Toast Wallet Review | Funktioner, sikkerhed, fordele og ulemper

Toast Wallet Review

Hvis du er interesseret i XRP og leder efter en god tegnebog til opbevaring af mønten, skal du læse vores Toast tegnebog anmeldelse.

Toast Wallet Oversigt

toast-tegnebogToast er en Ripple (XRP) ikke-frihedsberøvende tegnebog, der blev oprettet i 2017 af et firma ved navn StarStone Unlimited, der er baseret i New Zealand, Dunedin.

StarStone-selskabet blev også etableret i 2017 af Richard Holland, og det ser ud til, at tegnebogen er deres eneste produkt, der hidtil er lanceret. De hævder, at tegnebogen blev skabt til at være “enkel nok til din bedstemor, men sikker nok til en schweizisk bankmand.”

Understøttede valutaer og tilgængelige lande

Toast Wallet understøtter kun en kryptovaluta, Ripples XRP-token.

Det kan bruges af folk fra alle lande (forudsat at du har internetadgang til at downloade appen).

Kompatibiliteter med toast-tegnebog

Toast Wallet er kompatibel med både stationære og mobile systemer, der er tilgængelig til iOS, Android, Windows, Mac, Linux samt Chrome.

Brugergrænseflade og erfaring

Interfacet har et meget simpelt design, og selvom det ikke imponerer gennem dets æstetiske, er det ekstremt let at navigere og meget intuitivt. Den nederste menu indeholder tre faner: hjem, send & indstillinger, og du har også mulighed for at oprette flere Ripple-adresser med deres egne kaldenavne og adgangssætninger.

Toast Wallet interface

Sådan får du Toast Wallet

 1. Download Toast Wallet-versionen til din enheds operativsystem;
 2. Klik på “Opret en ny tegnebog;”
 3. Opsæt en 6-cifret PIN-kode;
 4. Indtast en adgangssætning;
 5. Indstil en 6-ords gendannelsesfrase. Skriv det ned til brug, hvis du mister både PIN-koden og adgangskoden.
 6. Opret en Ripple-adresse ved at gå til “Startskærm” og klik på “Tilføj konto;”
 7. Klik på “Generer ny adresse” eller “Tilføj eksisterende adresse”, hvis du ejer en eksisterende Ripple tegnebog-adresse;

Ved at klikke på “Generer ny adresse” vises følgende felter:

 • “Generer kontoadresse”: din nye XRP;
 • “Konto kaldenavn”: valgfri;
 • “Indtast din adgangssætning”: for at oprette en Ripple-adresse.
 1. Klik på “Importer”.

 Aktivér konto

Alle Ripple-tegnebøger kræver 20 XRP for aktivering, så du bliver nødt til at flytte dine penge ind i tegnebogen fra en børs eller tegnebog (vi forklarer dette krav senere i vores Toast Wallet Review).

 • Klik på din tegnebog-adresse på “Startskærm;”
 • Kopier Ripple-adressen;
 • Indsæt denne adresse i din tegnebog eller dit udvekslingsadressefelt.

Sådan bruges Toast Wallet

Følg nedenstående trin for at sende XRP fra din Toast-tegnebog til en anden adresse:

 • Klik på “Send skærm”
 • I feltet “Til adresse” skal du indtaste modtagerens Ripple-adresse;
 • Sæt 0 i feltet “Destination Tag”, hvis du sender det til en personlig tegnebog. Afsendelse til en udvekslingspung kræver normalt et destinationsmærke;
 • “Faktura-id’et” er et valgfrit felt;
 • Indtast i det respektive felt den mængde XRP, du vil sende;
 • Klik på “Betal”.

Toast-tegnebogsgebyrer

gebyr-ikon-24Toast Wallet opkræver ingen gebyrer. Den eneste pris ville være mindst 20 XRP, du skal sende for at aktivere din tegnebog-adresse, men dette er obligatorisk for alle Ripple-tegnebøger.

Ripple Company satte denne 20 XRP-reserve som et netværkskrav, så folk ikke opretter unødvendige flere tegnebøger på deres netværk. Virksomheden har udtalt, at de muligvis vil sænke 20 XRP-reserven i fremtiden, hvis prisen på XRP skulle stige.

betalingsmetoder

Som vi nævnte i starten af ​​vores Toast Wallet-gennemgang, er dette en kun XRP-tegnebog, hvilket betyder, at indskud og udbetalinger kun kan foretages i XRP-valutaen.

Transaktionstider

Toast-tegnebogstransaktioner er rapporteret at være generelt hurtige. Men under netværksbelastning, når mange brugere forsøger at behandle transaktioner samtidigt, kan behandlingstiderne være lidt langsommere.

Overførselsgrænser

Der er ingen grænser for, hvor meget du kan deponere i din tegnebog, men når du trækker dig ud, skal du altid sørge for, at der forbliver 20 XRP i din tegnebog.

Sikkerhedsfunktioner

Toast Wallet SecurityToast-tegnebogens kode er åben, hvilket betyder, at softwaren er tilgængelig for offentligheden, så enhver udvikler kan kontrollere koden og rapportere eventuelle fejl, der findes.

Deres software letter interaktion mellem brugeren og Ripple-netværket uden at gemme nogen af ​​dine data eller sende nogen oplysninger til dets servere. Brugeren og kun brugeren har fuld kontrol over sine private nøgler.

Den lagrede XRP i Toast-tegnebogen er beskyttet af stærk kryptering. Tegnebogen er beskyttet af en PIN-kode, og den genererer også en 24-ords gendannelsessætning. PIN- og frøsætningsdata opbevares i en sikkert krypteret JavaScript-open source-database kaldet PouchDB, som kører i dit browser-plugin og giver dig mulighed for at gemme data lokalt i offline-tilstand.

Tegnebogen har også mulighed for at eksportere sikkerhedskopien til en anden tegnebog ved at importere Ripple-adgangssætningen.

Husk, at hvis du mister din pinkode, adgangsudtryk eller sikkerhedskopi, vil du aldrig få adgang til din tegnebog igen.

Vores anmeldelse af toast-tegnebogen ville ikke være komplet, hvis vi ikke nævnte hacks, men heldigvis har der hidtil ikke været nogen.

Kunde support

Toast Wallet kundesupportToast Wallet-support kan nås via Discord, e-mail, telefon, online billet, tekstchat-app eller sociale mediekanaler (Facebook, Twitter), hvis en bruger har problemer med sin tegnebog eller midler. Supportteamet er blevet rost for deres lydhørhed, og de mange forskellige kontaktmetoder indikerer, at de er meget dedikerede til at betjene deres kunder.

Toast Wallet Reputation

Toast-tegnebog betragtes generelt som en god tegnebog til XRP-opbevaring, enkel og lige til sagen. Selvom det mangler avancerede funktioner, har nye brugere ikke oplevet nogen problemer med at bruge denne tegnebog.

Toast Wallet Review: Bedømmelse

Toast Wallet er en god tegnebog til opbevaring af XRP, som samfundet har tillid til og giver dig mulighed for at kontrollere dine private nøgler.

Toast Wallet: Fordele og ulemper

Fordele:

 • Brugervenlig grænseflade;
 • Open source software;
 • Dedikeret og lydhør support;
 • Flere XRP tegnebogfunktioner;
 • Understøtter backup.

Ulemper:

 • 20 XRP aktivering og reserve;
 • Ingen blockchain-funktioner;
 • Understøtter kun XRP;
 • Tegnebogen er kun tilgængelig fra den oprindelige opsætningsenhed.

Fremhævet billede: facebook.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me