IOTA til at hjælpe med at opbygge smarte byer i Europa

reklame Phemex

+CityxChange, det smarte byprojekt, der vil repræsentere nytten af ​​IOTA inden for den smarte bysammenhæng i forskellige byer over hele Europa, har fået tommelfingre fra EU-kommission, der evaluerer EU’s forsknings- og innovationsprogram Horizon 2020.

Smart city-projektet havde indsendt et forslag om at modtage finansiering fra Den Europæiske Unions Horizon 2020-forsknings- og innovationsprogram i opfordringen til emnet ‘Smarte byer og samfund‘.

“Horizon 2020 er det største EU-forsknings- og innovationsprogram nogensinde med næsten 80 mia.EUR til rådighed i løbet af 7 år (2014 til 2020)”, Projektet fik rigtig gode kommentarer og blev placeret over alle andre konkurrerende projekter. Konsortium-projektet modtager 20 millioner euro i Numero Uno-stilling fra det europæiske forsknings- og innovationsprogram Horizon 2020.

Læs også: IOTA [MIOTA] frigiver køreopdateringer om sit specielle Qubic-projekt

Hvad er + CityxChange

Som projektets hjemmeside forklarer,

”+ CityxChange-visionen er at muliggøre co-skabelse af den fremtid, vi ønsker at leve i. Dette vil omfatte udvikling af en ramme og understøttende værktøjer til at muliggøre et fælles energimarked understøttet af et tilsluttet samfund. Dette vil føre til anbefalinger til ny politisk intervention, markedsregulering (de) og forretningsmodeller, der vil levere positive energisamfund, der integrerer e-mobilitet som en tjeneste (eMaaS). ”

Det forventede resultat af dette projekt er, at + CityxChange med hjælp fra IOTA vil skabe løsninger til Positive Energy Blocks, der fører til Positive Energy District og Cities gennem:

  • beslutningsstøtteværktøjer, der gør det muligt at træffe informerede beslutninger af alle deltagere i gruppen eller samfundet
  • et forsøg på at skabe en positiv energiblok gennem foranstaltninger til reduktion af energi og effektivitet, lokal vedvarende energi, lokal opbevaring, fleksibilitet og peer-to-peer-energihandel
  • top-down community engagement er drevet af den lokale myndighed og bottom-up borgerengagement for at informere, uddanne og drive adfærdsændring

Projektet er designet til nøjagtigt at udvikle merværdiløsninger, der understøtter dobbeltarbejde i andre EU-byer samt udnyttelse til kommercielle markeder langt ud over projektets varighed. I de næste fem år vil byerne Trondheim, Limerick, Alba Iulia, Pisek, Sestao, Smolyan og Voru teste, hvordan man bliver smart positive energibyer,

Det norske universitet for videnskab og teknologi (NTNU) vil være leder og vært for konsortiet + CityxChange sammen med fyrtårnbyerne Trondheim kommune og Limerick by- og amtsråd.

+CityxChange og IOTA værdsat af eksperter

De autonome eksperter, der vurderede forslaget, var alle rosende for + CityxChange og IOTA for at repræsentere og validere aktioner, der vil bidrage til udbredelsen af ​​positive energidistrikter i hele Europa med en afgørende metode til at gøre lokale regeringer til en aktiv og integreret del af energiløsningen, involverer borgerne i bytransformationen og involverer hele energidistriktets energikædekæde, der strækker sig til politiske beslutningstagere og byer på højt niveau, universiteter, store virksomheder, distribuerede netværksoperatører, SMV’er og ikke til profitorganisationer

Nogle stemmer fra IOTA-stiftelsen, der arbejder tæt på projektet, delte deres begejstring.

”Smarte byer er en af ​​de hurtigst voksende tværsektorielle innovationsarenaer for IOTA. Disse smarte byers økosystemer bygger på vores arbejde og partnerskaber på tværs af mobilitet, energi eller datamarked og bringer det hele sammen. + CityxChange-konsortiet samler mange offentlige og private partnere omkring et ambitiøst åbent innovations- og co-creation-initiativ. Dette er 100% tilpasset IOTA Foundation’s DNA, og vi kan ikke vente med at komme i gang. ”

Wilfried Pimenta, leder af forretningsudvikling hos IOTA Foundation.

”IOTA Foundation er begejstret for godkendelsen af ​​det første officielle Horizon 2020-projekt, som vi aktivt deltager i. At være i stand til at udforske og demonstrere nytteværdien af ​​IOTA inden for den smarte by sammenhæng i mange byer over hele Europa vil være utroligt værdifuldt fremover. Det faktum, at NTNU, Norges største universitet, leder denne indsats, er enorm. Vi har haft et godt forhold til NTNU og Trondheim kommune i nogen tid nu, og fonden forventer, at dette samarbejde vil styrke vores obligation og produktion. Som nordmand er jeg personligt i ekstase over dette projekt. ”

David Sønstebø, medstifter og medformand for IOTA Foundation.

Dette er virkelig et masterprojekt for IOTA for at teste dets virkelige muligheder. Det vil ikke kun tekstfunktioner, men også berige IOTA inden dets masseaccept i virkelige virksomheder og daglige applikationer.

Har IOTA virkelig mulighed for at leve op til + CityxChange’s krav? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me