Hviderusland legaliserer kryptovaluta og ICO’er som skridt til at lokke udenlandske investeringer

reklame Phemex

Større universitet lancerer kryptodiplomkurser

Hvorfor krypto- og Blockchain-kurser?

Den akademiske verden følger markedet. Ingeniørkurserne inden for elektronik og computere kom, efterhånden som computere kom på markedet, og det blev indset, at der ville være behov for computerfagfolk på markedet. Regeringer og private aktører ser en mulighed og går i gang med at udfylde markedsvakuumet ved at indføre kurser i skoler, næsten om hvordan teknologiske fremskridt kombineret med spørgsmål relateret til statslige regulerede valutaer gav anledning til kryptokurrency og Blockchain.

Lancering af Crypto-kursus ved Belarus University

For nylig har et førende hviderussisk universitet i Østeuropa debuteret et diplomkursus i kryptokurrency, der følger kryptos legalisering i Hviderusland. Dette har skabt en brummer, da kursusforespørgsler fra hele regionen strømmer ind. Hviderusland accepterede også brugen af ​​kryptokurver og fritog kryptorelateret indkomst fra beskatning også i de næste ti år. Dette er åbenbart kommet som et stort løft for Bitcoin-samfundets fremtid i landet, og arbejdspladserne i sektoren vil med sikkerhed formere sig.

Lad os se nærmere på kursets indhold og se, hvordan det adskiller sig fra dem omkring blockchain og kryptokurver.

Hvad kurset dækker?

Kurset dækker “kryptokurrencyoperationer”, “fremtid med kryptokurrencyoperationer”, “anvendelse af Blockchain-teknologi” og “ICO som de nye IPO’er”. Kursets varighed er et år og otte måneder, og gebyret er USD966 om året, som nogle siger er stille højt. Men en så trendy teknologi vil kræve infrastruktur og undervisere, der koster meget.

Hvad er der i løbet bortset fra kryptoemner?

Kurset adresserer andre investerings- og ledelsesrelaterede områder også sammen med crypto- og Blockchain-viden. Det inkluderer undervisning i aktiemarkedsinstrumenter som aktier, obligationer osv., Hvilket gør det til et kursus, der gør dig til en komplet markedsprofessionel.

Bare rolig, hvis du ikke er i Hviderusland, her er nogle få kurser, du kan tage for at finpudse dine blockchain-færdigheder.

Online kryptokurser

Hvis du allerede ved om computere og investeringer, kan du fortsætte med dit job og lave et hurtigt online kursus om Blockchain på e-tutorials-websteder som coursera og Khan Academy. Dette giver dig et hurtigt crashkursus om Blockchain og cryptocurrency, og du kan tage vejledningerne, når du vil.

College Degrees i krypto

Hvis du ikke kun har brug for en online tutorial, men et velstruktureret og designet kandidatkursus, er der også universitetskurser for det. Universiteter som Stanford University har lanceret Bitcoin- og kryptokurser for et par år siden. Mens UC- Berkley, og MIT tilbyder også de samme kurser på Blockchains.

Stigning i efterspørgsel efter blockchain- og kryptorelaterede kurser på markedet

Blockchain-teknologi i dag er verdens hurtigst voksende og udvidende branche. Målet med denne teknologi er at øge effektiviteten i enhver anden industri, fra bank, aktier, musik, energi, arkivering og hvad ikke. Det sigter også mod at reducere omkostningerne i disse områder.

Kilde- www.twitter.com//UCLA_Blockchain

Ligesom efterspørgslen inden for Blockchain-teknologien stiger, efterfølges den af ​​de studerendes efterspørgsel efter uddannelsesmuligheder, hvilket giver dem mulighed for at opfylde efterspørgslen og gøre deres karriere til, hvad der er verdens fremtid i de kommende årtier. Virksomhederne skal betale enorme penge til de veluddannede og kvalificerede fagfolk og blockchain-specialister, hvilket gør det nu til et af de bedste valg for industrier at komme ind i, og colleges såvel som studerende ved det fuldt ud, Belarus University er et sådant eksempel.

Blockchain-job er stigende, og det samme gælder jobansøgningerne!

Linked ‘ins UK country manager Josh siger Blockchain-relaterede jobannoncer er steget på LinkedIn og stiger med 40% pr. Kvartal og tilføjer yderligere-

“Professionelle inden for beslægtede områder som kryptografi og maskinindlæring vil måske se på de tilgængelige roller og de færdigheder, de har brug for for at udvikle sig, da der bestemt er en stigende efterspørgsel inden for teknologi-, finans- og forsikringsbranchen efter Blockchain-ekspertise.”

Der er forskellige universiteter over hele verden, der tilbyder Blockchain og kryptorelaterede kurser, der holder styr på det nuværende marked og gør dig til et perfekt college, der går ud for at ramme markedet. En god studerende vil også finde det meget let at give sig selv en anstændig praktikmulighed, selv før han er færdiguddannet – fordi efterspørgslen fra professionelle er mere end udbuddet, hvilket gør sådanne kurser til et af de hotteste på markedet.  Princeton University og Duke University i Amerika tilbyder også fremragende Blockchain-kurser, der tilbyder en lovende karriere. Samlet set er en Blockchain-grad noget, hvis værdi er indstillet til at stige eksponentielt med tiden i årtier!

Fortæl os dine tanker om blockchain-kurser og kryptokurrency i kommentarerne nedenfor, eller skriv til os på [e-mail beskyttet]

Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me