Bybit Exchange Review | Palkkiot, arvopaperit, edut ja haitat

Meidän Bybit vaihdon tarkastelu, analysoimme pääpiirteet, tuetut valuutat, palkkiot ja monia muita näkökohtia, joista voi olla apua niille, jotka etsivät luotettavaa kryptovaluutan vaihtoa.

Bybit Exchange -katsaus

Bybit Fintech Limitedin ylläpitämä Bybit on vertaisverkko (P2P) Singaporessa toimiva salausvaihto lohkoketjuasiantuntijoiden kanssa koko toimialalta..

Bybit-pörssi tarjoaa 100: 1-vipuvaikutuksen, mikä on erittäin kilpailukykyinen merkki, joka asettaa yrityksen vastaamaan jo vakiintuneita ja arvostettuja pörssejä, kuten BitMEX. Se käyttää ikuisia futuurituotteita, jotka ovat pohjimmiltaan futuurisopimuksia, mutta joilla ei ole voimassaoloaikoja. Tämä tarkoittaa, että elinkeinonharjoittaja voi pitää asemaansa lähes loputtomiin.

Tuetut valuutat ja käytettävissä olevat maat

Bybit-pörssisivuston mukaan ne tarjoavat laajan valikoiman kryptovaluutta-ikuisia futuurisopimuksia. Nämä voivat olla mitä tahansa alkaen XPR / USD, BTC / USDT, ETH / USD, EOS / USD ja BTC / USD.

Yhtiö tukee myös maailmanlaajuista asiakaskuntaa, mukaan lukien ihmiset Pohjois-Amerikasta, Euroopasta, Kaakkois-Aasiasta, Japanista, Etelä-Koreasta ja Venäjältä.

Bybit-yhteensopivuus

Bybitiin pääsee käsiksi useista eri laitteista, kuten tietokoneista, kannettavista tietokoneista, iPhoneista, iPadista, Android-puhelimista, Windows-puhelimista jne. Kaikki sovellukset voidaan ladata vastaavista sovelluskaupoista, kuten App Store for Apple ja Google Play for Android.

Kuinka saada Bybit-tili

rekisteröintitapa

Rekisteröinti on melko helppo ja vaatii muutaman yksinkertaisen mutta loogisen vaiheen seuraamista. Kuka tahansa voi ilmoittautua Bybit-pörssin pääsivuston kautta. Heidän kotisivunsa yläosassa olevassa navigointipalkissa on hyvin näkyvä “Register” -painike. Napsautettuaan potentiaalisen asiakkaan on annettava sähköpostiosoitteensa ja salasanansa saadakseen vahvistuskoodin.

Kuinka käyttää Bybit Exchangea

bybit kaupankäyntirajapintacryptonews.com

Bybit on moderni vaihtoalusta. Tämä tarkoittaa, että käyttöliittymä on tehty mahdollisimman helpoksi navigoida. Sivustojen ylin navigointipalkki antaa mahdollisuuden käydä kauppaa ja seurata omaisuuseriä, kaavioita, markkinahintoja, realisoitumattomia P-arvoja&L, käytettävissä oleva marginaali, sijaintimarginaali sekä käyttää muita käytettävissä olevia välineitä alustalla.

Bybit Exchange -maksut

Palkkiot riippuvat siitä, onko käyttäjä markkinatakaaja vai joku, joka antaa tilauksia tilauskantaan ennen kauppaa tai markkinoiden ottajaa, tai joku, joka tekee tilauksen vastaamaan valmistajan ehdotusta.

Jatkuvat sopimukset

(Käänteinen)

Suurin vipuvaikutus Maker-alennus Takaajamaksu
BTC / USD 100x -0,025% 0,075%
ETH / USD 50x -0,025% 0,075%
XRP / USD 50x -0,025% 0,075%
EOS / USD 50x -0,025% 0,075%

Markkinoiden ottajilta veloitetaan 0,075% tilauksesta palkkiona. Tämän vertaaminen muihin pörsseihin on melko vaikeaa, koska myös vaihdettavat instrumentit eroavat toisistaan. Joka tapauksessa 0,075% ei tunnu korkealta hinnalta ja näyttää kohtuulliselta summalta.

Markkinatakaajien palkkio on -0,025%. Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa, että kun valmistaja tekee kauppaa, hänen on maksettava 0,025% vähemmän kuin hän muuten maksisi. Tämä on erittäin kilpailukykyinen hinta ja kannustaa markkinatakaajia olemaan aktiivisia.

Alustaan ​​liittyy nostomaksuja. Tässä mielessä Bybit osoittautuu jälleen erittäin kilpailukykyiseksi hinnoittelun suhteen. Maksu on 0,0005 BTC, mikä tarkoittaa melkein puolta alan standardista, mikä on keskimäärin 0,0008 BTC.

Lisäksi on maksettava rahoitusosuus, kun elinkeinonharjoittaja avaa asemansa. Koska marginaalikauppa perustuu positioiden ottamiseen, elinkeinonharjoittajan on ehkä maksettava tämä maksu tai saatava se. Tämä tapahtuu kauppiaiden kesken, eikä Bybit osallistu siihen.

Talleta ja nosta Bybit

Talletus tähän vaihtoon ei vaadi paljon vaivaa. Tämä voidaan saavuttaa painamalla navigointipalkin “Varat” -painiketta. Oikealla puolella näet välilehdet “talletus” ja “nostaa varoja”.

Napsautettuasi talletusta näet laatikon, joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot, kuten Bitcoin (BTC) -osoitteen ja QR-koodin.

Nostaminen on myös suoraviivaista. Vaikka tällä kertaa se vaatii kaksivaiheisen todennusmenetelmän (2FA) käyttöönoton ja tilin vahvistamisen.

maksutavat

Koska Bybit on kryptoihin perustuva pörssi, se hyväksyy maksut vain kryptovaluutoilla. Tämä tarkoittaa, että jokaisella elinkeinonharjoittajalla on oltava krypto-osuuksia voidakseen käydä kauppaa heidän kanssaan.

Suojausominaisuudet

Bybit-pörssi tarjoaa asiakkailleen lisää suojausvaihtoehtoja.

“Tilit & Suojaus-välilehti tarjoaa useita 2FA-menetelmiä tilisi suojaamiseksi paremmin. On olemassa useita vaihtoehtoja, kuten sähköpostin todennus, tekstiviestien todennus ja Google-todennus. Jälkimmäistä pidetään turvallisimpana kaikista.

Bybit vakuuttaa varat offline-tilassa oleville lompakoille. Tämä tarkoittaa, että heidän varoihinsa ei ole mitään mahdollisuutta murtautua olematta itse paikalla. Tämän tarkoituksena on välttää samanlaisia ​​tilanteita kuin Mt. Gox, Tokioon perustuva salausvaihto, joka hakkeroitiin ja menetti jopa 460 miljoonan dollarin arvosta Bitcoinia.

Asiakaspalvelu

Asiakastuen suhteen Bybit tarjoaa live-chatia vain Zendeskin kautta ja sähköpostiviestintää [sähköposti suojattu] ja jos kyseessä on tietotekniikkaan liittyvä kysymys [sähköposti suojattu]. Ei ole puhelintukea eikä tapaa kommunikoida suoraan äänikeskustelun kanssa. Tekstikeskusteluoperaattorin vasteaika on erittäin nopea, kun taas sähköposti vie vähän aikaa.

Tämän lisäksi vaihto tarjoaa UKK sekä rutiinikysymyksiä.

Bybit Exchange Review: Tuomio

Käyttäjät näkevät Bybitin vahvana ja turvallisena alustana. Hyvän osan heidän käyttäjäkunnastaan ​​edustavat entiset BitMex-käyttäjät, jotka ovat pudottaneet toisen alustan sen itsevaltaisen luonteen vuoksi, jossa asiakaspyynnöt otetaan harvoin huomioon.

Yksi asia on kuitenkin huomata, että Bybit on foorumi kokeneemmille kauppiaille. On mahdollisuus käyttää demotiliä ennen tosiasiallista kaupankäyntiä, mikä on erittäin suositeltavaa uusille kauppiaille. Vaihto ei rajoitu vain Bitcoin-talletuksiin ja tarjoaa siten mukavamman paikan kokeneille krypto-kauppiaille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me