Guld daglig prognose – handel sidelæns fortsætter, støtte til et breakout

Godmorgen, handlende.

Under mandagens asiatiske handelssession kunne de gule metalpriser ikke udvide deres vinderserie tidligt på dagen. GULD faldt lavere omkring $ 1.724-niveauet primært på grund af det positive markedssentiment udløst af gennemgangen af ​​de seneste amerikanske stimulusforanstaltninger. Det skal bemærkes, at den amerikanske præsident Joe Biden underskrev $ 1,9 billioner stimuluspakken i lov i sidste uge, som fremskyndede renter på benchmark 10-årige sedler opad. Stigningen i statsobligationsrenterne blev betragtet som en af ​​nøglefaktorerne, der underminerede guldpriserne.

I mellemtiden holder den fortsatte optimisme med hensyn til det amerikanske økonomiske opsving fra COVID-19 såvel som Kinas detaljerede detailsalg af detailsalg og industriproduktion, hvilket antyder det bemærkelsesværdige opsving i verdens næststørste økonomi, markedssentimentet upbeat, hvilket igen falder den sikre havnefterspørgsel på markedet og bidrager til tabet af det gule metal.

I modsætning til dette undersøger den langvarige kamp mellem USA og Kina risikoen for stemningen, som muligvis giver noget støtte til det sikre havneguld. I skrivende stund handles de gule metalpriser i øjeblikket til 1.726,88 og konsolideres i intervallet mellem 1.724,33 og 1.734,08.

Markedshandelsstemningen lykkedes at udvide sin positive resultater tidligt på dagen og blinker stadig grønt på dagen som det positive udseende af S&P 500 Futures har en tendens til at fremhæve den risiko-følelse. Årsagen kunne være bundet til de positive kommentarer fra den amerikanske præsident Joe Biden og AstraZenecas afvisning af påstande om, at vaccinen forårsager blodpropper.

På datafronten, Kinas januar-februar-salgssalg, blev antallet 33,3% mod + 32,0% forventet og + 4,6% tidligere, med industriproduktion året før + 35,1% og + 30,0% forventet og + 7,3% tidligere . I mellemtiden var fast investeringsår uændret uændret på 35,0% mod + 40,0% forventet og + 2,9% tidligere. På tværs af havet spillede den amerikanske stimulus og håb om mere finanspolitisk lettelse også sin største rolle i understøttelsen af ​​markedets handelsstemning. Også understøttelse af stemningen kunne være chatterne, at Tokyo ikke leder efter en udvidelse af den virusledede nødsituation. På den måde begrænser den positive tone omkring markedssentimentet gevinsterne i guldpriserne.

På trods af det risikofyldte humør forlængede den brede amerikanske dollar sin tidligere session-vinderække og tog yderligere bud på dagen, muligvis på grund af de positive amerikanske data, der blev offentliggjort på fredag ​​- Producentprisindekset (PPI) steg 0,5% måned-til-måned i februar, i tråd med prognoser. Det voksede 2,8% år-til-år mod prognosen på 2,7%. Kernens PPI steg 0,2% måned-til-måned og 2,5% år-til-år. Dette blev betragtet som en af ​​de vigtigste faktorer, der understøtter den amerikanske dollar. I mellemtiden giver de voksende markedsindsatser vedrørende hurtigere amerikansk økonomisk opsving fra pandemien også yderligere støtte til den amerikanske dollar. Gevinsterne i den amerikanske dollar blev set som en af ​​nøglefaktorerne, der holdt låget på eventuelle yderligere gevinster i guldpriserne, da prisen på ædle metaller er omvendt relateret til prisen på den amerikanske dollar. Den amerikanske dollar steg 0,1% mod yen til 109,125 yen og drev tæt på den højeste siden juni 2020.

Andetsteds kunne tabene på guldpriserne være kortvarige eller midlertidige, da de langvarige bekymringer mellem USA og Kina undersøger det risikofyldte humør med det kommende besøg af den amerikanske udenrigsminister Antony Blinken i Asien midt i det friske Kinesisk-amerikansk tudling.

I mangel af væsentlige data / begivenheder på dagen vil markedshandlerne holde øje med bredere markedsrisikostilling og USD-kursdynamikken, hvilket kan give nogle handelsmuligheder fremover.

Guld daglig prognose - handel sidelæns fortsætter, støtte til et breakout

Daglig support og modstandS1 1658.18

S2 1688,49

S3 1708

Pivot Point 1718.8

R1 1738,31

R2 1749,11

R3 1779,42

GULD fortsætter med at handle med en neutral bias på 1.723 og udviser en stærk bullish retracement over supportniveauet på 1.722. På den højere side kan den bullish crossover på 1.739 udvide yderligere købstrend indtil 1.754 niveau. Det ædle metalguld er for nylig krydset over 50 perioder EMA, hvilket tyder på en bullish bias. I dag kan køb ses fra 1.723 til 1.739 niveau. MACD og RSI neutral en købstrend i dag; derfor kan ædle metaller stige yderligere højere indtil 1.739. Held og lykke!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me