PR: 50x.com: n kaupankäynnin vallankumous: muuttaa tapaa, jolla ajattelemme kaupankäyntiä!

Maailman ensimmäinen ja ainoa kryptovaluutan vaihto Any2Any-tekniikka on onnistuneesti suorittanut kvanttikaupan ytimen kolmannen version beetatestauksen sisäänrakennetulla likviditeettivirralla, joka muuttaa täysin pörssikaupan käsitteen.

Yllättäen kaikissa moderneissa pörsseissä, kuten satoja vuosia sitten, käytetään edelleen kiinteitä kauppapareja, jotka eivät ole millään tavalla yhteydessä kaupankäynnin ytimen ja toimeksiantojen sovitusjärjestelmän tasolla. Jokainen tilauskanta sisältää vain tiettyyn pariin tehdyt tilaukset. Vaikka satoja kryptovaluuttoja on syntynyt, et voi vaihtaa suoraan toisiaan pörssissä, jossa hinnat ovat käyttäjien itsensä asettamia – sinun on ensin muutettava se yhdeksi kahdesta tai kolmesta tuetusta “perusvaluutasta” ja sitten siirtää se toiselle tai käyttää vaihtimien, arbitraattorien palveluja, jolloin heidän on maksettava korotettuja maksuja.

Kolmen vuoden kehityksen tulos 50x.com tiimi oli innovatiivinen kaupankäynnin ydin, joka perustui pilvitekniikkaan ja kvanttiperiaatteisiin toimeksiantojen yhdistämisessä: vaikka kaupankäyntiparin käsitteet säilyvät käyttäjän tasolla ja käyttöliittymä on täysin identtinen normaalin pörssin kanssa, kaikki ytimen sisällä olevat tilaukset ovat yhdessä tilaa ja sinulla ei ole kiinteää yhteyttä myyjän ja ostajan välillä yhdistämällä kaikkien kaupankäyntivarojen enimmäismäärä tilauksia samanaikaisesti.

Kehittäjien itsensä mukaan on mahdotonta ennustaa luotettavasti toteutuksen etenemistä toisen tilauksen lisäämisen jälkeen, koska mikä tahansa uusi tilaus lisää likviditeettiä järjestelmän osaan ja muuttaa siten sen tilaa ja topologiaa. Sama vaikutus havaitaan kvanttifysiikassa, jossa tarkkailijan läsnäolo muuttaa kokeen tuloksia. Käyttäjät hyötyvät tästä vain, koska järjestelmä löytää usein kannattavampia vaihtoehtoja toisen tilauksen suorittamisen yhteydessä.

Uuden Any2Any-tekniikan käytön edut näkyvät välittömästi: yksi kaupankäyntiparin toimeksianto luo välittömästi saman likviditeetin kaikissa tämän tunnuksen sisältävissä kaupankäyntiparissa. Toisin sanoen yksi käyttäjä voi tehdä tilauksen ostaa DASH Bitcoineille, kun taas kaikki muut saavat mahdollisuuden myydä DASHia millä tahansa pörssissä luetellulla valuutalla.

Vanha erillinen “markkinat” -tekniikka törmäsi lakkaamatta perinteisiin ongelmiin, jotka olivat havaittavissa jopa kansallisissa pörsseissä, ts. Likviditeetin puute useimmissa instrumenteissa ja sen keskittyminen “blue chipsiin”, mikä johti kaupankäyntimahdollisuuksien laskuun. Ristikorkoinen kaupankäynti, jossa havaitaan usein havaittavissa olevia voimakkaita liikkeitä, joilla voidaan ansaita rahaa nopeasti, varattiin edistyneille arbitraareille, joilla oli omia kaupankäynnin robotteja. Siellä oli myös infrastruktuurirajoituksia, mikä teki taloudellisesti mahdottomaksi tukea suurta määrää tilauskantoja.

50x.com Exchange tarjoaa aivan toisenlaisen lähestymistavan kaupankäyntiin, jossa satoja ja tuhansia ristikursseja on saatavana jokaiselle käyttäjälle terminaalissa. Any2Any-likviditeetin ylivuototekniikan ansiosta voit valita minkä tahansa parin pörssissä olevista varoista ja käydä kauppaa sillä. Esimerkiksi DASH / QTUM-tilauskantaan tehdyt tilaukset näkyvät automaattisesti kaikissa muissa DASH / * * / DASH- ja QTUM / * * / QTUM-tilauskirjoissa. Ja tämä johtaa siihen, että jopa eksoottisin tilauskanta kerää koko likviditeetin tämän kaupankäyntiparin kolikoille.

Kuinka se hyödyttää kaupankäyntiä?

Ensimmäinen ja ilmeinen etu on mahdollisuus käydä suoraa kauppaa kolikoiden välillä maksamatta kaksinkertaisia ​​palkkioita. Jos haluat vaihtaa DASH-tilasta QTUM-tilaan, tee yksinkertaisesti tilaus DASH / QTUM-tilauskirjaan. Tämä on paljon nopeammin kuin ensin myydä DASH ja sitten ostaa QTUM. Ja mikä tärkeintä, teet vain yhden tilauksen ja maksat siis kauppapalkkion vain kerran.

Toinen etu on kyky tarkastella tilauskirjoja / kaavioita eksoottisina pareina ja vastaavasti valtava määrä uusia kaupankäyntivälineitä, joiden korot kulkevat usein laajemmilla kanavilla kuin pääinstrumentit. Tämä tarkoittaa, että heillä on suurempi voittopotentiaali.

Kolmas etu on useiden kolikoiden likviditeetin lisääntyminen. Koska pörssin koko likviditeetti lasketaan yhteen kolikoiden välillä, riippumatta siitä, missä parissa tilaukset ovat, likviditeetti on käytettävissä myös muissa pareittain. Tämä vaikeuttaa korkojen manipulointia.

Kuinka tämä on mahdollista?

Tosiasia on, että 50x.com Exchange on kehittänyt ainutlaatuisen arkkitehtuurin kaupankäynnin ytimen, joka toimii kokonaisilla tapahtumakaavioilla yksittäisten tilausten sijaan. Tämän avulla voit vähentää satoja ja tuhansia ristitilauksia eri valuutoissa yhdessä tapahtumassa ja luoda ristitilauksia.

 Miksi muissa pörsseissä ei ole sellaista?

 Any2Any-ytimen arkkitehtuuri eroaa pohjimmiltaan tavallisista kaupankäyntiytimistä ja vaati lukuisia innovatiivisia ratkaisuja sen luomisen aikana. Säännöllinen pörssi ei voi vaihtaa Any to Any -tekniikkaan muuttamatta täysin perusta – kaupankäynnin ydin.

Muut suuret vaihdot ovat yrittäneet luoda Any2Any-tekniikkaa, mutta vain yksi kehitystiimi on onnistunut luomaan todella toimivan tuotteen tänään.

Voit kokeilla kaupankäyntiä uuden tekniikan kanssa osoitteessa 50x.com nyt – ei tarvita KYC: tä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me