Hvad er en CopyFund?

Hvad er en CopyFund?

Ordet af social handel udvikler sig lynhurtigt og har for nylig set en anden tilføjelse til den række af muligheder, den tilbyder onlinehandlere i form af eToro CopyFunds. eToro har gjort sig bemærket som leder af innovation inden for social handel. Afsløringen af ​​CopyFunds i november 2016 var et yderligere skridt i at sikre sin plads i forkant med social handelsteknologi.

Hovedideen bag CopyFunds er at bringe onlinehandlere tættere på de investeringsmuligheder, der er tilgængelige for hedgefondinvestorer til en brøkdel af investeringsbehovet. Hver CopyFund består af en samling af investeringsinstrumenter, der er samlet omkring en idé, et tema, et marked eller en forudindstillet algoritme. eToro tilbyder i øjeblikket flere typer CopyFunds:

Top Trader CopyFunds

En Top Trader CopyFund er baseret på kopiering af et antal handlende (op til 50) valgt enten af ​​eToro-systemalgoritmen eller af eToros investeringsudvalg baseret på et bestemt sæt kriterier. I stedet for at gøre det hårde arbejde med at søge efter forhandlere og tildele midler til at kopiere dem individuelt med en Top Trader CopyFund, kan du simpelthen lade algoritmen gøre arbejdet for dig.

Robot

Hos eToro gør både menneske og maskine det hårde arbejde for dig!

eToro tilbyder i øjeblikket fire CopyFunds: Quarterly Gainers, Top Active Traders, Trending Traders Moderate Risk og Positive Copiers Trend. Når du vælger, hvilken fond du vil investere i, viser eToro bekvemt de forventede gevinster samt risikoscore for hver fond.

Quarterly Gainers ligner den sikreste investering. Det er baseret på kopiering af op til 50 handlende, der er valgt for deres ensartede gevinster i løbet af det sidste kvartal med lav risiko. Ved lige under 12% gevinster i løbet af de sidste 12 måneder og en risikoscore på kun 2, ser det ud som en meget solid investering. Fonden kalibreres hvert kvartal til at omfatte nye forhandlere, der passer til algoritmens kriterier og ekskluderer dem, hvis gevinster eller risikoscore ikke længere opfylder standarden. Tildelingen foretages baseret på gevinster, så topgevinster vil veje tyngre på CopyFunds samlede præstation, mens de med mindre resultater vil have en mindre indvirkning.

Top Active Traders synes at anvende meget af de samme kriterier som Quarterly Gainers CopyFund, med undtagelse af at fonden inkluderer nogle lidt mere risikable forhandlere og anvender et meget stramt Stop Loss, der straks udelukker enhver erhvervsdrivende, der aktiverer den. Igen med 19% gevinst i løbet af de sidste 12 måneder og en lav risikoscore på 2 er dette en anden meget levedygtig investeringsmulighed.

De sidste to CopyFunds eToro-tilbud er begge baseret på populær popularitet snarere end gevinster og styres af komité snarere end af en algoritme eller automatisk stoptab. Trending Traders Moderat Risk er den mest risikable af alle fire, inklusive handlende med risikoscore, der går helt op til 7. Det kan være sikrest at give det en glip, medmindre du har en appetit på risiko. Når alt kommer til alt viser fondens statistik i øjeblikket en gevinst på 60% i løbet af de sidste 12 måneder.

Pige på hangmat

eToro er en førende leder inden for den sociale handelsindustri, der henvender sig til forskellige investeringspræferencer.

Endelig vælger den positive kopimaskine Trend CopyFund handlende baseret på lignende kriterier med undtagelse af risikoscore, som er begrænset til 4. Det er værd at tage i betragtning, at disse to CopyFunds er baseret på popularitet blandt eToro-netværket og mange af de handlende inkluderet i dem har endnu ikke vist nogen langvarige resultater.

Market CopyFunds

I tilfælde af denne klasse af investeringsinstrumenter er det lidt af et mysterium, hvad “Copy” i CopyFund refererer til, da de næsten er identiske med klassiske investeringsfonde, idet de kombinerer en række markedsinstrumenter baseret på et fælles tema – ingen kopiering i sig selv involveret. Udvalget af disse Market CopyFunds er meget større end Top Trader-sorten, og de fleste af dem fokuserer på forskellige segmenter på aktiemarkedet, med nogle ETF’er, indekser og metaller kastes ind for mangfoldighed.

For eksempel kan man investere i en Big Banks CopyFund, der samler alle aktier i bankselskabet blandt eToros aktieudbud, eller i en CopyFund til mad og drikke, som … godt du får ideen.

Nogle af de mere interessante muligheder inkluderer en “Panic Mode” -fond, der går kort på de vigtigste globale indeks og lang på metaller, der grundlæggende er beregnet til at udnytte en markedssammenbrudssituation, hvor aktier kollapser, og investorer krypterer for sikre havne i stabil råvarer såsom ædle metaller. Dette er i teorien en god idé, selvom denne fond i øjeblikket projicerer en gevinst på -32% baseret på data fra de sidste 3 år, formodentlig fordi aktiemarkederne har været relativt velstående. Denne fond vil dog helt sikkert komme til nytte i en knivspids.

Alle Market CopyFunds styres af eToros investeringsudvalg, hvilket betyder, at instrumenterne vælges og kalibreres manuelt af markedseksperter snarere end algoritme på periodisk basis. Dette er sandsynligvis så tæt på klassisk administreret investering som social handel kommer, især i betragtning af at eToro har åbnet døren for partnere til at oprette deres egne CopyFunds, hvilket betyder, at traditionelle investeringsselskaber også har en chance for at blive involveret.

Yoni Assia - Innovator

Yoni Assia er administrerende direktør og grundlægger af den dynamiske sociale mægler, eToro.

CopyFunds fordele og ulemper

Når alt er sagt og gjort, er CopyFunds en administreret investeringsløsning for den sociale handelsmængde med alt hvad dette indebærer. Investering i en betyder, at du vil have meget lidt involvering i din investering, og at dine gevinster for det meste vil være langsigtede.

For dem der foretrækker denne noget mere old-school-investeringsform, og som ikke har haft råd til den overordnede investeringskapital, som de fleste traditionelle hedgefonde kræver, er CopyFunds en drøm. De fleste af dem er meget mindre risikable end et direkte marked eller handel med kopier og der er meget lidt aktiv beslutningstagning involveret.

Imidlertid vil mange handlende finde ud af, at denne investeringsmetode er mindre spændende end kopihandel, da den svinger balancen ved at bruge dine egne kløgt til at stole på en andens ekspertise. Nogle vil sige, at skønheden ved kopihandel er, at den efterlader lige nok ledelsesbeslutninger i hænderne på den kopierede forhandler, mens de overlader handelsbeslutninger til de kopierede forhandlere, og i tilfælde af CopyFunds er dette simpelthen ikke længere tilfældet.

Derudover er det nuværende adgangskrav til at investere i en eToro CopyFund $ 5000. Skønt dette er en brøkdel af det, der kræves af institutionelle hedgefonde, er det stadig et ret stort beløb, som ikke alle onlinehandlere har råd til. Tag dette i betragtning, når du beslutter, om CopyFunds er din kop te eller ej.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me