Miljardööri Mike Novogratz on edelleen pitkä Bitcoinilla

Miljardierisijoittaja Mike Novogratz lyö vetoa siitä, että osakemarkkinat ovat laskemassa. Vielä tärkeämpää on, että hän seisoo tiensä Bitcoinissa ja pysyy pitkään, mikä tarkoittaa, että hän ajattelee, että hinta nousee. Novogratz sanoo, että syy tähän on se, että hän näkee yhä enemmän digitaalisia valuuttoja Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Vielä tärkeämpää on, että hän näkee myös yhä enemmän korkean nettovarallisuuden omaavia henkilöitä, hedge-rahastoja ja instituutioita kuin koskaan ennen.

Novogratz on leirissä monien muiden hänen kanssaan samaa mieltä olevien sijoittajien kanssa. Sen lisäksi, että koronaviruspandemialla on vahva pito osakemarkkinoilla, ja hallitukset ympäri maailmaa jakavat biljoonia dollareita kannustinpaketteina ja taloudellisena tukena suurten ja pienten yritysten tukemiseksi, Bitcoinin seuraava puolittuva tapahtuma on noin kuukauden päässä. Se tarkoittaa, että uusi liikkeeseen tuleva Bitcoinin tarjonta on kirjaimellisesti jälleen puolittumassa.

Miksi mennä pitkään Bitcoiniin?

Novogratz uskoo, että kuten kaikki muutkin arvovarastot, ihmisten on sovittava, että Bitcoinilla on arvoa, jotta Bitcoin pysyisi nousevana hinnassa. Perinteisessä taloudessa, jota tukee hallitusten hallitsema fiat-raha, paperirahaa pidetään vain laillisena maksuvälineenä. Itse asiassa sana fiat tulee latinankielisestä termistä, joka löyhästi käännettynä tarkoittaa ‘sopimaan’. Tämä tarkoittaa sitä, että paperirahalla on perustavanlaatuisesta näkökulmasta vain arvo, koska hallitukset ovat jatkuvasti yhtä mieltä siitä. Vaikka suurissa tiedotusvälineissä ihmiset uskovat, että kaikki perustuu öljyyn tai kullaan tai muuhun hyödykkeeseen, totuus on, että kaikki perustuu vain maailmanlaajuiseen sopimukseen.

Ota hetki ja laita se siihen, että Bitcoin on arvovarasto. Bitcoinia hallitsee julkinen pääkirja, jonka suojaa yksittäisten osallistujien omistama solmujen / tietokoneiden verkko. Kuka tahansa voi osallistua, eikä hallitusta tarvitse valvoa oikeudellista sopimusta, joka tekee siitä reilun pelin. Ihmiset itse ovat hallinnassa.

Tämä tarkoittaa, että ainoa tapa todistaa Bitcoin on arvovarasto on, että ihmisten on vapaaehtoisesti tehtävä tällainen sopimus. Ei niinkään laillisella sopimuksella, vaan heidän halukkuutensa ottaa käyttöön kryptovaluutta ja todella käyttää sitä.

Tärkeintä on Novogratz uskoo, että on paljon enemmän tilaa kasvaa ja yhä useammat ihmiset jatkavat kryptovaluutan käyttöönottoa. Hän uskoo selvästi, että koronaviruspandemia ja sitä ympäröivä taloudellinen tilanne auttavat kannustamaan tätä adoptiota pitkällä aikavälillä.

Joten miksi lyhyt pörssi?

Otetaan huomioon, että maaliskuun puolivälissä, samaan aikaan, kun Bitcoinin hinta laski lähes 3000 dollariin, S&P 500 laski 3000 pisteestä lähes 2000 pisteeseen suhteellisen lyhyessä järjestyksessä. S&P 500 on pohjimmiltaan indeksi, joka yhdistää maailman 500 rikkaimman yrityksen osakekurssit. Tähän indeksiin listattujen yritysten kokonaisarvo on 25 – 30 biljoonaa dollaria kulloinkin. Tällaisella arvostuksella on helppo ymmärtää, miksi S&P 500 ja muut indeksit tarkastelevat sekä taloustieteilijät että sijoitusasiantuntijat yrittäessään selvittää, milloin seuraava taantuma tai jopa masennus tulee.

Ei vain sitä, mutta kun keskitetyissä hallituksissa olevat vallat, kuten presidentti Donald Trump, näkevät, että varakkaat yritykset ovat menettämässä suuria rahoja, niiden tavoitteena on stimuloida taloutta biljoonilla dollareilla valmistettua varallisuutta.

Novogratz ja monet muut sijoittajat tietävät, että niin kauan kuin ihmiset menettävät työpaikkansa ennätysmäärällä, korttitalon on lopulta romahdettava. Aina kun talous romahtaa, markkinoiden oikosulku antaa Novogratzin kaltaisten älykkäiden, varakkaiden ihmisten hyötyä matkalla alaspäin. Se on loppujen lopuksi lyhyeksi myynti.

Blockchain on hopeavuori

Kuten kaikki muutkin sijoituspäätökset, Novogratzin valinta edustaa laskettua riskiä. Mutta kun otetaan huomioon, että maailman rikkaimpien ihmisten joukossa hän on yksi varhaisimmista kryptovaluuttojen käyttöönottajista ja hänellä on merkittävä määrä nettovarallisuudestaan ​​erilaisissa projekteissa, on turvallista sanoa, että Novogratz uskoo, että lohkoketju hyötyy talouden nykytilasta vuosia ja tulevina vuosina. Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että Bitcoinin hinta todennäköisesti nousee pitkällä aikavälillä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me