Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) Se skarp korrektion. Hvad skal investorer gøre nu?

reklame Phemex

Det bredere kryptokurrencymarked trådte i dyb korrektion onsdag den 27. januar. Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) gik ind i skarpe korrektioner, hvilket gjorde det samlede markedssentiment negativt med den samlede markedsværdi, der faldt til under 900 milliarder dollars..

På et 24-timers diagram testede Bitcoin igen niveauer under $ 30.000, selvom det gendannede igen og handler i øjeblikket på $ 31.653 niveauer. Imidlertid har det kontinuerlige nedadgående pres på BTC-prisen de sidste 15 dage efterladt investorer forvirrede over, om vi er på vej mod en anden større korrektion i de kommende dage.

Tilsvarende har været tilfældet for Ethereum (ETH). På trods af at det har nået sit højeste niveau over $ 1450, har ETH undladt at holde fremdriften. Faktisk har enhver priskorrektion i BTC også ført til samtidig profit-booking i ETH. Her er hvad investorer skal gøre på det givne tidspunkt.

Grundlæggende Bitcoin (BTC) -kæde forbedres, hvaler adresserer sig

For at være ærlig har store industriaktører og hvaler fortsat opbygget deres positioner i Bitcoin i løbet af de sidste to uger med priskorrektion. Børsnoterede virksomheder som MicroStrategy og Marathon Patent Group har opbygget enorme positioner under den nylige korrektion.

De to virksomheder har akkumuleret en god mængde, som angiveligt går til køleopbevaring, hvilket resulterer i en BTC-leveringsmangel. Onsdag lancerede den canadiske investeringsgigant Ninepoint Partners deres Bitcoin Trust Fund trods tidligere lovgivningsmæssige forhindringer omkring Bitcoin ETF.

Data fra Santimnet viser, at vi siden juni 2020 har en anden Bitcoin “mega-hval” med over 100K + Bitcoins. På den anden side fortsætter Bitcoin (BTC) adresser med 1000+ BTC fortsat med at vokse i antal.

&# 128051; For første gang siden 24. juni, #Bitcoin har en 2. hvaladresse med 100k+ $ BTC tokens afholdt, hvor denne udvikling opstod for 4 timer siden den @santimentfeeddata. Der er nu også 233 nye adresser med 1.000+ $ BTC i dem, en klar #AllTimeHigh. https://t.co/I6xhR4mEcv pic.twitter.com/U5XNrQrfed

– Santiment (@santimentfeed) 28. januar 2021

Disse forbedrede fundamentale og institutionelle deltagelse antyder, at detailhandlere kan begynde at samle nogle få mængder fra nu af. Ja, efter mega-rallyet tidligere på denne måned vil Bitcoin (BTC) -prisvolatilitet sandsynligvis fortsætte, og vi kan muligvis se yderligere fald. At tage den forskudte købsmetode i stedet for at gå all-in på én gang, skal være en klog tilgang.

Også, hvis du er en, der venter på at holde i en periode på 5 år, er enhver dukkert her et godt niveau at købe. I løbet af det sidste årti har BTC givet 200% sammensat afkast på årsbasis, der slår enhver anden aktivklasse med en enorm margin. Hvis du laver din matematik, ved du hvad du kan få herfra og fremefter. Bekymret for den lovgivningsmæssige handling?

Til din overraskelse viser det sig, at lovgivere og traditionelle institutioner langsomt varmer op til BTC. Miamis borgmester Francis Suarez er villig til at gøre byen til et kryptoinnovationscenter. Interessant nok er Bitcoin (BTC) hvidbogen nu op på Miami Municipal Corporation’s officielle hjemmeside. Patrick McHenry, repræsentant for Carolinas 10. distrikt fra den amerikanske kongres, har rost Maimi-borgmesteren.

Imponeret over hvad du laver i Miami, borgmester @FrancisSuarez. Jeg håber, at flere politikere vil slutte sig til os for at støtte amerikansk innovation. https://t.co/FfWTKVyIa1

– Patrick McHenry (@PatrickMcHenry) 27. januar 2021

Tilsvarende ser ud til at være situationen i Asien! Bank of Singapore erklærede for nylig, at kryptoaktiver har potentialet til delvis at erstatte guld i fremtiden.

Ethereum (ETH) gennemgår grundlæggende transformation med DeFi

Ja, Ethereum (ETH) har været ustabilt, mens de ikke har opretholdt nye højder! Men hvis vi ser, har det skabt stærk støtte på omkring $ 1100 niveauer. Selv ved $ 1100 er ETH-prisen 50% højere end til dato. Ligesom Bitcoin bliver ETH-grundlæggende stærkere.

ETH-forsyningen på børserne har ramt en 26-måneders lav, hvilket har ført til en leveringsklemme. Der er også enorm institutionel interesse omkring lanceringen af ​​CME Ether Futures i de næste ti dage.

&# 128051; #Ethereum faldt til et lavt niveau på $ 1.215 tidligere i dag, men udvekslingsforsyningsstatistikker tegner fortsat et bullish billede. Forholdet mellem $ ETH poletter på børser såvel som poletter, der ejes af de 10 bedste hvaludvekslingsadresser, sidder nu på en 26-måneders lav. &# 128526; https://t.co/Riti75WFHO pic.twitter.com/kbDQqeYNMk

– Santiment (@santimentfeed) 28. januar 2021

Markedsanalytikere er bullish på Ethereum (ETH), baseret på væksten i Crypto DeFi-markedet. CoinShares Chief Strategy Officer Meltem Demirors erklærede for nylig, at Ethereum gennemgår nogle grundlæggende strukturelle ændringer. Hun tilføjede:

“Vi har set et stort materiale løbe op, og når det kommer til nye applikationer, produkter og tjenester, der bygges, bygges mange af dem oven på Ethereum-netværket”.

Fundstrat-analytiker har allerede givet et 7x mål for ETH fra de nuværende niveauer.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me