Binance CEO kommenterer Fiat’s ustabilitet som valutaer styrter over hele verden

reklame Phemex

Binance CZ ved hjælp af sit Twitter-håndtag advarer om, at Fiats ikke er sikrere, da de blev betragtet. Fiat-valutaer er blevet betragtet som stabile over hele kloden. I det mindste siger regeringer og finansielle regulatorer. Men de nylige økonomiske kriser i Tyrkiet og nogle latinamerikanske lande som Venezuela, Argentina og Brasilien har deres respektive fiat-valutaer taget en næse. 

Den tyrkiske uro

Den tyrkiske økonomi led en negativ reaktion på Trumps takster på tyrkisk stål og aluminium, Lira styrtede ned med over 20 procent inden for få timer. Dette kørte investorer ikke ind i det traditionelle sikre havneakt af guld, men i stedet for bitcoin.

Koinim, Tyrkiets største børs, rapporterede en stigning på 63 procent i Bitcoin-handelsvolumen, og BTCTurk- og Paribu-børsen har set volumenstigninger på henholdsvis 35 procent og 100 procent. Dette skubbede prisen på bitcoin i Tyrkiet op til $ 7000 – over $ 500 højere end Brave New Coin Bitcoin Liquid Index, som er baseret på størstedelen af ​​den globale handelsaktivitet.

Selvom bitcoin måske ikke fungerer som et dagligt udvekslingsmedium, strømmer tyrkiske borgere til det som et sikkert tilflugtssted – en måde at undslippe den tyrkiske lira’s svingninger mod dollaren, hvilket får selv udsvingene i bitcoin til at se rolige ud..

Læs også: Binance CEO siger, at Bear Market er ved at trække sig tilbage, da fremtiden er lys for Crypto Market

Sydamerikansk rod – Venezuela, Argentina og måske Brasilien

De økonomiske udsigter for Latinamerika i 2018 er dystre. Med politisk ustabilitet i nogle af regionens største økonomier samt en generel prisfald i olie og andre råvarer står virksomheder og forbrugere over for en depression og i tilfælde af Venezuela økonomisk sammenbrud.

Den krise, som de latinamerikanske økonomier står over for, begyndte ikke i 2018, det hele sporer tilbage til 2015. Argentina, Venezuela og Brasilien sluttede 2015 med alvorlige økonomiske problemer, herunder enorme inflationsrater – helt op til 275 procent for Venezuela (63 procent for 2014), ~ 30 procent for Argentina (36,4 procent for 2014) og 10,4 procent for Brasilien (6,3 procent for 2014).

For Argentina blev landets valuta, peso, slået markant ned i de sidste 3 år, det var faldet 15% i forhold til dollaren i 2017. Faldet i 2017 var på baggrund af 34% -tabet i 2015 og et fald på 18% i 2016 . 2018 ændrede heller ikke formuerne for landet, da Argentinas peso faldt til et rekordlavt niveau. Det samme har været tilfældet med brasilianske Real, men centralbanken har grebet ind

Venezuela har sine egne problemer. Dens inflation er på 82766,0% som rapporteret om handelsøkonomi, på grund af hvilken den venezuelanske bolivar har nærmet sig absurde niveauer. Den venezuelanske regerings reaktion på den stigende inflation har været oprettelsen af ​​deres egen “kryptokurrency”, kaldet Petro, som formodes at være bakket op af landets olieforsyning. I betragtning af den samme regerings misforvaltning af den nuværende bolivar har ud over bekymringer over, hvordan en fuldt centraliseret kryptokurrency ville fungere (virkeligheden er, at valutaen er mere digital fiat end krypto), ført til, at venezuelanere opgav projektet i flok. før det overhovedet var i stand til at starte.

Fremtrædende stemmer siger, at fiats ikke er helt stabile

I dag brugte han sin twitterhånd CZ fra Binance: “fiat betyder ikke stabilt”. Sammen med dette udsendte han diagrammer over tyrkiske lira og argentinsk peso, der var under det solide pres fra lande, der smuldrede økonomisk tilstand.

fiat betyder ikke stabil pic.twitter.com/ad0CJYh2nA

– CZ Binance (@cz_binance) 30. august 2018

CZ er ikke den første til at sige dette. Tidligere CEO for Coinbase, Brian Armstrong, havde erklæret, at økonomiske kriser, der finder sted rundt om i verden i løbet af de næste 3-5 år, kunne være katalysatoren for den organiske vedtagelse af kryptokurver.

”Lande, der gennemgår økonomisk krise og lommer med mennesker i disse områder bliver interesseret [i krypto]. Der er interesse blandt de mennesker med det højeste smertepunkt for at have stabil valuta […] I de næste tre-fem år kunne lande, der gennemgår økonomisk krise, se folk, der organisk vedtager krypto som et alternativ ”.

Mens disse lande fortsætter deres uro og deres valutaer tager en næse, fortsætter folk med at bevæge sig til det sikre havneakt af guld og nu til mere flydende beskytter bitcoin. Nogle kommentatorer antyder også, at bitcoin skiver væk fra guldets dominans.

Vil kryptovalutaer også fjerne Fiats Dominance? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me