Suosituimmat lompakot, jotka tukevat Polkadotia

Polkadot (DOT) on uuden sukupolven lohkoketju, joka on suunniteltu mahdollistamaan arvon, datan ja tiedon siirtäminen usean lohkoketjun yli luotettavissa ekosysteemeissä. Polkadotilla on ainutlaatuinen moniketjuinen vaihto- ja käännösarkkitehtuuri, jonka avulla eri lohkoketjut voivat kommunikoida ja yhdistää tietokoneresursseja turvallisuuden lisäämiseksi.

Siitä lähtien, kun Ethereum-hankkeen perustaja Gavin Wood perusti sen vuonna 2016 ja että projekti käynnistettiin viime vuonna, Polkadotista on kasvanut salakirjoitusteollisuuden huippukilpailija. Kolikko on kymmenen suurimman kryptovaluuttahankkeen joukossa markkina-arvon mukaan, eikä se näytä hidastuvan, kun se lisää uusia ominaisuuksia. 

Ihmisille, jotka haluavat, että salkkuissaan on Polkadot (DOT) -merkkejä, on olemassa melko monta ylälompakkoa, jotka tukevat Polkadotia. Tämä viesti tarjoaa korkean tason helposti luettavan oppaan neljään parhaimpaan Polkadot-lompakkoon.

1. Polkawallet 

Polkawallet on mobiililompakko, joka on suunniteltu erityisesti Polkadot-ekosysteemille, mukaan lukien #Substrate, Laminar, Kusama, Acala ja mahdollisesti muut kolikot, jotka käyvät luonnollisesti Polkadotilla. Polkawallet tarjoaa ketjujen välisen pääsyn DOT-tunnuksillesi ja auttaa myös hallitsemaan tunnuksiasi samalla kun osallistut panostamiseen ja hallintaan sovelluksessa.

Polkawallet on saatavana iOS- ja Android-sovelluksina, siellä on myös Android APK-tiedosto teknisesti taitavammille käyttäjille. Polkawallet on toiminnallisesti kuuma lompakko, mutta siinä käytetään ainutlaatuista offline-kylmäallekirjoitusmallia, joka yhdistää helpon pääsyn Internetin kautta verkkoon eristettyihin yksityisiin avaimiin, joiden avulla voit allekirjoittaa tapahtumat offline-tilassa QR-koodilla. Parasta on, että käyttäjät säilyttävät yksityisten avaimiensa täyden omistuksen, eikä sinun tarvitse koskaan huolehtia siitä, että Polkadot-tunnuksesi varastetaan siltä osin kuin yksityisiä avaimiasi ei vaaranneta.

Avainominaisuudet

Yhden vilkaisun näkymä omaisuustiedoista: voit helposti tarkastella tietoja DOT-tunnuksistasi ja tietää yhdellä silmäyksellä siirrettävän, lukittavan, varatun ja sidotun määrän

Saumattomat siirrot & kuitit: voit helposti siirtää DOT-tunnukset mihin tahansa verkon tiliin. Voit lähettää kirjoittamalla vastaanottajan osoitteen tai skannaamalla QR-koodin. Vastaavasti DOT-tunnusten vastaanottaminen on yhtä helppoa ja voit tarkistaa, ovatko tunnukset lähetetty tai vastaanotettu, tarkastelemalla ketjun reaaliaikaisia ​​tietoja.

Sisäänrakennettu sosiaalinen elpyminen: Salauslompakolle pääsyn menettäminen voi olla tuhoisa, koska kadonneiden kolikoiden palauttaminen on usein mahdotonta. Polkawalletilla on kuitenkin merkittävä sosiaalinen palautusjärjestelmä, jonka avulla voit käyttää sosiaalisen median tiliä palauttamaan kadonneet lompakot.

Käyttäjäystävällinen panostus: Polkawalletilla on intuitiivinen muotoilu, jonka avulla käyttäjien, validoijien ja nimittäjien on helppo osallistua yksimielisyyteen. Lompakko sisältää myös yksinkertaiset kaaviot validointianalyysiä varten ja yksinkertaiset komennot muun muassa joukkovelkakirjojen kytkemiseen / purkamiseen, ohjaimen vaihtamiseen, maksuun tai nimittämiseen

2. Polkadot.JS-selainlaajennus

Ihmisille, jotka haluavat tallentaa DOT-tunnuksia muuhun kuin mobiilisovellukseen, Polkadot.js-selainlaajennus on kunnollinen vaihtoehto. Polkadot.js-selainlaajennus on avoimen lähdekoodin, ei-vapausrangaistus, lompakko, jonka avulla voit tallentaa ja käyttää DOT-tunnisteihisi liittyviä tietoja Chrome- tai Firefox-selainkäyttöliittymässä. 

Koska olet selainlaajennus, sinun ei tarvitse siirtyä mihinkään verkkosivustoon tai verkkosovellukseen, mutta sen avulla voit käyttää ja hallita Polkadot-tilejäsi, kun olet vuorovaikutuksessa DApps-selaimen kanssa, jotta voit injektoida tilejä tai allekirjoittaa tiettyjä tapahtumia. Parasta on, että laajennus voi allekirjoittaa tapahtumia paljastamatta tietoja DOT-salkustasi DApps: lle.

 Polkadot.js-selainlaajennuksen merkittävä rajoitus on, että se ei tarjoa kaikkia lompakon ominaisuuksia. Et ehkä voi nimetä validointilaitteita, osallistua panostusprosessiin tai suorittaa monimutkaisia ​​komentoja.

3. Ledger Hardware -lompakot

DOT-tunnusten tallentamisen mobiililompakkoihin ja selainlaajennusten käyttämisen lisäksi Ledger Wallet tukee nyt DOT-tunnuksia ihmisille, jotka haluavat lisäsuojaustason, jonka laitteistolompakot tarjoavat salausvaluutan tallentamiseen. Ledger-lompakko DOT-tunnusten tallentamiseen on luultavasti turvallisin tapa tallentaa Polkadot, koska se auttaa pitämään rahakkeesi kylmävarastossa. 

Ledger Nano X- ja Ledger Nano S -laitteistot tukevat nyt Polkadot-sovelluksen asennusta DOT: n hallitsemiseksi Polkadot-web-lompakolla. Ledgerin laitteistot ovat laitteistolompakoita, joiden avulla voit tallentaa tunnukset ja yksityiset avaimet kylmäsäilytykseen erilliselle laitteelle, joka ei ole yhteydessä Internetiin.

Voit asentaa Polkadot Ledger -sovelluksen Ledger Live’s Manager -sovelluksen avulla ja voit käyttää mitä tahansa yhteensopivaa kolmannen osapuolen lompakkoa rahakkeiden hallintaan. Ledger-lompakon avulla voit myös suorittaa kaikenlaisia ​​tapahtumia, panostaa DOT-tunnuksiasi ja osallistua hallintoprosessiin.

Suurin myyntipiste, kun DOT-tunnuksia varastoidaan Ledger-laitteistolompakkoihin, on kylmäsäilytysratkaisun tarjoaman turvallisuuden laatu. kuitenkin, suurella voimalla on suuri vastuu ja sinun kannattaa hyödyntää monia Ledgerin luonnollisesti tarjoamia turvaominaisuuksia ja lompakon palautusmahdollisuuksia. 

Ledger-lompakossa on ainutlaatuinen palautuslause, jonka avulla voit saada takaisin käyttöoikeutesi varoihisi, vaikka menetät lompakon. Jos kuitenkin menetät palautuslausekkeesi, lompakoiden palauttaminen on käytännössä mahdotonta, ja kaikki lompakon varat menetetään ikuisesti.

4. Peloton lompakko 

Soramitsun kehittämä Peloton lompakko on toinen hieno lompakko Polkadot-rahakkeiden tallentamiseen. Lompakko on mobiililompakko, joka toimii sekä iOS- että Android-alustoilla, ja se olisi mahdollisesti integroitu Polkaswap DEX: ään. Fearless-lompakko on ei-vapausrangaistus-lompakkosovellus, joka ei tallenna tilitietojasi sisällöntuottajien kanssa. pikemminkin kaikki Polkadot-merkkeihisi liittyvät tiedot tallennetaan laitteen yksityiseen sovellustilaan.

Peloton lompakko on suunniteltu erityisesti käyttäjäystävälliseksi ja tarjoaa silti teknisesti taitavalle käyttäjälle edistyneitä ominaisuuksia. Peloton lompakko on edelleen kehitystyössä, ja tulevissa versioissa on panostusominaisuudet, hallinto, maksut ja luottokorttiostot. 

ominaisuudet

Ketjun välinen tilin luominen: Pelottomalla lompakolla voit luoda tilejä Polkadot-, Westend- ja Kusama-protokollille sekä muille kryptovaluuttaverkostoille, jotka tukevat sr25519-, ed25519- ja ECDSA-algoritmeja. Vastaavasti voit tuoda vanhemmat Polkadot-, Westend- ja Kusama-tilit pelottomaan lompakkoon muistisivullasi. JSON-tiedosto tai siemenlauseet.

Biometrinen todennus: Peloton lompakko on mobiilisovellus, ja se tarjoaa sinulle paremman suojauksen, joka hyödyntää laitteen sisäänrakennettuja turvaominaisuuksia. Voit esimerkiksi asettaa kuusinumeroiset PIN-koodit tai käyttää sormenjäljen tai kasvojentunnistuksen biometristä todennusta.

Dynaaminen tilinhallinta: Peloton lompakko antaa sinun myös luoda ja hallita useita Polkadot-lompakoita sovelluksessa. Voit luoda useita tilejä, nimetä ne uudelleen haluamallasi tavalla, järjestää ne uudelleen tai poistaa ne. Voit myös viedä tilisi muihin lompakkoihin JSON-, muisti- tai siemenlauseilla.

Kattavat lompakon toiminnot: Peloton lompakko tarjoaa myös kattavat lompakon toiminnot, jotta voit tarkastella DOT-saldojasi ja tunnistaa jäädytetyt, lukitut, varatut, lunastettavat, sidotut ja sitomattomat tunnukset yhdellä silmäyksellä. Saat myös nähdä saldosi sekä salauksen että fiatin ekvivalentteina (USD).

Vastaavasti käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa DOT-tunnuksia käyttämällä tilinsä osoitteita tai QR-koodeja. Käyttäjät voivat tarkastella yhteenvetoa ja yksityiskohtaista näkymää tapahtumahistoriasta, ja lompakossa näkyy eksistentiaalinen talletus osoittaakseen, ettet vahingossa mitätöi lompakkoasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me