Osta Bitcoinia Walmartista – miten?

Osta Bitcoin At Walmart

Bitcoin on herättänyt levottomuutta alkuajoista lähtien, ja ihmiset uskovat, että siitä voi tulla entistä voimakkaampi, kun siitä tulee olennainen osa ihmisten elämää – kun he voivat ostaa kahvia Starbucksilta sen kanssa tai sitä käytetään ostamaan asioita Walmartista maksamalla Bitcoin. Tämä voi pian olla mahdollista, jos ihmiset voivat, ei vain käyttää bitcoiniaan Walmartissa, vaan myös ostaa niitä sieltä.

Yleisimmät paikat ihmisille kryptovaluutan ostamiseen ovat keskitetyn pörssin tai vertaislaina-alustan kautta, joka on levinnyt ympäri maailmaa. Mutta monet ihmiset eivät tiedä voivansa ostaa suosikki digitaalivaluuttansa paikasta, joka on yhtä yleinen kuin Walmart, ja käyttämällä suurimman vähittäiskaupan jättiläisen palveluja.

Bitcoinin ostaminen kaupasta ei välttämättä ole kakkukävely, mutta kyllä ​​se on mahdollista ja jotta Bitcoin olisi fiat korvaava valuutta, on välttämätöntä, että ihmiset alkavat ostaa sitä kaupasta kuin pörssistä.

Seuraava artikkeli, jossa on opas, kertoo lukijoille, kuinka heidän ostoskeskuksestaan ​​voi tulla paikka, josta he voivat helposti ostaa bitcoineja.

Ensinnäkin, Määritä lompakkosi

Kuten kukaan tarvitsisi laukkuja päivittäistavaroidensa kuljettamiseksi Walmartista, he tarvitsevat myös lompakon, johon he voivat tallentaa kaikki tulevat digitaaliset omaisuutensa.

Tämä lompakko on kuin fyysinen lompakko tai pankkitili Bitcoinille.

On olemassa useita yrityksiä, jotka tarjoavat lompakkopalveluja, ja käyttäjä voi valita minkä tahansa niistä riippuen haluamastaan ​​palvelusta bitcoinin tallentamisen lisäksi.

Kun lompakko on valittu, käyttäjän on haettava Bitcoin-lompakon osoite sieltä, koska sitä tarvitaan bitcoinin siirtämiseen.

Kun osoite on haettu, käyttäjä on valmis ostamaan ja myymään salakirjoja.

Tätä tarvitaan myös, jos käyttäjä ei halua mennä lainkaan salauksenvaihtoon ja haluaa myydä sen vertaiselle käteisellä tai lahjakortilla.

Muuten, tässä on Bitcoinin hintaennuste, jos haluat katsoa.

Käytä Walmart-lahjakorttia ostaaksesi bitcoineja

Jos käyttäjällä on ylimääräinen Walmart-lahjakortti, hän voi löytää jonkun, jolla on Bitcoineja, ja haluaa jakaa sen käyttäjän kanssa. Jos molemmat ovat yhtä mieltä ja on sopimus Walmart-korttien vaihtamisesta BTC: n kanssa.

Se on win-win-tilanne molemmille.

Käytä käteistä bitcoinien ostamiseen

Tämä reitti ei ole yhtä helppoa ja nopeaa kuin bitcoinien ostaminen Walmart-lahjakortilla. Tietysti tämä reitti ei myöskään ole suora osto, ja toinen Walmart-palvelu otetaan käyttöön, koska käytät välittäjänä Walmart 2 Walmart -rahasiirtoja.

Eikö ole niin mielenkiintoista ja houkuttelevaa.

Walmart on Walmartin tarjoama palvelu, jonka avulla käyttäjä voi lähettää rahaa mihin tahansa Yhdysvalloissa sijaitsevaan Walmartiin. Tämä sisältää myös Puerto Ricossa sijaitsevat kaupat. Nämä siirrot sisältävät seuraavat maksut:

  • 4 dollarin maksu 0–50 dollarin siirrosta
  • 8 dollarin maksu 50–1 000 dollarin siirrosta
  • 16 dollarin maksu 1 000–2 500 dollarin siirrosta

Tehdäkseen liiketoimia Walmart-siirtopalveluiden avulla käyttäjän on käytävä lähimpänä Walmart-myymälää ja talletettava vastaava käteinen kassalle pankkivirkailijalle, joka voi olla kaupan asiakaspalvelualueella. Tämä raha on sitten siirrettävä BTC-myyjälle. Siirroille ei ole edellytyksiä, ja kuka tahansa voi tehdä sen ja missä tahansa Walmartissa.

Kuten aiemmin mainittiin, Bitcoin-myyjät voivat valita minkä tahansa käytettävissä olevan maksutavan, mukaan lukien Walmart2Walmart-rahansiirrot.

Joten tässä voit tehdä tämän-

Vaiheittainen opas

  1. Käyttäjän on hankittava Bitcoin-lompakko, jonka hän voi valita useista yrityksistä, jotka tarjoavat näitä palveluja.
  2. Sitten päästä peer to peer vaihtoon. Käyttäjän on löydettävä henkilö, joka on halukas vaihtamaan, ja järjestelmä yhdistää sijaintisi lähellä olevan alueen myyjien sijaintiin. Palvelut, kuten LocalBitcoins tai Paxful (palkkiot ovat täällä vähän kalliita), voivat olla hiljaisia ​​käteviä ja hyödyllisiä. Käyttäjällä on mahdollisuus ostaa BTC millä tahansa rahansiirtopalvelulla, mukaan lukien online-kiellon siirrot, Walmart-lahjakortit tai käteistalletukset, joihin Walmart2Walmart-siirrot kuuluvat myös.
  3. Käyttäjä valitsee ostettavien bitcoinien lukumäärän ja antaa rekisteröitymisen varten sähköpostin.
  4. Sitten hän valitsee käteistalletusten maksutavan. Tämän jälkeen hän näkee luettelon maksuvaihtoehdoista sivun vasemmalla puolella, josta hän löytää Walmart2Walmartin.
  5. Seuraavaksi hänen täytyy käydä lähimmässä Walmartissa tallettaa käteinen ja siirtää rahat myyjän Walmartille. Kaikki tarvittavat tiedot rahansiirtoon on lueteltu Paxfulissa.
  6. Kauppa vahvistetaan sitten lataamalla kuitti, jonka käyttäjä saa Walmartin kassasta.
  7. Kun kuitti on ladattu ja myyjälle näkyvä, hän vapauttaa BTC: n 3 tunnin kuluessa, ehkä jopa jopa 10 minuutissa. Se riippuu myyjästä.

Johtopäätös

Vaikka olemme vielä hieman kaukana Walmartista, että tosiasiallisesti myymme salauksia ja hyväksymme ne, on silti melko kätevää käyttää Walmartin palveluja Bitcoinin ostamiseen ja myymiseen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me