EUR / USD krænker opadgående kanal – Et hurtigt salgssignal!

Det EUR / USD par lukket ved 1.20446, efter at have placeret et højdepunkt på 1.21009 og et lavt niveau på 1.20274. Det EUR / USD pair forlængede sine tab for den anden på hinanden følgende session mandag og faldt til under niveauet 1.2100 på trods af det risikofyldte markedssentiment. På trods af de stærkere økonomiske økonomiske data end forventet fra eurosiden er EUR / USD par viste stadig tab mandag på grund af den øgede styrke i den amerikanske dollar.

De amerikanske økonomiske udsigter forbedredes, efter at den amerikanske FDA godkendte en tredje coronavirus-vaccine lørdag. Vaccinen, udviklet af Johnson & Johnson fik godkendelse til brug i nødstilfælde, hvilket rejste håb om hurtig økonomisk genopretning. Administration af denne vaccine begynder på tirsdag, og forhåbentlig vil den bidrage til kampen mod coronavirus og i sidste ende hjælpe den amerikanske økonomi med at genåbne hurtigere. Dette håb har resulteret i en forbedring af de generelle udsigter for landet, hvilket øger efterspørgslen efter den amerikanske dollar og i sidste ende trækker EUR / USD priser til nedadrettede.

På datafronten steg fra den europæiske side den tyske Prelim-CPI for februar til 0,7% mod de forventede 0,5%, hvilket støttede euroen og begrænsede yderligere tab i EUR / USD par. Kl. 13:15 GMT kom den spanske fremstillingsindeks PMI med en stigning til 52,9 mod den forventede 52,1, hvilket også boostede euroen og begrænsede det nedadgående pres på EUR / USD par. Kl. 13:45 GMT kom den italienske fremstillingsindeks PMI ind. Det var i tråd med forventningerne på 56,9. Kl. 13:50 GMT blev den franske endelige fremstillingsindeks PMI annonceret. Det steg til 56,1 mod de forventede 55,0, hvilket øgede euroen og begrænsede eventuelle yderligere tab i EUR / USD par. Den tyske endelige fremstillingsindeks PMI, som blev frigivet kl. 13:55 GMT, forblev flad på 60,7. Kl. 14:00 GMT kom den endelige fremstillingsindeks PMI fra hele Eurozonen ind. Det var i tråd med forventningerne på 57,7. Den italienske Prelim-CPI for februar, som kom ind kl. 15:00 GMT, faldt til 0,1% mod de forventede 0,4%, idet den vejede på Euro og lægger yderligere pres på EUR / USD par.

Fra den amerikanske side, kl. 19.45 GMT, blev den endelige fremstillings PMI for februar frigivet. Det forblev fladt i tråd med prognosen på 58,6. Kl. 20.00 GMT kom ISI Manufacturing PMI for februar ind, hvilket indikerer en stigning til 60,8 mod de forventede 58,7, som understøttede den amerikanske dollar, og øgede tabene for EUR / USD par. I januar steg byggeforbruget også til 1,7% mod de forventede 0,7%, hvilket boostede den amerikanske dollar og tilføjede flere tab for EUR / USD par. I februar steg ISM’s fremstillingspriser til 86,0 mod de forventede 80,0, hvilket understøtter greenback og vejer på EUR / USD par.

Den amerikanske dollar var også stærk på grund af de bedre end forventede makroøkonomiske data fra USA mandag. På den anden side kaldte præsident for Den Europæiske Centralbank, Christine Lagarde, mandag coronavirus for et dobbelt økonomisk chok. Det har ramt økonomien ekstremt hårdt og har fremskyndet strukturelle ændringer, der vil transformere fremtidens økonomier og livsstil. Hun bemærkede også, at pandemien stadig vejede tungt for økonomierne, og at den endnu ikke var forbi, men hun erkendte, at der var gjort enorme fremskridt med vaccineteknologi, som har gjort det muligt for os at se lyset ved enden af ​​tunnelen. Disse kommentarer fra Lagarde påvirkede ikke valutaen. Således er den EUR / USD par forblev på et baisse spor og bogførte tab for dagen. I mellemtiden er tabene i EUR / USD valutapar forblev begrænset på grund af en vis svaghed i den amerikanske dollar, drevet af det seneste træk fra US Repræsentanternes Hus, ved at passere stimuluspakken på $ 1,9 billioner. Dette viste sig usundt for den amerikanske dollar og begrænsede yderligere tab i EUR / USD par.

SDDaily Tekniske niveauer:

Support modstand

1.2076 1.2098

1.2062 1.2106

1.2054 1.2120

Pivot Point: 1.2084 Markedet er bearish, men det handler på et betydeligt tilbageførsels- / supportniveau. Jeg forventer, at zonen mellem 1.1950 og 1.1980 holder på kort sigt. På lang sigt kan vi forvente, at markedet konsolideres på niveauet mellem 1,20 og 1,22. Lad os for øjeblikket fange en salgshandel under 1.2084 for hurtige 40 kerner. Held og lykke!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me