulla.

On kuitenkin myös syytä muistaa, että laite parantaa monia muita alueita. Se tuo lisätallennustilaa, suuremman, terävämmän näytön ja paljon enemmän helppokäyttöisyyttä suhteellisen yksinkertaistetun käyttöliittymän ansiosta. Realistisesti puhuen, hinta ei myöskään ole niin huono, koska se on vähän halvempi kuin sen pääkilpailija.

Esillä oleva kuva: aboutbitcoin.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me