Miksi useammat pelaajat valitsevat tronin Ethereumin sijasta

Vuoden 2019 tutkimus analyysiyritys Dapp Review osoitti maailmalle, että Tron-verkon kautta kävi 1,6 miljardia dollaria toimintaa 432 000 käyttäjän ansiosta, joiden lompakon osoite vaihtaa arvoa keskenään. Vieläkin kertomaisempaa on se, että 64% kaikista Tron-verkon tuolloin olemassa olevista hajautetuista sovelluksista on olemassa vain pelaamisen helpottamiseksi. Jotkut pelit ovat yhtä yksinkertaisia ​​kuin antaa käyttäjien lyödä vetoa digitaalisista koirakilpailuista. Toiset sisältävät paljon enemmän ominaisuuksia, tarinoita ja pelielementtejä, ja ne lupaavat 100 kertaa pelaajan alkuperäisen vedon.

Pelityypistä riippumatta on kyse siitä, että yhä useammat pelaajat päättävät käyttää Tron-verkkoa Ethereumin ja muun altcoinin kautta, joka ruokkii heidän uhkapelihalujaan.

Kuinka muut altcoiinit pinoavat

Vaikka Ethereum on markkina-arvon mukaan toiseksi arvokkain estoketju maailmassa, pelaajat alkoivat siirtyä pois siitä vuoden 2018 lopussa korkeiden transaktiomaksujen vuoksi. Siksi suurimman osan vuodesta 2019 Ethereum jäi jälkeen Tronista ja EOS: sta sen suhteen, että rahanpesuun liittyvien hajautettujen sovellusten verkon kautta kulkeva tapahtumamäärä oli hyvin pieni. Vain 4 miljoonaa dollaria päivittäistä vetoihin liittyvää määrää kävi läpi Ethereumin lohkoketjun viime vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.

Vertaa sitä EOS-lohkoketjuun, joka on kutsuttu kolmannen sukupolven lohkoketjuksi, joka on tarkoitettu parantamaan skaalautuvuutta ja tapahtumien nopeutta koskevia kysymyksiä, jotka vaivaa muita lohkoketjuja, kaikki halvemmalla. EOS tuotti lähes 15 miljoonaa dollaria päivittäistä rahapelitoimintaan liittyvää määrää, mikä on melkein neljä kertaa enemmän kuin mitä Ethereum-lohkoketju käsitteli, mutta silti selvästi jäljessä Tron-verkon läpi käyneet 102 miljoonaa dollaria.

Tekninen syy Tron saa höyryä

Tron on ylpeä siitä, että on nopea, mutta huipputason lohkoketjun luominen on muutakin kuin pelkkä tapahtumanopeus ja maksut. Kyse on siitä, että ajatuksesta rakentaa hajautettuja sovelluksia estoketjuusi tuottoisammaksi kuin muilla estoketjuilla. Tron-säätiö tunnusti mahdollisuuden kehittää Tron-verkkoa varhaisessa vaiheessa.

Säätiö päätti tehdä todella houkuttelevaksi saada Ethereumin kehittäjät siirtymään Tron-verkkoon. He käynnistivät kehittäjäohjelman, joka sai heidät toteen Tronin vivahteisiin ja osoittivat kaikille, kuinka kannattavaa verkon rakentaminen voisi olla tulevaisuudessa. Monet päättivät vaihtaa, ja nyt Tron-verkon parhaat hajautetut pelisovellukset tuovat säännöllisesti miljoonia dollareita päivässä tapahtumamäärään.

Kaupan määrän kasvu on iso juttu kaikille verkostoa tukeville voittoa tavoittelemattomille säätiöille, koska yksityissijoittajien silmissä se osoittaa, että blockchainin kirjaimellinen arvo tai käyttötapaus on täysin pätevä.

Yhä useammat pelaajat käyttävät Tronia, koska pelit ovat turvallisia, ne antavat pelaajille oikeudenmukaiset mahdollisuudet voittaa, ja viime kädessä verkosto tekee hyvää työtä kehittäjien palvelemiseksi.

Riittääkö Ethereumin 2.0-päivitys ykköspaikan saavuttamiseksi?

Ethereumin verkon on tarkoitus päivittää jonkin aikaa tämän vuoden heinäkuussa. Ylöspäin on, että päivityksessä otetaan käyttöön panostamisen käsite. Kuka tahansa, jolla on merkittävä määrä ETH-rahakkeita, voi panostaa kolikoita takaisin verkkoon turvaamaan sen vastineeksi osingosta. Kolikoiden panosta valitsevien henkilöiden on varmasti punnittava riski ja palkkio päättäessään osallistumisesta. Vastineeksi ETH-rahakkeiden omistamiseen liittyvän riskin ottamisesta ja sitoutumisesta verkon omistamiseen sijoittajat ansaitsevat osinkoa ja tuottoa ETH-rahakkeina.

Tällä tavalla päivitys hyödyttää varmasti käyttäjiä. Vankka panostusalusta ei kuitenkaan välttämättä takaa, että Tron-verkossa tällä hetkellä työskentelevät kehittäjät päättävät vaihtaa takaisin ja tuoda peliideoihinsa liittyvän tapahtumamäärän takaisin Ethereumiin. Jos Ethereum haluaa haastaa Tronin nimenomaan uhkapelien määrän suhteen, pelien on oltava palkitsevampia pelaajille, useampia näistä peleistä on oltava olemassa ja lopulta yhä useamman kehittäjän on aloitettava palaaminen Ethereumiin.

Onko kaikki nämä asiat todella tapahtuneet, on vielä nähtävissä. Varmaa on kuitenkin se, että niin kauan kuin uhkapeli toimii hajautetun tekniikan toteuttamiskelpoisena tapana, blockchain-verkkojen välinen sota kuumenee edelleen, ja se on viime kädessä hyvä pelaajille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me