Desillusionerede erhvervsdrivende søger Coinbase-alternativ efter nylig nedbrud

reklame Phemex

Seneste afbrydelser på amerikansk udveksling Coinbase har motiveret utilfredse handlende til at gøre to ting: kritisere den San Francisco-baserede platform på Crypto Twitter og søge et levedygtigt alternativ. I sidste uge brød bitcoin kun 10.000 dollar-barrieren for Coinbase til at gå ned, da prisen sneg sig mod dette psykologiske niveau, det er testet så ofte for sent. Cue udbredt censur og fordømmelse i samfundet, efterfulgt af en forhastet blogindlæg af softwareingeniør Michael de Hoog, der forklarede, at børsens autoskalering ikke var i stand til at holde trit med en dramatisk femdobling af trafikken.

Undskyldninger er alt sammen godt og godt, men de skaber ikke mønstre med skrøbelige handlende, der har stødt på dette problem før. I de sidste tre måneder har Coinbase gjort det gået offline ikke mindre end fire gange. Og det er ikke det eneste PR-hit, som virksomheden har taget for nylig: nyheder om, at det er sælger overvågningssoftware til den amerikanske regering har fået mange brugere til at grøft platformen

Fra en åben service til fuld KYC

For nogle brugere er det det sidste halm og det forudsigelige slutpunkt for Coinbases overgang til at være en statsdukke, som de opfatter det. Et typisk svar på Coinbase’s overgang til en KYC-model blev offentliggjort på Bitcointalk-forummet i slutningen af ​​2018 med BitHodler bemærkning ”Det overrasker mig, at det tog så lang tid for dem at komme med disse foranstaltninger. Coinbase var en åben tjeneste, der tillod folk at deponere og hæve når som helst uden spørgsmål.

”Jeg har brugt Coinbase i al frihed i nogen tid, og det er slut nu. Måske er det en god ting, hvordan det tvinger folk til at tage sig af deres egen opbevaring fra nu af. ”

På trods af kritikken har Coinbase gjort det over 30 millioner brugere, med otte millioner tilmeldinger mellem midten af ​​2018 og midten af ​​2019. Nedfaldet fra de nylige nedbrud vil kun blive klart, når og hvis antallet af nye brugere offentliggøres, men hævder, at udvekslingen “ser ud til at være programmeret til at gå offline når som helst der er $ 500 + bevægelse i bitcoins pris”Gør det ikke nogen tjeneste.

Seks af de bedste Coinbase-alternativer

Der er ingen mangel på Coinbase-alternativer for dem, der ønsker at skifte. bitFlyer USA er bare en af ​​dem. Lanceret i slutningen af ​​2017 fungerer den brugervenlige platform i 47 stater og territorier og lader brugere linke deres bankkonto og købe bitcoin med USD. Det har også en Lightning Pro udveksling af mere avancerede brugere, bygget af Wall Street veteraner. bitFlyer USA understøtter i øjeblikket bitcoin, ethereum, ethereum classic, litecoin og bitcoin cash.

Derivater og spot exchange med hovedsæde i Singapore, Phemex blev lanceret i november af et team af tidligere Morgan Stanley-mæglere og tilbyder evige kontrakter (futures uden udløbsdatoer) på aktiver inklusive bitcoin og ether med 100x gearing. Phemex annoncerede for nylig en Premium abonnement program, der giver spothandel med nul gebyrer for så lidt som 9,99 USDT om måneden, og dets handelsmotor er i stand til at håndtere 300.000 transaktioner pr. sekund med ordrespons på mindre end 1 millisekund.

Binance, i mellemtiden er verdens største kryptobørs efter handelsvolumen og håndterer mere end $ 2 milliarder dollars i transaktioner om dagen. Det kan understøtte over 1,4 millioner transaktioner pr. Sekund. En af Coinbases vigtigste konkurrenter, Binance lancerede sin Amerikansk arm sidste september og understøtter USD fiat-par. Med spothandel, fiat on-ramper, kryptolån, futures med 125x gearing og en DEX, er Binance meget værd at overveje.

Deribit er verdens største børs efter optionshandelsvolumen og giver brugerne mulighed for at handle bitcoin og ethereum med op til 100x gearing. Advarslen er, at kun BTC accepteres for indskud. Baseret i Panama er Deribit en anstændig mulighed for mere erfarne handlende. Beroligende har dets inkrementelle likvidations- og risikostyringssystem lidt nul tilfælde af socialiserede tab siden det blev lanceret i 2016.

For dem der ønsker ro i sindet, der kommer fra at bruge en længe etableret platform, Bitstempel er guldstandarden. Hovedsageligt fordi den åbnede sine virtuelle døre i 2011. Efter at have indbygget over fire millioner brugere kombinerer den London-hovedkvarterede platform let handel med sikkerhed i topklasse, selvom den ganske vist blev udsat for en 4,5 timers afbrydelse den 25. april. Herefter blev der gennemført anmeldelser ud for at løse problemerne og sikre, at alle systemer fungerer som normale. Bitstamp understøtter bitcoin, ethereum, litecoin, ripple og bitcoin cash.

Endnu en mulighed for handlende, der flygter fra Coinbase, er tvilling, verdens første SOC 1 Type 1 og SOC 2 Type 1 og 2 certificeret kryptobørs og depot. Ligesom Coinbase er det baseret i USA og leverer en række handelsværktøjer til nybegyndere og mere avancerede brugere. Med støtte til 22 handelspar og gratis indskud / udbetalinger er Gemini et sikkert spil og viser sig særligt populært hos institutionelle investorer.

Det er klart, Coinbase er ikke det eneste show i byen. Hvis du er blevet desillusioneret over platformen, er der intet, der forhindrer dig i at tage din virksomhed andre steder. Mens alle børser sandsynligvis vil have en dårlig dag nu og da, når du har mistet troen, er det tid til at rulle ud.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me