EUR / USD rikkoo ylöspäin suuntautuvaa kanavaa – nopea myyntisignaali!

EUR / USD pari suljettiin 1.20446: ssa, kun se oli asettanut ylin 1.21009: n ja alimman 1.20274: n. EUR / USD pair jatkoi tappiota toista peräkkäistä istuntoa varten maanantaina ja laski alle 1,2100-tason huolimatta markkinariskistä. Huolimatta odotetusti vahvemmista taloudellisista tiedoista euroalueelta, EUR / USD pari kirjasi edelleen tappioita maanantaina Yhdysvaltain dollarin vahvistuneen voimakkuuden vuoksi.

Yhdysvaltain talousnäkymät paranivat sen jälkeen, kun Yhdysvaltain FDA hyväksyi lauantaina kolmannen koronavirusrokotteen. Johnsonin kehittämä rokote & Johnson sai hyväksynnän hätäkäyttöön, mikä herätti toiveita talouden nopeasta elpymisestä. Tämän rokotteen antaminen alkaa tiistaina, ja toivottavasti se edistää taistelua koronavirusta vastaan ​​ja auttaa viime kädessä Yhdysvaltojen taloutta avaamaan uudelleen. Tämä toivo on parantanut maan yleisiä näkymiä, nostanut Yhdysvaltain dollarin kysyntää ja viime kädessä EUR / USD hinnat haittapuolelle.

Tietopuolella saksalaisen helmikuun alustava kuluttajahintaindeksi nousi helmikuussa 0,7 prosenttiin verrattuna odotettuun 0,5 prosenttiin, mikä tuki euroa ja kattoi mahdolliset uudet tappiot EUR / USD pari. Klo 13.15 GMT tuli esiin Espanjan valmistavan PMI: n, joka nousi 52,9: een odotettua 52,1: tä vastaan, mikä myös lisäsi euroa ja rajoitti alaspäin suuntautuvaa painetta. EUR / USD pari. Klo 13.45 GMT saapui Italian Manufacturing PMI. Se vastasi odotuksia 56.9. Kello 13:50 GMT ilmoitettiin Ranskan Final Manufacturing PMI. Se nousi 56,1: een odotettuun 55,0: een nähden, mikä nosti euroa ja rajoitti mahdolliset uudet tappiot EUR / USD pari. Saksan Final Manufacturing PMI, joka julkaistiin kello 13.55 GMT, pysyi tasaisena 60.7: ssä. Klo 14.00 GMT saapui koko euroalueen lopullinen valmistusliittymä. Se vastasi 57,7: n odotuksia. Italian helmikuun alustava kuluttajahintaindeksi, joka tuli kello 15.00 GMT, laski 0,1 prosenttiin odotettuun 0,4 prosenttiin nähden, painoi euroa ja lisäsi painetta EUR / USD pari.

Yhdysvaltojen puolelta julkaistiin helmikuun lopullinen valmistusliittymä kello 19.45 GMT. Se pysyi tasaisena ennusteen 58,6 mukaisesti. Klo 20.00 GMT saapui helmikuun ISM Manufacturing PMI, mikä osoitti nousun 60,8: een verrattuna Yhdysvaltain dollaria tukevaan ennustettuun 58,7: een. EUR / USD pari. Tammikuussa myös rakennusmenot nousivat 1,7 prosenttiin odotettua 0,7 prosenttia vastaan, mikä nosti Yhdysvaltain dollaria ja lisäsi tappiota EUR / USD pari. Helmikuussa ISM: n valmistushinnat nousivat 86,0: een odotettuun 80,0: een nähden, mikä tukee dollaria ja painaa EUR / USD pari.

Yhdysvaltain dollari oli vahva myös Yhdysvaltojen maanantaina odotettua parempien makrotaloudellisten tietojen vuoksi. Toisaalta maanantaina Euroopan keskuspankin presidentti Christine Lagarde kutsui koronavirusta kaksinkertaiseksi taloudelliseksi shokiksi. Se on vaikuttanut talouteen erittäin voimakkaasti ja nopeuttanut rakennemuutoksia, jotka muuttavat tulevaisuuden talouksia ja elämäntapoja. Hän totesi myös, että pandemia painoi edelleen voimakkaasti talouksia ja että se ei ollut vielä ohi, mutta hän myönsi, että rokoteteknologiassa on tapahtunut valtavaa edistystä, jonka ansiosta voimme nähdä valon tunnelin päässä. Nämä Lagarden kommentit eivät vaikuttaneet valuutkaan. Siten EUR / USD pari pysyi laskusuuntaisella radalla lähettämällä tappioita päivälle. Samaan aikaan tappiot EUR / USD valuuttapari pysyi rajallisena johtuen Yhdysvaltain dollarin heikkoudesta, joka johtui Yhdysvaltain edustajainhuoneen viimeisimmästä toimenpiteestä, kun se läpäisi 1,9 biljoonan dollarin elvytyspaketin. Tämä osoittautui epäterveelliseksi Yhdysvaltain dollarille ja rajoitti mahdolliset uudet tappiot EUR / USD pari.

SDDaily Tekniset tasot:

Tukea vastarintaa

1.2076 1.2098

1,2062 1,2106

1.2054 1.2120

Pivot Point: 1.2084 Markkinat ovat laskusuunnassa, mutta ne käyvät kauppaa merkittävällä käänteisellä / tukitasolla. Odotan vyöhykkeen 1.1950 ja 1.1980 välisen pysyvän lyhyellä aikavälillä. Pitkällä aikavälillä voimme odottaa markkinoiden vakiintuvan tasolle 1,20 ja 1,22. Otetaan toistaiseksi alle 1.2084: n myyntikauppa nopeasti 40 pistettä varten. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me