Sveitsin frangi heikkenee entisestään vihollista vastaan ​​- Nyt on aika kerätä USD / CHF: n pitkiä positioita

Hyvin lyhyt kaupankäyntiviikko, jolla on ohuet kaupankäynnin edellytykset, voi rajoittaa markkinoiden volatiliteettia lähipäivinä. Vaikka markkinoiden niukka likviditeetti voi lisätä odottamattomia markkinakatkoja, sen normaali vaikutus on markkinoiden rauhoittava vaikutus. Ellemme saa tällaista markkinahokkuutta tai erittäin voimakkaita vuodenvaihteen virtauksia, emme ehkä näe paljon markkinoiden liikkumista koko loppuviikon.

 

Jos pidät päivänsisäisestä kaupasta, tällaiset hiljaiset kaupankäyntiolosuhteet saattavat painaa tuloksia. Muistan edelleen, kuinka turhauttavaa ensimmäinen joulukuu oli, että vaihdoin forexia. Tuolloin markkinat olivat hyvin hitaat, varsinkin vuoden viimeisellä kaupankäyntiviikolla.

 

Maanantai oli suljettu vähittäiskaupan kaupankäynnin vuoksi. Monet suuret finanssikeskukset ovat edelleen suljettuina tiistaina. Keskiviikko ja torstai ovat normaaleja kaupankäyntipäiviä. Perjantaina Iso-Britannia ja Saksa suljetaan aikaisin, mikä tarkoittaa, että meillä on tällä viikolla vain kaksi täyttä kaupankäyntipäivää.

 

Joten miten voimme tehokkaasti käyttää viikkoa, joka voisi tuottaa rajoitettua markkinoiden liikkumista? Oletan, että matka jollekin trooppiselle saarelle voisi olla loistava, tai muuten hiihtoloma Alpeilla &# 128578; Mutta odota, ehkä voimme käyttää tätä mahdollisesti hiljaista aikaa parin pitkän aikavälin kaupan aloittamiseen. Lyhytaikaiset hintavaihtelut tai vaihteluväliin sidotut hintatoimet eivät pitkälti lähestymistapaan vaikuta suurelta osin. Pitkän aikavälin lähestymistapa voi kuitenkin hyödyntää tämän viikon markkinatilannetta saadakseen merkinnät hyviin hintoihin ennen vuotta 2017 palauttaa markkinoiden täydellisen likviditeetin.

 

Tarjoushinta USD / CHF

 

Pidän todella USD / CHF: n asetuksista. Tässä on parin päivittäinen kaavio:

 

USD / CHF päivittäinen kaavio

Viimeiset seitsemän pörssipäivää eivät ole voineet siirtää valuuttakurssia sen suuren sinisen kynttilän ulkopuolelle, josta härän lippu vedetään. Tämäntyyppinen hintahinta voi olla varoitus meille siitä, että yläreunan purkautuminen saattaa olla kortilla pian. Toinen positiivinen tekijä tälle parille on, että tämä viimeisten päivien konsolidointivaihe on todellakin korjaava luonne, ja myyjät eivät ole edes pystyneet laskemaan hintaa 20 EMA: han (20 päivän eksponentiaalinen liukuva keskiarvo). Soita sille mitä haluat, mutta tämä härkä lipun malli näyttää erittäin houkuttelevalta ja viittaa valuuttakurssin edelleen nousuun.

 

Joten miten voimme hyödyntää tällaista asetusta? No, on olemassa monia erilaisia ​​lähestymistapoja. Ensimmäinen olisi tulla markkinoille nykyiseen hintaan (1,02665) noin 200 pisteen pysäytyshäviöllä ja 200-300 pisteen ottovoitolla. Tämä ei tarjoa massiivista riski-palkkasuhdetta, mutta se tarjoaa suuren todennäköisyyden, joka hyödyntää vallitsevaa suuntausta. Voit tietysti säätää pysäytys- ja kohdematkoja omaan kaupankäyntityyliisi sopivaksi ja voit jopa jakaa sijaintisi pienempiin positioihin, joita hallitaan eri tavalla. Jälkimmäisen ajatus on antaa yhden aseman ajaa trendiä pidempään siltä varalta, että saamme erittäin suuren työntö korkeammalle. Toisilla paikoilla olisi pienemmät voittotavoitteet ainakin osittaisten voittojen saamiseksi, siltä varalta, että trendi kääntyy, ja myös kaikki voitot katoavat. Kun ensimmäinen kauppa (t) saavuttaa tavoitteensa, jäljellä olevat kaupat voidaan saattaa kannattavuudelle. Tällöin jäljellä olevan aseman pysäytyshäviö voidaan manuaalisesti jäljittää asiaankuuluvien heilahdusten alapuolelle, kunnes kauppa joko saavuttaa voittotavoitteensa tai kun hinattava stop loss häviää.

 

Toinen vaihtoehto olisi odottaa, että pari irtoaa yllä olevasta kaaviosta näkemästäsi härkä lipusta, ennen kuin se syöttää uusia paikkoja. Haluat todennäköisesti käyttää suurempaa stop lossia tässä tapauksessa. Tämän etuna on tietty vahvistus markkinoiden oikean suuntaan.

 

Taloudelliset katalyytit

 

Tämä viikko tarjoaa vähän tärkeitä uutisetapahtumia. Tiistai tarjoaa Yhdysvaltain keskuspankin kuluttajien luottamusnumerot klo 15.00 GMT. En odota massiivista markkinareaktiota tähän, mutta katsotaanpa, miten se menee.

 

Henkilökohtaisesti etsin jatkuvaa Yhdysvaltain dollarin vahvuutta. Haluan pysyä trendissä, joka on kauppiaan paras ystävä.

 

Toivottavasti nautit toistaiseksi tästä juhlakaudesta. Olen varmasti, vaikka en pidä kaikista kaupankäyntipäivistä. Oletan, että lyhyt tauko kaavioista ei kuitenkaan aiheuta haittaa.

Kaikki hyvää, ja kuten aina, onnea kaupankäynnissäsi!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me