Freewallet Insights, Pandemic Aftermath ja 2020 Crypto Trends – yksinomainen haastattelu Salomon Brownin kanssa

Vapaa lompakko

Tällä kertaa meillä oli ilo puhua Freewalletin PR-osaston johtajan Solomon Brownin kanssa. Yrityksen suosituin tuote on sen Freewallet: Crypto Wallet, joka tukee yli sataa omaisuutta, joita voi ostaa luottokortilla. Lisäksi Freewallet tarjoaa 22 yhden valuutan Android-sovellusta ja 11 iOS-sovellusta, jotka tukevat yhteensä 22 kolikkoa ja rahakkeita.

Salomo on hyvin perehtynyt blockchain-startupien mainostamiseen, mikä antoi hänelle mahdollisuuden aloittaa toimikautensa Vapaa lompakko vuonna 2018 ja siirtyä nykyiseen tehtäväänsä. PR: n lisäksi hän on erikoistunut salauksen oikeudellisiin puitteisiin, jotka ovat läsnä eri maissa ympäri maailmaa.

Hei Salomo, mukava olla kanssasi. Tunnemme Freewallet-perheen yhden luukun alustana kaikelle, mitä tarvitset salauksessa. Yrityksen äskettäin julkaisemat ominaisuudet ovat kuitenkin osoittaneet, että aina on tilaa kasvaa. Kerro meille lisää niistä.

Okei, ennen kuin pääsemme siihen, haluaisin kiittää Coindoota haastattelusta, jotta minulla olisi mahdollisuus jakaa asiantuntemustani ja kertoa yleisöllesi viimeisimmistä tapahtumista..

Vuoden 2020 alussa otimme käyttöön päivitetyn version 16 monolompakostamme tarjotaksemme käyttäjillemme paremman käytettävyyden. Ajantasaisen pinon ja pääpainopisteen siirtämisen taustakehitykseen ansiosta pystyimme uudelleenkirjoittamaan Android- ja iOS-sovelluksia yhteensä 11 kolikolle ja rahakkeelle ja tekemään niistä helpompia käyttää.

Nyt suurin osa ominaisuuksista ja eduista on käytettävissä suoraan sovellusten sisällä. Lisäksi, kun priorisoimme turvallisuutta vakauden rinnalla, uudet lompakot ovat hyvin suojattuja ja tiettyjä muutoksia on tehty helpottamaan työmäärää ja nopeuttamaan kaikkia järjestelmän toimintoja. Henkilökohtaisesti mielestäni houkuttelevin on jokaisen laitteen push-ilmoitusten nykyinen tuki, joka ilmoittaa sinulle sekä maksuista että maksuista. Olen Apple Watch-kaveri, ja olen aina saanut sen päälle, joten olen aina varma, että tietoni ovat turvallisia, koska sovellus reagoi, vaikka olisin offline-tilassa tai taustapiste putoaa.

Haluaisin myös kiinnittää huomiota vahvistuneeseen kumppanuuteemme Changellyn kanssa, jonka tavoitteena on siirtää yli 50 digitaalisen omaisuuden tapahtumia blockchainin ulkopuolelle. Olemme suunnitelleet tämän ominaisuuden käyttöönottoa pitkään, mutta maailmanlaajuinen Covid-19-myllerrys on nopeuttanut yhteisiä ponnisteluja. Siten käyttäjät saivat mahdollisuuden säästää maksuttomissa tapahtumissa, jotka ovat mahdollisia Vapaa lompakko ekosysteemiin ja hyödyntämään parempia valuuttakursseja, jotka ovat samat kuin Changellyssä. Nopeampi vaihdon suorittaminen (vain 1-2 minuuttia) ja tehostettu nimettömyys ovat muita keskeisiä etuja, etenkin markkinoiden äärimmäisen haavoittuvina aikoina, koska siirtosi eivät tukkeudu pitkillä vahvistusajoilla eikä niitä lähetetä julkisesti.

Freewallet tarjoaa käyttäjilleen säilytyspalveluja. Puhuessasi tarkemmin turvallisuuskysymyksistä, voitko kommentoida dramaattisia säikeitä Twitterissä, Redditissä ja muissa sosiaalisen median kanavissa, jotka ilmaisevat luottamuksen puutteen isännöityihin lompakkoihin? Ja mitä etuja säilöönottosalauksen lompakot tarjoavat?

Totuus on, että keskustelulla vapausrangaistuksista vs. vapaana pidetyistä lompakoista on yhtä paljon järkeä kuin isojen ja pienten endiineiden välillä käydyssä väkivaltaisessa konfliktissa Jonathan Swiftin Gulliverin matkoista. Kyllä, asiakkaiden yksityisiä avaimia säilyttää Freewallet, mutta säilöönottopalveluiden kanssa, jos käyttäjä menettää pääsyn tietoihinsa, se ei tarkoita sitä, että hän menettäisi varansa. Hänen tilinsä on helppo hakea sähköpostitse.

Jos puhumme tapahtumavirheistä, olen vahvasti sitä mieltä, että suurin osa niistä on vältettävissä eikä liity lainkaan lompakon tarjoajaan. Lisäksi nämä virheet korjaa yleensä asiakaspalvelu, mikä on toinen vapauslompakoiden ansio. Siksi tämän tyyppinen krypto-lompakko näyttää erityisen sopivan aloittelijoille. Kun tukitiimi on käytettävissä ympäri vuorokauden ja käsittelee kaikenlaisia ​​asioita, teemme parhaamme tukemaan sinua. Ei ole iso juttu, jos suoritat maksun vahingossa yhdistetylle osoitteelle ilman viittauksia esimerkiksi lompakon tunnukseen. Lunastamme jatkuvasti samankaltaisia ​​virheellisiä tapahtumia ja teemme hyvityksiä. Emme tietenkään voi saada mitään tapahtumaan sormen napsautuksella. On vähemmän yleisiä tilanteita, jotka vievät aikaa, vaivaa ja resursseja, mutta olemme aina valmiita antamaan kätemme käyttäjillemme.

Joka tapauksessa yli 3 miljoonaa käyttäjää yli 100 maasta on jo valinnut Freewalletin. Mistä pääyleisösi tulee? Mitkä markkinat uskot edistävän parhaiten sitä, että yrityksesi laajentaa kansainvälistä asiakaskuntaansa vuonna 2020?

Kuten sanoitte, meillä on valtava määrä käyttäjiä ympäri maailmaa. Luettelo 10 suosituimmasta maastamme vierailujen lukumäärällä mitattuna sisältää USA, Iso-Britannia ja Saksa, mikä tekee meistä ylpeitä. Siirtymällä itään, kaiken mitä tapahtuu Aasian nopeasti kasvavalla salausalalla koronaviruksen takia, odotamme lisää kiinalaisia ​​käyttäjiä liittyvän Freewallet-perheeseemme, koska Keski-Britannian markkinat näyttävät lupaavimmilta tällä hetkellä.

Pandemian osalta miten kuluttajien käyttäytyminen muuttui Freewalletissa?

No, viikko pahamaineisen salamarkkinoiden romahduksen jälkeen, joka tapahtui 13. maaliskuuta, Bitcoin-ostot kasvoivat 30%, samoin kuin kaikkien ostopyyntöjen määrä. Paljon mielenkiintoisempaa on, että näimme täsmälleen samanlaisen kasvun niiden käyttäjien määrässä, jotka onnistuivat ostamaan salauksen, mikä osoittautui kaikkien aikojen suurimmaksi, kun sekä uudet että vanhat asiakkaat ovat tehostaneet toimintaansa kerralla. Tämän seurauksena olemme myös rekisteröineet hyvän 45%: n tapahtumamäärän kasvun.

Vapaa lompakko

Oletko joutunut järjestämään yrityksesi uudelleen karanteenin aikana? Oletko kohdannut haasteita ja miten olet käynyt läpi ne?

Teollisuutemme erityispiirteiden ansiosta Freewalletin tiimi on rakenteellisesti hajautettu ja yhdistää noin sata työntekijää ympäri maailmaa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Joten onneksi itsenäisyystoimenpiteiden täytäntöönpano ei ole vaikuttanut työprosesseihimme ja asiakaspalvelumme on edelleen käytettävissä ympäri vuorokauden.

Mutta ankarat tunneperäiset olosuhteet ovat täysin eri asia. Epävarmuuden rannalla seisominen on masentavaa, koska kukaan ei pysty selvittämään, miten meneillään oleva terveys- ja talouskriisi etenee. Ja näinä vaikeina aikoina työstäsi voi tulla pyhäkkö. Rakastan todella matkustamista, ja oli hyvin turhauttavaa, että minun täytyi hyväksyä todellisuus, jossa minun täytyy jäädä kotiin ja voin vain unelmoida mahdollisuudesta mennä jälleen ulkomaille. Mutta olen jo saanut ratkaisun, ja Crypto Geography -sarjani, jonka avulla saan matkustaa minne haluan – talossa – auttoi minua lievittämään ikävystymistäni. Mutta tällainen matka on myös helpompaa budjetillasi.

Kyllä, olen lukenut Crypto Geography -artikkelisi, jotka käsittelevät kryptovaluutan käyttöä ja säännöksiä ympäri maailmaa. Mitä maata voidaan mielestänne kutsua koko salausteollisuuden pääkaupungiksi?  

Se on hyvä kysymys, mutta voin vain spekuloida sitä. Esimerkiksi Maltan hallitus suhtautuu myönteisesti salaukseen ja asiaankuuluvaan tukikehykseen todennäköisesti pienestä maastaan ​​kukoistavaksi lohkoketjun keskukseksi. He sanovat, että pienillä kyyhkysillä voi olla hyviä viestejä, ja tämä näyttää olevan tilanne Maltalla. Pelkästään tähän blockchain-saareen perustuvilla pörsseillä on huomattava osuus kaupankäyntimääristä, kun taas jotkut teollisuuden johtajat suunnittelevat siirtävänsä pääkonttorinsa sinne. Jos sama suuntaus säilyy ajan myötä, meillä on kaikki syyt uskoa, että useampi salausyrittäjä myötävaikuttaa Maltan vaurauteen.

Samaan aikaan äskettäin luotu sääntelyhiekkalaatikko Saksassa avaa uusia näkymiä salauksen massan käyttöönotolle kaikkialla Euroopan unionissa hyväksymällä kryptovaluutat digitaalisena arvon esityksenä ja laillistamalla salaukseen liittyvät palvelut ja toiminnot. Tänä vuonna Yhdysvaltain sääntelyviranomaiset ovat myös saamassa kiinni kaikkien virtuaalivarojen selvennysprosesseista, joita voidaan pitää tärkeänä virstanpylväänä amerikkalaisessa salauslainsäädännössä. Jos otamme huomioon ennakkotapauksen siitä, kun salauslaakso järjestää suuria teollisuustapahtumia ympäri maailmaa, ja ne jännittävät salausprojektit, jotka työskentelevät Yhdysvalloissa, näyttää siltä, ​​että paikallisten lainsäätäjien viimeisimmät yritykset johtavat merkitykselliseen edistymiseen salauksen kehittämisessä ja valtavirran käyttöönotossa.

Haluaisin vain viitata vielä yhteen Kiinaa koskevaan Crypto Geography -sarjaan. Kun digitaalinen yuan on saamassa vauhtia, oletteko samaa mieltä Kiinan entisen presidentin Li Lihuin kanssa siitä, että Kiinan kansallisella kryptovaluutalla on mahdollisuus korvata käteinen?

Parhaan salauksen ja fiatin yhdistäminen voi tarjota erittäin vahvan tuen digitaaliselle juanille kansallisessa mittakaavassa, koska valtio antaa sille vankat likviditeettitakuut. En kuitenkaan ryhtyisi tekemään suuria johtopäätöksiä, kun otetaan huomioon valtion tukeman kryptovaluutan keskitetty luonne, joka on vastoin alan filosofiaa. Potentiaalinen käyttäjäkanta on erittäin suuri, mutta se johtaa todennäköisesti valvottujen keskuspankin digitaalisten valuuttojen, mutta ei digitaalisten omaisuuserien, laajamittaiseen käyttöönottoon, ja on edelleen kysymys, palveleeko tämä lähestymistapa salamarkkinoita.

Kiinassa takaamattomien kryptovaluuttojen käyttö on toistaiseksi ehdottomasti kielletty, mikä tarkoittaa, että paikallisviranomaiset eivät ole varmoja salauksen toimivuudesta. Joten vaikka ottaisimme huomioon kaikki leviävän digitaalisen yuanin edut, sitä ei tuskin voida kutsua pelinvaihtajaksi, koska ylivoimainen enemmistö Kiinan väestöstä valitsee edelleen käteisen oletusmaksutavana.

Salausmarkkinoiden vahvuuden keräämisessä on täysin erilainen suuntaus – vuoden 2020 hajautettu rahoituksen renessanssi. Joten mitä mieltä olet DeFi-projekteista, jotka täyttävät salaustilan?

DeFi: n vaikuttava edistyminen on ilmeisesti kriittinen evoluutiokohta ja yksi salakehän merkittävimmistä parannuksista. Hajautettu rahoitus edustaa järjestelmää, jonka monet cypherpunkit, varhaiset blockchain-käyttöönottajat ja itse Satoshi Nakamoto ovat kuvanneet. Bitcoin oli vasta lähtökohta näyttää ihmisille parempi maailma, jossa ei ole taloudellista sortoa, ja DeFi-sektori seuraa polkua tarjoamalla entistä jännittävämpiä mahdollisuuksia rakentaa upouusi finanssiala.

Hyvä esimerkki tästä on viime aikoina tapahtunut noususuhde DeFi-pöytävalmisteiden käytössä. Sekä jo olemassa olevat että tulevat projektit vievät digitaalitaloutta hitaasti mutta vakaasti kohti hajauttamista demokratisoimalla ja keskeyttämällä rahoitustoimia. Ne lisäävät myös salauksen uskottavuutta joukko-yleisön silmissä, joka on parvennut vakaan omaisuuden suojelemaan varojaan mahdollisilta markkinoiden häiriöiltä. Tietysti on liian aikaista sanoa, lisääkö DeFi-projektien nousu kryptovaluutan laajempaa käyttöönottoa, mutta esimerkiksi Dai-kaltaisten stablinoiden käyttö on melko turvallinen tapa ihmisille päästä järjestelmään ja tutkia, miten asiat toimivat täällä.

Ja lopuksi vuoden 2020 merkittävistä salaustapahtumista, emme voi sivuuttaa kolmas Bitcoin puolittuu joka tapahtui 11. toukokuuta. BTC: n uusiin hintamuutoksiin liittyvät keskustelut jatkavat yhteisössä. Mitä odotat henkilökohtaisesti Bitcoinin puolittamisen jälkeisestä käyttäytymisestä?

Äskettäisen stablecoin-markkinoiden lisääntyminen mielessä sanoisin, että tulevat Bitcoin-voitot ovat erillinen mahdollisuus. Jo nyt on kourallinen vahvoja nousumerkkejä, mukaan lukien positiivinen korrelaatio Tetherin nopeasti kasvavan markkina-arvon ja Bitcoinin hinnan välillä, mikä tekee tästä suhteesta tuottoisaa lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä.

Covid-19-pandemian keskellä viimeisin puolittaminen herätti ennätyssuosituksen salausvälineistä, jotka olivat uteliaita siitä, miten seuraava palkkion alennus vaikuttaa hallitsevan krypto-valuutan kohtaloihin. Luulen, että tämä oli yksi tärkeimmistä laukaisijoista, jotka johtivat näkyvästi kasvaneeseen kokonaisliikevaihtoon ja Bitcoin-ostojen määrään puolittuneissa jälkiseurauksissa, kun ihmiset löysivät toisen suuren markkinatapahtuman piiloutuneen lukuisien otsikoiden taakse. Klo Vapaa lompakko, molemmat arvot kasvoivat suhteellisesti 22% ja 27%, kun taas Bitcoinia ostavien käyttäjien määrä nousi 25%. Ja varmasti, emme saa unohtaa laajenevaa institutionaalista kiinnostusta ja mitä se tarkoittaa potentiaaliselle Bitcoin-hintarallille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me