MyCointainer anmeldelse: Den ultimative indsats- og masternode-platform

At komme i gang med kryptohandel kan være lidt udfordrende, især hvis du ikke har nogen handelsbaggrund fra aktier eller valutamarked. At generere betydelige overskud er heller ikke en tur i parken. Uanset om du er nybegynder eller ekspert, kan du let sprænge din konto på grund af den høje volatilitet, der er beskrevet i kryptokurver

Ikke desto mindre er der andre smarte måder at tjene betydelige overskud på kryptovaluta bortset fra bare det traditionelle køb og salg højt. En sådan måde at tjene smart på med kryptohandel er igennem Bevis for stakmønter, også kaldet udbyttebetalende kryptovalutaer, der handles på POS-platforme som MyCointainer. I denne henseende vil denne gennemgang dykke ned i MyCointainer, der analyserer dens nøglekoncepter.   

MyCointainer Oversigt 

MyCointainer er online automatisk staking og masternode platform der genererer fortjeneste for kryptohandlere i form af ‘stakes’. MyCointainer krediterer sig selv for at være den nemmeste og sikreste måde at satse på og optjene Proof-of-Stake-kryptovaluta. Platformen er en simpel alt i en platform, der giver brugerne mulighed for at vælge deres PoS-mønter og få indsatsbelønninger fra flere kryptoaktiver på én gang. Platformen tilbyder også avanceret automatisk indsats, men for udvalgte altcoins. 

Hvad er bevis for indsatsmønter?   

Lad os starte med at definere Proof of Stake (PoS) i kryptokurver. PoS er et interessant koncept, der gør det muligt for en person at udvinde eller validere bloktransaktioner baseret på de mønter, han eller hun har. I det væsentlige betyder dette simpelthen, at minearbejdere, der ejer flere kryptomønter, har mere minekraft. PoS blev oprettet som et alternativ til Proof of Work (PoW), som var den oprindelige konsensusmekanisme i Bitcoin og hele blockchain-teknologien. 

Problemet med PoW er, at det kræver minearbejdere at have enorme hashing-kræfter, som kun kan opnås gennem enorme mængder energi, der kan være dyre og dermed reducere fortjenstmargenerne. PoS er en fremragende løsning på det enorme strømforbrug, da det giver minekraft baseret på procentdelen af ​​mønter, som en minearbejder har. Proof of Stake (PoS) er også mindre tilbøjelige til hackingangreb, da netværksstrukturen gør det næsten immunt for mineangreb. 

Bevis for indsatsmønter er baseret på PoS-konsensusmekanismen. Det bedste ved PoS-mønter er, at det giver møntindehavere bæredygtighed og reel værdi takket være udbytte opnået ved at lægge deres mønter på en indsats- og masternode-poolplatform som MyCointainer.  

Hvordan fungerer MyCointainer? 

MyCointainer fungerer grundlæggende fra indsatser og masternode-kørsel. Kernen i MyCointainer er indsatsbassinet, hvilket er belønningsinfrastrukturen, der gavner enhver bruger, der har sat sine / sine mønter, selv dem med et lille antal mønter. Platformen er i stand til automatisk at generere adgang til delte masternoder, hvor hver belønning kanaliseret til stablere er underlagt sammensat interesse. Normalt er afkastet baseret på hver møntkonsensusregel og varierer normalt fra 1% til 149%. Mens de fleste investeringer ikke har nogen belønningsgebyrer, får nogle en belønning på op til 9%. Alle gebyrer er normalt gennemsigtige, og brugerne kan se dem på deres dashboards. 

Hvad der får MyCointainer til at skille sig ud fra resten af ​​indsats- og masternode-platformene, er at enhver bruger gavner selv dem med begrænsede mængder mønter. Også hver belønning er underlagt sammensat rente, og jo længere du spiller dine mønter, jo flere belønninger tjener du. Med et sådant system kan indehavere af digitale aktiver let og effektivt øge deres fortjeneste uden meget besvær – bare at være en del af et staking-samfund.  

MyCointainer i øjeblikket bakker op over 40 forskellige digitale aktiver, hvor antallet forventes at stige i de kommende dage. Nogle af de understøttede aktiver inkluderer blandt andet Divi Coin, Energi, Rupaya, Polis, BitBay, Monetary Unit Neblio. Platformen integrerer også delt masternodeteknologi, som grupperer folk sammen i et segment, så de let kan investere sammen for sikkerhedsbeløbet.    

Sådan tjener du belønninger med MyCointainer? 

At tjene belønninger på MyCointainer er ligetil. Først starter du med at deponere en kryptomønt efter eget valg på din MyCointainer-indsatsadresse. Udsætningen begynder automatisk efter deponering af mønten. Når investeringen foregår automatisk, krediteres fremtidige belønninger og føjes til din saldo. 

Hele processen med tjener passivt gennem MyCointainer er skalerbar, gennemsigtig og verificerbar. Hver deltager i indsatspuljen får en klar kopi af alle indsatser – Id-transaktioner og belønninger. Udviklerne søger også at lancere en løsning, der kan hjælpe investorer med at adskille deres belønninger baseret på dem, der kommer fra indsatsen, og dem der kommer fra Masternodes.

Fordel ved MyCointainer 

MyCointainer udnytter Proof of Stake-teknologien til at give brugerne mulighed for at tjene på møntindsatsen. Brugere lægger deres mønter som validatorer på platformen og får igen belønninger for deres investering. Platformen har flere fordele, der er beskrevet nedenfor: 

  • Brugervenlig grænseflade – MyCointainer har en instinktiv, brugervenlig grænseflade, der kan bruges af både nybegyndere såvel som erfarne kryptohandlere. Nu er meget ekspertise nødvendig, når man styrer mønter eller investerer ved hjælp af platformen 
  • FIAT til Crypto gateway – Brugere kan nemt købe krypto med FIAT på MyCointainer.
  • Adgang til delte masternoder – Brugere kan få adgang til delte masternoder, der involverer en bred vifte af mønter. Hver belønning er også underlagt sammensatte renter; derfor har brugerne en glimrende mulighed for at forbedre deres indtjening.    
  • Direkte interesse – MyCointainer tilbyder også direkte interesse i belønningerne, så brugerne kan generere mere overskud.  
  • Gebyrer, der opkræves for brug af platformen, anvendes kun på genererede belønninger, hvilket giver brugerne mulighed for at tjene mere overskud. 
  • MyCointainer Power – Abonnementsbaserede tjenester til smarte stakere, der ønsker at give afkald på deres gebyr baseret på et månedligt abonnement.
  • Automatisk stabling – Med MyCointainer gør du næppe noget, og du kan glemme handelsstrategier eller gennemføre markedsanalyser. Du behøver kun at indbetale din investering, tilbageholde og trække ud. Alt andet håndteres automatisk af platformen. Læn dig tilbage og se din balance vokse. 
  • Reguleret – Platformen er reguleret af Financial Intelligence Unit (FIU) og har licens (nr. FVR000557 og FRK000469) til at levere tjenester til udveksling af en virtuel valuta mod Fiat- og tegnebogshåndtering. Dette sikrer brugerne sikkerhed for deres mønter. 
  • Fordele ved medlemmer af samfundet der hjælper med at vokse MyCointainer.
  • Du får 20% af hver belønning, som din henvisning har under “Henvis en ven” -systemet.  

Er dine midler SAFU?

MyContainer sikrer det højeste niveau af sikkerhed for midler, der deponeres af brugerne via en KYC / AML-overholdelsesstruktur. Verificerede brugere er i stand til at deponere, trække og placere ethvert acceptabelt token på platformen, der giver et sikkert miljø for brugere over hele kloden. MyContainer sikrer også det højeste sikkerhedsniveau for brugerne gennem deres dobbeltkontrolsystem på alle transaktioner afsluttet på platformen. 

Digitale aktiver opbevares i kolde tegnebøger for at minimere enhver trussel fra hackere, og mønter overføres kun under transaktioner. I tilfælde af en nødsituation er MyContainer-brugere beskyttet af SAFU-fonden, Secure Asset Fund for Users.

Konklusion

MyCointainers mission er at vokse et samfund af kryptoentusiaster for at give medlemmerne mulighed for passivt at tjene en stabil indkomst uden meget besvær eller handelsrisiko. Hver belønning er også underlagt sammensatte renter; således er brugerne i stand til at tjene endnu mere indkomst sammenlignet med, hvis de kun kunne investere. MyCointainer er det bedste valg for kryptohandlere, der ønsker passivt at tjene penge eller vokse deres digitale aktiver uden megen risiko. Tilmeld dig i dag, og lad dine penge arbejde for dig.    

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me