Er 2019 året for STO (Security Token-tilbud)?

I løbet af de sidste to år er kryptovalutaer blevet til et globalt fænomen. Verden har set stigningen i kryptomillionærer, og mange start-ups er lanceret omkring dette koncept. Kryptovalutaer er blevet et øje for non-conformists, der ønsker at ændre den måde, vi ser på penge på. Med dynamikken i forretnings- og teknologiforandringer søger folk at bruge internettet for at få mest muligt ud af mulighederne.

En anden god ting, der forventes at eksplodere i 2019, er STO (Security Token Offerings). Før deres ankomst blev kryptovalutamarkedet styret af ICO’er især i 2017. År 2018 oplevede dog et fald i ICO-appellen, da den blev brugt i de mange højt profilerede svindel. Lad os dykke dybt og se på, hvordan markedet for onlinepenge ændrer sig.

Forskellen mellem ICO’er og STO

ICO er en forkortelse for Initial Coin Offering – et udtryk, der er berømt i kryptoverdenen. De første dage for disse valutaer var ikke alle roser; derfor blev begrebet ICO introduceret for at hjælpe med at udvikle et netværk af forskellige valutaer. ICO handler om at tilbyde et par enheder af en ny valuta i en udveksling med velkendte valutaer som Bitcoin og Ethereum.

Oprindeligt startede ICO-konceptet, og det blev populært i 2016. Året 2017 handlede om ICO’er, og investorer lagde meget af deres hårdt tjente kontanter i konceptet. På grund af de enorme tillid fra investorer så svindlere en mulighed og kostede folk millioner af dollars. Denne svindel resulterede i tab af troværdighed for ICO’er i 2018, og investorer har nu henvendt sig til en anden form for fundraising – STO (Security Token Offerings). STO’er er også en fundraising-tilgang, men denne gang er token-långivere underlagt regler. Det svarer til de værdipapirer, som folk får, når de investerer i aktier og obligationer.

STO’ernes stigning

Selvom ICO’er stadig er almindelige, er der en enorm mulighed for, at de kan komme i kloakken ved udgangen af ​​2019 i betragtning af de problemer, der vævede over dem. I mellemtiden tippes STO’er til at dominere markedet fuldstændigt i midten af ​​2019. Da tilstedeværelsen af ​​regeringen ikke er ideen bag blockchain, har mange nyttige medlemmer af samfundet forsøgt at holde tingene under kontrol. Men da disse mennesker ikke hævdede deres tilstedeværelse, tager regeringerne nu interesse i at regulere krypto-valuta.

Hovedårsagen til, at regulatorer har interesseret sig for at regulere kryptovaluta, er, om den bruges som sikkerhed eller ej. Mange projekter sagde, at deres mønter svarede til hjælpeprogrammer – hvilket ikke var tilfældet. Folk investerede deres penge og tænkte, at de ville få et afkast på dem – hvilket heller ikke skete. Ideen bag hele aftalen var, at hvis projektet starter og valutaen bliver en succes, vil værdien af ​​sikkerheden stige, hvilket vil gavne investorerne.

Hvad man kan forvente i 2019?

Da året 2019 siges at være STO’ernes år, er der et par ting, du skal se frem til:

  • På grund af disse sikkerhedstokener vil mange banker og regeringer se på blockchain på en indbydende måde. Selvom det er gavnligt for folket, er der en chance for, at det kan udgøre en trussel mod hele konceptet med bank, og blockchain kan opleve gengældelse, og
  • Stigningen af ​​STO’er kan også hjælpe med markedet for fundraising. Oprindeligt blev ICO’erne brugt til crowdfunding og fundraising, men denne tendens skifter muligvis til STO’er. Folk investerede gennem ICO’er, idet de vidste, at det kan være en fidus, forestil dig nu, hvor meget folk vil investere, når de ved, at det er bakket op af sikkerhed.

Det skal bemærkes, at selvom STO’erne er sikre, skal investorerne bekræfte igen for at holde sig fri for svindel. Samtidig med at man investerer, skal man huske på, at investering gennem STO’er, hvis team er nyt på markedet, øger chancerne for et tab.

Er ICO’er væk for evigt?

Da det er sandsynligt, at STO-trenden vil erstatte den ene af ICO’erne i år, forbliver spørgsmålet “Er ICO’er væk for evigt” ubesvaret. For at besvare det skal vi først indse, at STO ikke er en erstatning for ICO’er. Vi vil stadig se en række projekter, der køres på ICO’er, da brugen af ​​hjælpeprogrammer ikke forsvinder i 2019. Men brugen af ​​STO’er bliver kun stærkere og stærkere.

Siden verden er blevet en global landsby – takket være internettet er der udviklet mange nye online forretningsmodeller. Forestil dig forretningsfolk, der har deres virksomhedswebsted og frit kan bevæge sig, vel vidende at deres online tilstedeværelse vil tage sig af kunderne. Som virksomhedsejer bør du hellere stoppe med at undre dig over hvordan man opretter en virksomhedswebsite gratis og faktisk begynder at gøre det. Hop ind i en verden af ​​online markedsføring og forretningsstrategier ved at tage handling. Lad mig forsikre dig om, at det at gå videre med et forretningswebsted er det bedste, der kan ske med din virksomhed i 2019.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me