CZ: n älykkäiden laajennussuunnitelmien myötä Binance on asetettu Crypto Amazoniksi

mainos Phemex

Kuinka Binance ja Amazon ovat samanlaisia? Amazon on yksi maailman monipuolisimmista yrityksistä tuotetarjonnallaan – vähittäiskaupan tuotteiden myynnistä uusien kirjojen julkaisemiseen videosisällön tekemiseen ja uraauurtavan kulutuselektroniikan kehittämiseen, siitä on vähitellen tulossa yhden luukun kuluttajien tarpeita varten. Salausmaailmassa sama voidaan sanoa Binancesta, joka on muuttumassa globaaliksi kryptoimperiumiksi, jolla on CZ: n älykkäät laajennusstrategiat.

Sormi jokaisessa piirakassa

Binancella on enemmän tuotetarjontaa kuin voidaan laskea molempien käsien sormilla. Se ei ole vain lohkoketju ja salausvarojen vaihto, mutta se on mukana myös sijoittamisessa ja varainhankinnassa, digitaalisen omaisuuden tutkimuksessa sekä lohkoketjun ja salauksen tuessa ja hyväksymisessä.

Lähde: Binance

Sen erilaiset alustat tukevat spot-kauppaa, marginaalikauppaa, johdannaiskauppaa ja p2p-kauppaa, ja niillä on hyvä kaupankäyntimäärä. Kuten käytettävissä olevista tiedoista Coingecko, Binancella on 570 kaupankäyntiparia käytettävissä spot-kaupankäyntiin.

Siinä on lainausohjelma ja panosohjelma, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita korkoja ja palkkioita vastaavasti kryptovaluuttaosuuksiltaan. Binance Academy tarjoaa käyttäjille salauksen ja lohkoketjun opetussisältöä. Binance Charity käyttää estoketjua hyväntekeväisyyden edistämiseen.

Binance Info on kryptovaluuttojen tietosanakirja. Binance Labs on infrastruktuurin vaikutusrahasto, joka hautoo, investoi ja valtuuttaa blockchain-hankkeita. Binance-käynnistyslevy on alusta lupaavien, uusien blockchain-projektien tunnusten käynnistämiseen.

Binanssitutkimus tarjoaa analyyseja, raportteja ja tietoihin perustuvia oivalluksia kryptovaluuttamarkkinoiden sidosryhmille. Luota lompakkoon on Binancen virallinen digitaalisen omaisuuden lompakko. Binance-ketju on yhteisöjohtoinen blockchain-ohjelmistojärjestelmä, johon kehittäjät ympäri maailmaa osallistuvat, ja Binance DEX on kehitetty sen päälle.

Niin monen tuotevalikoiman ansiosta Binance on asettanut itsensä merkittäväksi liikkeellepanevaksi voimaksi salauksen ekosysteemissä.

Paikallinen läsnäolo on avainasemassa, Binance Going Global

Binance ei kuitenkaan ole valmis lopettamaan täällä. Se ei ole vain laajentunut vaakasuoraan, vaan myös pystysuunnassa. Yksi Binancen strategioista, jotka auttavat sitä tulemaan globaaliksi imperiumiksi kryptovaluuttatilassa, on tuki, jota se on laajentanut fiat-to-crypto-liiketoimiin. Lisää fiat-yhdyskäytäviä tuo valtavaa kasvua Binancen käyttäjäkuntaan.

Äskettäin Binance ilmoitti jonka kanssa se oli ollut yhteistyössä Häiritsevä, mikä mahdollistaa P2P-alustan Binance-yhdyskäytävänä. Siten Binancen käyttäjät voivat nyt ostaa kryptovaluuttoja Paxfulin kautta käyttämällä 167 fiat-valuuttaa. Binancen nyt tukemia fiat-valuuttoja ovat Venäjän rupla, Vietnamin dong, Indonesian rupia, Nigerian naira, Kolumbian peso, Ison-Britannian punta, Meksikon peso, Kanadan dollari, euro ja Argentiinan peso.

Aiemmin Binancella oli jaettu että se oli avannut Brasilian todelliset ja argentiinalaiset peso-fiat-yhdyskäytävät Binancen käyttäjille yhteistyössä Latamex. Binancen blogin mukaan Latamex / Settle Network on digitaalisen omaisuuden selvitysverkko, joka toimii Latinalaisessa Amerikassa vaihtoa ja ulkomaanmaksuja varten. “

Marraskuussa Binance oli lisännyt tukea Intian rupialle mennessä kumppanuus paikallisen salauksenvaihdon kanssa, WazirX. Laajentuminen Intiaan oli rohkea toimenpide, koska maa on asettanut salaukselle pankkikiellon huhtikuusta 2018 lähtien. Vaikka salausta ei ole vielä julistettu maassa virallisesti laittomaksi, maan keskuspankki RBI on ei liian innokas laillistamiseen yksityiset digitaaliset valuutat.

Fiat-Crypto-laajennuksen useita puolia

Binance tavoite on tukea kaikkia maailman 180 valuuttaa seuraavien kuuden tai yhdeksän kuukauden aikana, ja Binance on hyvin lähellä sen saavuttamista.

Binancen fiat-yhdyskäytävien laajentaminen tuottaa useita etuja salauksen eri sidosryhmille. Ensinnäkin, koko teollisuudelle, se on positiivinen uutinen, koska se auttaa ajamaan salauksen käyttöönottoa. Enemmän fiat-yhdyskäytäviä tarkoittaa, että useammat ihmiset voivat sijoittaa salaukseen helposti, samoin kuin varmuuden siitä, että heidän tapahtumansa ovat turvallisia, koska Binance tukee niitä.

Binancen tarjoaman tuotevalikoiman ja miljoonien dollareiden tulojen ansiosta Binance on jo merkittävä yritys salausmaailmassa. Siirto vahvistaa edelleen Binancen asemaa aidosti globaalina salausvoimana maailmassa.

On syytä huomata, että laajennusstrategia on myös melko fiksu, koska se auttaa Binancea siirtymään helpommin uusille markkinoille. Sen sijaan, että Binance neuvottelee eri lainkäyttöalueiden viranomaisten kanssa, investoi uuteen infrastruktuuriin ja tiimeihin, Binance tekee yhteistyötä kyseisten lainkäyttöalueiden olemassa olevien yritysten kanssa, mikä hyödyntää niiden resursseja ja jakaa riskejä, jos sääntelyyn ryhdytään.

Yrityksille kumppanuudet lisäävät näkyvyyttä salausmarkkinoilla Binancen voimamerkkivalta ja enemmän resursseja liiketoiminnan hoitamiseksi, varsinkin epävarmuuden ja laskun aikana.

Se on win-win-tilanne kaikille, etenkin Binancelle, josta näyttää olevan tulossa salausmaailman Amazon.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me