TronWallet er klar til at blive offentlig med in-app-tilbud af KLV-tokensalg

reklame Phemex

TronWallet har lanceret et In-App-tilbud (IAO) af KLV-token ved hjælp af tegnebogens indbyggede swap-værktøj inden næste uges lancering af Klever App.

TronWallet har oplevet massiv vækst i de sidste tre år med sin nuværende globale brugerbase, der stod over 600.000 brugere, og blev en af ​​de mest populære blockchain-apps i kryptokurrencyområdet med understøttelse af Bitcoin, Ethereum og Tron blockchains. Med sit mål om at bevæge sig ud over disse økosystemer og tiltrække brugere fra hele kryptosfæren, har det lanceret et begrænset flash-salg af sit nye KLV-token som et In-App-tilbud (IAO) inde i TronWallets swap-værktøj.

Startet fra KLV-salget kommer inden mega-lanceringen af ​​deres 4. generations tegnebog TronWallet. Dette vil gøre det muligt for TronWallet, snart Klever.io, at lancere sig selv som de facto-kryptoløsning, der vil tilbyde effektive, sikre og hurtige transaktioner for alle blockchain-protokoller i fremtiden.

Dette In-App-tilbud tilbyder nuværende TronWallet-brugere muligheden for at købe KLV-tokens inden deres kommende notering på premium Top 10-kryptokurrencyudvekslinger og DEX’er. Brugere kan købe KLV-tokens ved hjælp af deres BTC, TRX, ETH og USDT. Ét KLV er prissat til 0,003 USD, hvor cirka 1,2 mia. KLV vil være til salg for deres brugere. 300 millioner KLV-tokens er allerede udsolgt i VIP-salg til private parter og VIP-medlemmer.

TronWallets voksende brugerbase

TronWallet har for nylig oplevet en enorm vækst i sin brugerbase, udløst af sit kommende træk til Klever.io Flytningen sigter mod at tiltrække nye brugere ved at tilbyde dem en enklere, mere kraftfuld og intuitiv platform til daglig kryptobrug.

Siden Klevers meddelelse den 1. juli har TronWallet oplevet en massiv vækst, hvorunder den har registreret over 222.000 daglige aktive brugere (DAU). I mellemtiden har det tiltrukket over 370.000 nye brugere på mindre end to måneder, i alt over 625.000 brugere over hele verden. Denne eksponentielle vækst betegner TronWallet-appens fremtidige potentiale. Denne massive vækst i dets brugerbase kan også tilskrives dens nylige integration af Ethereum- og Bitcoin-blockchains i platformen med understøttelse af 10’ere af tusinder af ERC20-tokens. Disse er to af de mest anvendte kryptokurver og blockchains og har således skabt stor interesse blandt offentligheden for TronWallet og dens enkle og alsidige brugeroplevelse. 

Den nylige vækst kan også tilskrives, at TronWallet blev vist i Google Play’s Mobile Payment App-kategori, hvor det rangerede nummer 1 i USA, Storbritannien, Australien og Thailand samt 22 andre lande.

TronWallets daglige aktive brugere (DAU) er steget til 222.000 på både Android- og iOS-apps.

625.000 brugere i alt – tilføjet over 370.000 brugere siden offentliggørelsen af ​​klever.io den 1. juli.

TronWallets vækst siden 1. juli med 481.000 aktive brugere hver måned (MAU) og 331.000 aktive brugere ugentligt (WAU).

Efter sit strategiske træk vil TronWallet levere en enklere kryptooplevelse ved at drage fordel af det nybyggede Klever OS (Operating System) og optimeret automatisering til brugertjenester.. 

Funktioner og økosystem

Klever.io bliver TronWallets nye og udvidede hjem. Det nye branding og navn vil være aktiv fra den sidste uge i august 2020. Platformen er designet til at tilbyde den bedste og mest sikre brugeroplevelse til sine brugere. Den vil bestå af fire hovedelementer, herunder Klever App, Klever OS, Klever Exchange og Klever Labs. Produktøkosystemet vil give værktøjer, der vil uddanne brugerne til at tage bedre kryptoinvesteringsbeslutninger, mens de nyder total kontrol over deres aktiver kombineret med førsteklasses sikkerhed og militær kryptering af alle data.

KLV-token

KLV er det native token, der introduceres til Klever-økosystemet. Det vil være tegnet til at drive alle platforme, produkter og tjenester inden for dets økosystem. Filosofien bag dette token er at skabe et enkelt utility-token til en række brugssager. Det har potentialet til at gøre det til det mest anvendte værktøjstoken i kryptosfæren, fordi det vil drive et helt økosystem. Dette betyder, at efterspørgslen efter KLV i fremtiden konstant vil stige, og prisen på KLV skyder i luften med den øgede brug af dets produktsuite.

Klever-økosystemet vil tilføje nye blockchains regelmæssigt for at øge dets brugstilfælde og relevans for brugere over hele kloden. Denne fortløbende udrulning af nye blockchains er rettet mod at udnytte fordelene ved disse blockchains som krævet af applikationens brugere.

Klever OS, som er bygget til at give udviklere mulighed for at integrere en smart færdiglavet kryptotegnebog på enhver applikation og forskellige enheder såsom smartphones, hardware og ure gennem en simpel SDK. Denne platform er bygget til at sikre helt kryptoporteføljer på et nyt niveau og give multi-staking evner blandt andre næste generations funktioner.

Mange af TronWallet-tilhængerne ser ivrigt på fremtiden for at drage fordel af de fantastiske nye funktioner, som økosystemet tilbyder.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me