Uhkapelit, pelit Väitetysti ajaa Ethereumia, Tron-arvo korkeampi

Näyttää siltä, ​​että altcoins Tron ja Ethereum voivat kukin kiittää pelaajia ja pelaajia merkittävistä lisäyksistä, joita molemmat verkot näkevät päivittäin aktiivisten käyttäjien määrässä, joka avaa lompakot molemmilla alustoilla. Tämä blockchain-analyysiyrityksen DappRadarin raportin mukaan.

Ethereum-verkkoon yhdistetyillä ainutlaatuisilla lompakkoilla päivittäisten aktiivisten käyttäjien määrä on kasvanut 82% tänä vuonna verrattuna vuosi sitten. Tron toisaalta näkee myös huomattavan määrän aktiivisten ainutlaatuisten lompakoiden lukumäärää, ja sen lohkoketjussa on 33% enemmän toimintaa.

Kun kahden projektin joukossa on niin fantastista kasvua, että molemmilla on osuus hajautetuista sovelluksista, jotka liittyvät uhkapeli- ja pelikopioihin, joillekin saattaa tuntua luonnolliselta, että EOS, foorumi, joka sisältää myös monia sovelluksia molemmissa luokissa ja voi helpottaa liiketoimia paljon nopeammin kuin Ethereum-verkko, kasvaisi yhtä nopeasti. DappRadarin raportti ehdottaa kuitenkin toisin.

Miksi EOS on laskenut 61% aktiivisissa lompakoissa

Toisin kuin samassa raportissa esitetyt kilpailijat, ainutlaatuisten lompakoiden määrä EOS-verkossa on todellakin vähentynyt 61%. 2019 alkoi räjähdyksellä, mutta EIDOS-tunnuksilla tunnetusti vaikuttamaton tehoton ilmatila on vastuussa huomattavasta verkon ruuhkautumisesta, joka tapahtui EOS-alustalla viime vuoden kolmen tai neljän kuukauden aikana.

Käsiteltyjen EOS-sopimusten määrä päivässä laski 43% lyhyessä ajassa. Tämä johtuu siitä, että käyttäjät ajattelivat voivansa automatisoida EOS-tunnusten lähettämisen verkossa olevaan EIDOS-sopimukseen ja ansaita nopeaa voittoa, mutta kun yhä useammat ihmiset alkoivat tehdä niin, kaikki verkkoresurssit alkoivat siirtyä airdropiin liittyviin tapahtumiin.

Tämä nostaa tehokkaasti sopimusten toteuttamisen kustannuksia verkossa tuhansia kertoja, joten verkko hidastui ja huomattava määrä ihmisiä lopettaa sen käytön yhdessä turhautumisen vuoksi. Airdrop loi pohjimmiltaan samanlaisen vaikutuksen kuin mitä tapahtuu, kun hakkerit tai haitalliset toimijat blockchain-verkossa yrittävät käynnistää ns. DDOS-hyökkäyksen. Silloin ihmiset kirjautuvat verkkoon ja lähettävät roskapostia hidastaakseen kaikkea, mikä saa ihmiset menettämään rahaa, terveellisyyttään tai molempia.

Haasteita kaikille kolmelle projektille

EOS-verkon aktiivinen lompakon käyttö vähenee edelleen, kun vuosi 2020 etenee eteenpäin. On sanomattakin selvää, että verkostolla on paljon tehtävää palauttamaan joidenkin uskollisimpien käyttäjien luottamus. Näin ollen vain siksi, että Ethereum ja Tron ovat nousussa, ei tarkoita, että heillä ei ole myöskään merkittäviä haasteita.

Todellisuus on, että suurin osa molempien verkkojen kasvusta on sidottu korkean riskin / korkean palkkion teollisuuteen, uhkapeleihin. Vaikka perinteisillä keskitetyillä kasinoilla on käytännössä lisenssi rahan tulostamiseen ja he voivat luottaa kassaansa jatkaakseen suurten tiili- ja laastilaitosten rakentamista, samanlainen roskapostitilanne Tron- tai Ethereum-verkossa antaisi samanlaisia ​​tuloksia.

Tärkeää on myös huomata, että erityisesti Tronin kasvu riippuu uhkapeleistä. Uhkapeli ja korkean riskin käyttöalusta ovat vastuussa siitä, että 83% kaikista käyttäjistä siirtää Tron-tunnuksia keskenään. Se on hienoa uhkapeleille kuin käyttötapauksille, mutta ihannetapauksessa verkko haluaa, että sen käyttäjäkunta monipuolistuu, kuten mikä tahansa muu vahva yritys tai sijoitus olisi..

Siellä Ethereum loistaa. Alusta on kasvanut 163% Pelit ja markkinapaikat -ryhmässä. Tammikuun suurin hitti oli peli nimeltä Brave Frontier Heroes, jossa asuu yli 1200 päivittäistä aktiivista lompakkoa. Uhkapeli PoolTogether kaksinkertaisti myös käyttäjäkuntansa viime kuussa.

Mitä seuraavaa uhkapeliystävälliselle triolle?

Mikään muu altcoin-projekti ei voi tehdä paljon pudottaakseen Ethereumia ahventaan maailman toiseksi arvokkaimmaksi kryptovaluutaksi. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että ETH on alkuperäinen altcoin ja verkko pisteyttää käyttäjiä useista eri luokista siten, että nuoremmat, nousevat lohkoketjut eivät pääse pitkään aikaan, jos vain tuotemerkin puutteen vuoksi.

Silti kaikkien kolmen on kyettävä osoittamaan samat asiat pelaamisen yhteydessä. Että he voivat palvella käyttäjiä nopeasti, antaa kaikkien pelata oikeudenmukaisesti ja tietysti antaa jokaiselle pelaajalle ja pelaajalle mahdollisuuden voittaa suuria.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me